![]() |
bomba dediğimiz adam nuri şahin mi, yapmayın ya, nuri şahin'İn ne oynadığını bilen bir kişi var mı şu yönetimde, sanki gelince banko oynayabilecek de bu kadar yaygara çıktı, sinan engin beyefendi söyleyebilir mi acaba şahin'in alınması durumunda nasıl deerlendirileceğini, ihtiyacınız olan adamlara yönelin artık ya, x kulüp bir oyuncu aldı diye hemen kontra yapmanızda üstünüze yok zaten, en azından bu yıl ufacık da olsa birşeyler yaparsınız diye ümitlendim, şov için değil takım için gerekli transfer politiklası izlenir dedim, aslında iyi 1-2 oyuncu da aldınız ama bu nuri şahin olayında zihniyetinizin baki kaldığını anladım, alın bakalım bombanızı kimin elinde patlayacak... |
doğru yolu buldun sounda :D |
Beşiktaş Kulubü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Borussia Dortmund'ta forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Türkiye'nin İsviçre ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere Basel'e gelen Erdoğan, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Nuri Şahin ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ifade eden Levent Erdoğan, "Milli futbolcuyla ve kulubüyle anlaşma sağladık. Kendisini en kısa sürede Türkiye'ye getirerek imza attıracağız" dedi. BASEL (CİHAN) 11.06.2008 |
|
Alıntı:
|
Bugün bazı basın kuruluşları ve internet sitelerinde çıkan, Yönetici Levent Erdoğan'ın ağzından ''Nuri Şahin Beşiktaş'ta'' haberi üzerine bu transferi yürüten Sinan Engin'i aradık. Sinan Engin ''Nuri ile görüşmeleri ben yapıyorum, şu anda bitmiş bir şey yok, ben kendisiyle görüştüm, benden 1hafta-10 gün izin istedi. Bende anlayışla karşıladım. Bu transferle ilgili en doğru haber budur.'' dedi Haber1903 |
Sporx.com – Kartal, Nuri'yi bekliyor - 11 Haziran 2008 (Turkcell S.Lig) Evet süre istemis Nuri Sahin ..haftaya kadar artik kesin olur ..ya gelir yada gelmez..ben sanmiyorum gelicene ..orda kalmak istiyor adami zorla getiriyoruz... |
Alıntı:
ligtvye abone oldum her mesaj gelişinde nuri şahin ile kesin anlaşmaya varıldığı haberini bekliyorum |
Nuri transferinde mutlu son! Beşiktaş'tan yılın bombası Levent Erdoğan, Borussia Dortmund'ta forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Türkiye'nin İsviçre ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere Basel'e gelen Erdoğan, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Nuri Şahin ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ifade eden Levent Erdoğan, "Milli futbolcuyla ve kulubüyle anlaşma sağladık. Kendisini en kısa sürede Türkiye'ye getirerek imza attıracağız" dedi. |
kaynak ne? |
Türkiye`de Saat: 23:11 . |