![]() |
İstemiyorsa gelmesin.Bizi istemeyeni bizde istemeyiz.Nerde oynarsa oynasın. |
Hiç şaşırmadım . |
şaşırmadım... |
bjk bı nurıyle duzelmezde yıkılmazda standart transfer muhabbetlerı gelmemesı uzucu takıma cok faydalı olurdu ama gelmıyosada yolu acık olsun ... |
bende olsam gelmezdim..ne diye Türkiye'de oynayayımki...şaibe şike söylentileri,hakem hataları,kalitesiz futbol,yetersiz altyapı...bu adam gelecekte sadece inönüdemi oynayacak...kış gelecek konya deplasmanına gidip patates tarlasında top oynayacak...futbolcular bunların hepsini göz önünde bulunduruyordur heralde...birde medya yapışacak yakasına...huzur avrupada ya paranda cebindeyse..ne için geleckki? |
Havalı şey |
gelmeyecekmiş sinan engine tel etmiş çok da tın |
çok da tın |
Alırsak çok büyük bir transfere imza atardık, yılın transferi olurdu, yönetimi de ayakta alkışlardık...Ama olmayınca da bir şey diyemeyiz, sonuçta fazla inanmamıştık geleceğine, gelmesi için tek bir neden olabilirdi, o da para, Nuride para yerine geleceğini seçti, Türkiyeye gelip sönmektense Avrupada kalıp, forma için savaşmak istedi, bunu normal karşılamalıyız bence...Ama bu transferde yapılan hatalar vardı, 2-3 hafta gündemde kaldı bu oyuncu, ne diye sızdırırlar basına anlamak mümkün değil, böyle transfer yapılmaz, Fb Emreyi bitirdi daha sonra medyada çıktı haberleri, adamlar gizli gizli yürütürken biz cümle aleme duyuruyoruz transfer edeceğimiz oyuncuyu, böyle giderse bize iyi topçu mopçu gelmez!.. |
biz medyaya duyurup fiyatını daha çok yükseltiyoruz sanki kimz zararrına anlamıyorum gerçekdende medya nasıl duyuyor yoksa sadece taraftar gaza gelsin diye mi bu oyunlar |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |