![]() |
Oyuncu kesvedelim ? arkadaslar tanidigimiz genc yetenekleri kesvedelim , ve buraya yazalim ... ilk olarak ben ajax ta oynayan huntelaar i cok begeniyorum .. cok ii bir yildiz |
cruzerio dan kerlon, freddy adu(america) |
aaron lennon, abi ben artık fazla genç deil artık ama quaresmayı çok sewiodum nooldu bu adam bi bilginiz varsa paylaşın benle ya. hala barçanın malımı |
Ben varım kendim :D |
bırakın oyuncu keşfetmeyi.Büyük takım dediğin oyuncu yetiştirmez yıldız alır,takır takır oynatır |
büyük takim yildizda alir gecleride yetistirir |
buyuk takim genc altyapisindan cikarir , cikaramazsa alir , barca messi yi 2 yil altyapisinda tuttu, fabregas barca altyapisindan , david villa barcadan , mikel arteta barcadan ..... buyuk kulub dedigin boyle oyuncu cikarir .... |
Alıntı:
Genç yetennek olarak videolarını izlediğim ve çok beğendiğim Cruzeiro'lu "Kerlon" ve Yine birkaç sene önce videosunu izlediğim o zamanlar 10 kusur yaşındaydı Arjantinli "Juan Carlos Chera".. Ve bizim En önemlisi "Muhammed" ;) |
Chera harbi super chelsea ile manu onu simdiden kapmak icin yarisiyorlar |
dos Santos var Barçanın alt yapısında FM de buldum iyi adam :D |
kerlon ve niko kranjcar |
Diğer topiclerde de yazdım. Rafael Sobis(Internacional) Matias Fernandez(Colo Colo) Bir ekleme yapalım. Jesus Datolo(Banfield) |
a.madride transfer olan aguero die bi adam mukemmel yani... |
Alıntı:
|
hazırları var recoba gibi takımı sırtlayacak bir isim |
yattara daha |
Gökhan Aydaş...iyi izleyin.bu çocuk A takımda kalacak. |
oho forum ucmus valla o dediginiz adam ların transfer maliyeti 7 ila 15 arasında degisir ozellikle huntelaar 15 milyon euro bu adamın fiyatı sizin burda kesfetmeye calsıtııgınz adamları birileri 5 yıl once kesfetmis ve su an hepsinin taliplisi var bir tek quaresmayı 5 milyona belki bitirirsin o da turkiyede oynamaz |
odonkor olmalı weya pazzini güzel bir yetenek |
bize doygun oyuncu deil aç oyuncu lazım hedefleri olmalı |
klebinho haklısın!!! |
bizim buldugumuz futbolcu avrupada olmamasi lazim..daha cok güney amerikadaki gencleri arastirmamiz lazim...size bir misal: werder bremende oynayan ve bu sezon dortmunda transfer olan nelson valdez paraguayda sokakta top oynarken bir bremen li isadami ve bremen yönetim üyesi olan bir adam tarafindan tesadüfen izleniyor..adam valdeze bremene bir bilet alip oraya antremanlara gönderiyor...iste kesfetmek budur |
Alıntı:
86 doğumlu.Bobo yaşlı bu adamın yanında:)85 doğumlu |
freddy adu(amerikada oynuyor ganalı),simon vukcevic,cladio,kerlon,leandro castan,evandro roncatto,jo |
Alıntı:
|
Şili'li.. Tıpkı Ivan Zamorano ve Marcelo Salas gibi.Topla çok çabuk ve kaleye dikine gidebiliyor.Bizim yöneticilerin listesinde böyle adamların esamesi okunmayınca sinir oluyorum:( |
nerden buldun bu adami birader |
|
kieran richardson da olabilir , gerci o kesvedildi hatta milli takima kadar da yukseldi , ama su an manu da haalen kesvedilemedi |
Alıntı:
|
Yabancı meselesi bitti bu arada...Beşiktaşımıza hayırlı olsun.Robert de imzalamış.Ailton gönderilince borsaya bildirilecekmiş. |
ulan robert omrumu yedin lan benim :( |
arjantin velez sarsfield takımındaki mauro zarate henüz 19 yaşında çok teknik yırtıcı bir oyuncu. |
hangi bolgede oynuyo deserteagle |
Alıntı:
|
tiganaya guveniyoruz , insallah kenan a sans verir |
Alıntı:
önericeğim isim bi arkadaşında dediği gibi matias fernandez sok super bi adam olcak... |
Bence Caner Erkin'le ne olursa olsun anlaşma yapılmalı.Robert gibi oyuncular sonuçta risk faktörü.Oynamaz, oynamak istemez, takımda huzursuzluğa neden olur vs vs.. Yoksa top sürerken kafasını kaldırdığında birinin açacağı ateş sonucu ölme tehlikesi bulunan bir adam(??) bizim solaçığımız olacak. |
Bana Kalırsa yaşını bilmiyorum ama sol kanada OSASUNA takımında oynayan DEL PORTE çok hızlı ofansif vede kolay adam geçme gibi özellikleri var |
Tabi gönlümden geçen bir diğer isim ise ARMİNA BİEFELD takımında oynayan ZUMA.Ben askerdeyken sene 2003 yılında Beşiktaşımıza karşı bir hazırlık maçı oynamıştı o zaman adı sanı duyulmamış bir takımdaydı.Ve Beşiktaşı tek başına dağıtmıştı.Yattara'ya benziyor ama onun sürekliliği var ve ondan daha etkili. Benim mesajlarımı okuyanlar karşıklı bir şeyler yazsın lütfen |
Türkiye`de Saat: 08:39 . |