![]() |
Yabancı meselesi bitti bu arada...Beşiktaşımıza hayırlı olsun.Robert de imzalamış.Ailton gönderilince borsaya bildirilecekmiş. |
ulan robert omrumu yedin lan benim :( |
arjantin velez sarsfield takımındaki mauro zarate henüz 19 yaşında çok teknik yırtıcı bir oyuncu. |
hangi bolgede oynuyo deserteagle |
Alıntı:
|
tiganaya guveniyoruz , insallah kenan a sans verir |
Alıntı:
önericeğim isim bi arkadaşında dediği gibi matias fernandez sok super bi adam olcak... |
Bence Caner Erkin'le ne olursa olsun anlaşma yapılmalı.Robert gibi oyuncular sonuçta risk faktörü.Oynamaz, oynamak istemez, takımda huzursuzluğa neden olur vs vs.. Yoksa top sürerken kafasını kaldırdığında birinin açacağı ateş sonucu ölme tehlikesi bulunan bir adam(??) bizim solaçığımız olacak. |
Bana Kalırsa yaşını bilmiyorum ama sol kanada OSASUNA takımında oynayan DEL PORTE çok hızlı ofansif vede kolay adam geçme gibi özellikleri var |
Tabi gönlümden geçen bir diğer isim ise ARMİNA BİEFELD takımında oynayan ZUMA.Ben askerdeyken sene 2003 yılında Beşiktaşımıza karşı bir hazırlık maçı oynamıştı o zaman adı sanı duyulmamış bir takımdaydı.Ve Beşiktaşı tek başına dağıtmıştı.Yattara'ya benziyor ama onun sürekliliği var ve ondan daha etkili. Benim mesajlarımı okuyanlar karşıklı bir şeyler yazsın lütfen |
Türkiye`de Saat: 16:12 . |