![]() |
Delgado olmadığı zaman onun yerini Kleberson dolduracak, o da olmazsa Burak. |
fenerde alexin yedegini biri bana gosterirse bende ona delgadonun yapacagı gorevi yapabilecek en az 3 futbolcu gosteririm |
arkadaşlar turkiyede 10 numaranın yerini dolduracak futbolcu bulmak zor ama sergeni tutsaydık kullana bilirdik tigana takım disiplinine cok dikkat ettigi icin sergeni tutmadı onada bişe diyemiyorum ama burak ve i.akında o işi becerebilir bir aksilik cıkarsa |
kleberson oynar klebersonun yerinede fahri oynar |
Kadromuzda Delgado olmadıgı zaman onu aratmıcak baska bir oyuncumuz yok malesef allah delgaoyu sakatlık ve cezadan korusun |
arkadaşım burak we i. akın war herhalde onları unuttun bakın arkadaşlar hiç kendimizi kandırmayalım bu yyönetim delgado yu bile alamıodu ülker olmasa ülkere sonsuz teşekkürde deil recoba hiç adam alamazlarrr |
Alıntı:
çok haklısın bi maçta biraz ileri çıktı kleb hemen oyun beşiktaş lehine döndü kleb bnce biraz daha ileriye dönük oynamalı bnce kadro; runje i.toroman g.zan koray baki kleb fahri yabancı(?) del-gado nobre gökhan(yabancı) :) :) ;) |
oynatacak birini buluz |
Beşiktaşta 10 numara sorunu olmaz delgado sakatlansa i.akın burak yılmaz gibi oyuncular oynayabilir ancak diğer takımlar ne yapar onu bilemem :) |
burak yilmaz da o kapasite var gibi ... delgadonun yoklugunda o pozisyonda burak oynar |
Türkiye`de Saat: 17:25 . |