![]() |
ya bu adam süper ya gelirse başka transfere gerek yok başka oyuncu almayalım kesin şampiyon yapar bizi ama çok zor gelmesi hayal gibi. gelirse helal olsun bizim başkana büyük başkan... |
ya bu adam süper ya gelirse başka transfere gerek yok başka oyuncu almayalım kesin şampiyon yapar bizi ama çok zor gelmesi hayal gibi. gelirse helal olsun bizim başkana büyük başkan... |
adu getirsinler Loren Robert cok iyi isallah getirebilirler... |
abi Gayse Bile Parasi Olmadan Türkiyeye Getirdiğine Göre Robert I Biz Kesin Aliriz:):)BENİ TEK DÜŞÜNDÜREN BENFİCA DA NEWCASTLE DAKİ KADAR BAŞARILI OLAMAMASI,,diğer oynadığı kulüplerde çok iyiydi.. |
Laurent Robert yılın transferidir o kadar... |
yetenek olarak 1 numara. dilerim sorun olmaz. tigana avantaj tabi. ne diyelim hayırlısı |
Ohhhhh Beeeeeeeeee :D :D COK GÜZEL IKISI DE IYI OYUNCU ! DELGADO GELLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIYYYYYYYYYYYYYYYYYORRRR R OHHHH BEEE !!!!!!! :D :D bence robert iyi bir oyuncu ! hemen imzayi atsin ! :cool: |
hadi hayırlısı |
Alıntı:
adam eskiden iyi idi. Hem gençleştirmeye kalkıyorlar,hemde yaşı geçmek üzere olan üstelikte sakatlıktan kurtulup kurtulmadığı belli olmayan birini sırf Fransız Vatandaşı diye alıyoruz. Yazık.. Yazık.. Birde burada bu adam için süper süper diye izlemeden ,seceresini, bilmeden ahkam kesiyorlar. BU ADAM ALINIRSA PARA ÇÖPE ATILACAKTIR. |
kumandaci dostum, adamin attigi gollerden anlasiliyor nasil bir topçu olduğu da bunun için insanlar ahkam!!! kesiyor... yaşı ve sorunlu bir oyuncu olması soru işareti yaratıyor. Adam Newcastle'da çok başarılı oldu, Ronson döneminde. Fakat Graeme Souness gelince yedek kalmaya başladı ve hocasını eleştirmeye başladı röportajlarda, bu da onun sonunu getirdi. Bana sorsan Gilberto derim, Tigana bu adamı istiyorsa susarım ve beklerim. ne hocalar kimleri istedi de başarılı olamadı gelenler... bence gelirse iyi olabilir bizim için, gelmezse de kötü olmaz. |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |