![]() |
Laurent Robert ile ilgili tüm topicler gese nin geçen haftalarda polemik konusu olan transfer girişimi laurent robert miydi neydi hani istanbula getirttiydi. neyse adını yanlış söölemiş olabilirim. az önce haberlerde izledim bizimkiler bu adamla ilgileniyomuş. son dakika gelişmesi oldu benim için. adnan polat beğenmediyse ben hiç beğenmem ama oyunculuğu hakkında en ufak bir fikrim yok. |
hadi ya...hangi kanalda izledin? |
abooo ne bu ya ilgilenen ilgilenen nerde duydun kardeşş |
hadi be , istemiyoruz ya denilson ya gilberto ya da kily gelsin sol kanada |
valla arkadaşlar kanalları karıştırıyordum dinledim eminim, kanal adı aklımda değil(kanal D olabilir). Ama gerçekten bu herifti hatta havalimanında yanındaki sarışın karısıyla duruyoduya geçen hafta o görüntülerle verdiler... |
allahım yaaaa |
Beşiktaş'tan Sürpriz Transfer Ataği! BEŞİKTAŞ'TAN SÜRPRİZ TRANSFER ATAĞI!.. 08 Haziran 2006 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0608193618.gif Geçtiğimiz sezon Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmasına rağmen, Turkcell Süper Lig'deki performansı ile taraftarlarını üzen Beşiktaş, transferdeki ataklarını sürdürüyor... Fenerbahçe'den Nobre'yi alan, kaleyi de Vedran Runje'ye teslim eden Siyah-beyazlılar 4 yerli yıldızı da renklerine kattı... Yabancı transferinde özellikle orta sahayı yönetecek isimlere ağırlık veren, ancak bu yer için düşünülen Delgado konusunda kulübü Basel'in sürekli fiyat yükseltmesi nedeniyle ilerleme sağlayamayan Beşiktaş'un sürpriz bir isme yöneldiği öğrenildi... ROBERT'E KANCA Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı isim Laurent Robert... Bilindiği gibi Galatasaray'da Benficalı oyuncu ile ilgilenmiş ve hatta İstanbul'a kadar getirmişti... Ancak yönetimdeki anlaşmazlık nedeniyle imza aşamasına gelen transfer gerçekleşmemişti... 10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş tarafından transfer listesine alınan Robert'e vatandaşı Tigana tarafından da onay çıktığı öğrenildi... Başarılı oyuncuya Galatasaray'ın teklifi olan yıllık 1 milyon 200 bin Dolar'dan 250 bin Dolar daha fazlasını teklif ettiği belirtilen Siyah-beyazlı yönetimin bonservis sorununu çözme sözü de verdiği kaydedildi.. JASON ROBERTS OLACAK GİBİ Bu arada Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde tuttuğu Jason Roberts'da da gelişme olduğu öğrenildi... İngiltere'de yayınlanan Daily Mirror Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş Jason Roberts'in transferine çok yakın... Roberts'le ilgili haberleri doğrulayan İkinci Başkan Murat Aksu birkaç gün içinde transferin netleşeceğini söyledi... Futbolcu ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Aksu, Roberts'le büyük oranda mutabık olduklarını ve anlaşır anlaşılmaz kulübü Wigan'la da masaya oturulacağını belirtti... MURAT ŞAHİN KALDI Öte yandan iç transferde kaleci Murat Şahin'le de yeniden sözleşme imzaladı... Siyah-beyazlılar daha önce de Koray ve İbrahim Akın'la yeni sözleşme imzalamıştı... http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0608193618.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0608193618.gif kaynak:www.maraton.com |
ulen ben bunların yapacagı transfer atagını war ayaa töbe töbee |
Vallaha Bende Birsey Sandim Siradan Oyuncular Tembel YÖnetim |
hahaha ben de bisey sandim yaaaaoooouuuuu ! |
Dönüp dolasip hep ayni haberler!:rolleyes: |
baydı artık ya..bi o alınıo,bi bu alınıo...ama ortada bişi yok |
bence bu yonetım gaza gelıp alacak bu adamı |
ne surprısı be gereksız topık acmayın kardesım gunlerdır yasıyoruz |
Robert Türkiyeye tatile geldi, "gs den falan haberim yok" demişti gazetecilere yanılmıyorsam. |
Arkadaslar sizde adami tanimiyorsunus ki ! ben de tanimiyorum ama böyle cok konusmiyorum ! adamin gollerini gördüm güzel golleri var keratanin hehe :) |
bir kac arkadas imza atmadan inanmam dio , bende o gruba giriyorum bugunden sonra , imza atmadan INANMAM |
abı hata yonetımde sessız kalıyolar.alsınlarda adam gıbı adam forma alalım.aldıkları adamlara bakarmısın hangısının formasını alırsın? |
Alıntı:
|
Bende izledim star da verdi kesin anlaşılmış galiba..Ufak bir araştrma yaptım..adam çok iyi free kick atiyor..isterseniz bide siz izliyin.. http://www.youtube.com/watch?v=oMgCw...urent%20robert |
arkadaşlar esas adam yön mesafa hiç biş tanımadan vuruyo bayada koşuyu saglam gibi |
sadece delgado'ya olmaz... bu sene çok kötü geçecek gibi görünüyor, en azından şimdilik. kaybettiğimiz tüm oyuncular Türkiye liglerinde en iyi oyunculardan idi. Sergen, A.Hassan, Cordoba, tabi bir de tümör var... off offfffff....... Bobo'yu bi sene daha kiralıyormuşuz.. bu ne yaa???? alamıyorsan bonservisi ne gerek var adamı eğitmeye? yok efendim, Tigana'nın Afrikalı bisürü süpper topçusu varmışmış da onları getirecekmiş de... ee noldu? Yok efendim Beşiktaşımızın tek engeli Fulya projesine onay verilmemesiymiş de, verilince herşey süpper olacakmış da.. ee verildi, noldu? Yok efendim, başkanımız cebinden para vermiş kulüpe! şimdi Beşiktaşımız demirörene borçlumuş... iyi de kim çar çur etti paraları....kimin kime borcu var???? off offfffffff..... Mavuba, Cisse, Delgado, Gilberto, Yıldıray, Nuri..... off offffff........... :( |
Alıntı:
İŞİN EN GÜZEL ÖZETİNİ SEN YAPMIŞSIN. OFFF....OFFFFFFFFFFFF AVRUPADA GENE HÜSRAN,LİGDE GENE HAVLU ATACAĞIZ BU KAFA İLE |
bakı mercımek formasından kac tane satılır cok merak edıyorum yaaa valla sızce kac satar secenekler 1 tane onuda kendı alır veya 2 tane bırınıdeesınede alır evlıyse :) |
Ben bu adamı newcastledayken çok beğeniyordum ama bir kaç senedir bir şey yaptığı yok ama bu haber kesin balondur adam gelmez bence |
Alıntı:
aynen katılıyorum |
adam mesafe tanımıyo yön tanımıyo bayada kpoşuyo iş yapıyo saglam adfam bu adma ama ne bilem balon bencee |
Alıntı:
|
Abi bizi heyecanlandırmayın yavv bende bir şey sandım..... |
yyyyyyyyuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbaska bişey demiyorum hatta diyemiyorum |
çok iyi hatta süper bi futbolcuydu fakat 2 yıldır düşüşte ailton faciasının aynısı yaşanabilir dikkat.... |
Mukemmel Frikik Atiyor Cok Harika Umarim Olur |
bu adam mustis turkiyede 20 frikik golu atar allahim alin su adami ne olur yillardir izliyorum |
Inannilmaz Mukemmel Bir Adam Attigi 10 Frikikten 8 Gol Inanin Allahim Tek Dilegim Bu Adam |
wallahi adamın frikikler süper. Ailton faciasının aynısının yaşanmasıda mümkün değil sonucta adam duran top manyağı birini ikisini atamasa üçüncüde atar heralde hagi gibi de şutları var daha ne olsun ;) |
Roberts olayı yalan arkadaşlar.. Bobo 1 sene daha kiralık değil mi?? Ben en azından birkaç spor kanalından, internetten, çevremdeki beşiktaşlılardan öyle duydum... 5 forvetle oynicak halimiz yok değil mi? =) Murat Şahin içinse bence süper lig de oynayabilceği bir takıma gitmeliydi.. Hem milli takım için hem kendi için hem de beşiktaş tribünleri için.. Fevzi ye duyulan güvensizlik ona karşı da var çünkü öyle mantar goller yediki.. Ama helal olsun açıklamaları güzel.. Bu sol kanata alıncak oyuncu içinse.. Daha kimbilir kaç oyuncunun ismini atıcaklar ortaya.. Artık hayırlısı kimse o olsun.. O yükü kaldırsın.. Deniz tarafındaki kaleye giderken güzelim kapalıdan sprintlerini güzel ortalarını sert şutlarını görelim en azından gelicek futbolcunun =))) |
bu ne ya,ikiside siradan oyuncular bence.. |
yaw bu adamın yaşı 30 diilmiydi ne yapcaz biz bu adamı çarçur edilcek paramız yok diolar şuna bakın bi ya gidip 2 senedir bişey yapmayan adama para veriyolar |
Yine bazı arkadaşlardan başladı ön yargılı yorumlar.Arkadaşlar bu adam iyi futbolcu.Newcastle'da çok izledim.Raket gibi bir ayağı var, yaşı belki tartışılabilir o ayrı bir konu . |
Alalim. Gözümüze Sokariz. Zaten Her Sezon Bi Sorun Transfer Etmesek Olmaz. Ama Bu Transferin Gerçekleşme Olasiliği Hiç Yok. Yönetim Akillandi Artik |
Türkiye`de Saat: 05:15 . |