![]() |
nedemek KardeŞİm:) Şu Orta Sahadan AtiĞi Serbest VuruŞ Ne Manyakti Ya..2. Vİdeonun BaŞinda Takim ArkadaŞini İndİrdİ Ya Oda Manyak:) |
Alıntı:
|
nobrey Le Serbest VuruŞ Kazan Robert Le Bİtİr Ohh:) |
roberttt huahuahuaaa güldürmeyin yaa bu adam alınır mı? |
Alıntı:
Beşiktaş yabancı transferinde Hırvat kaleci Vedran Runje'nin ardından ikinci transferini de gerçekleştirmek üzere. 2005 - 2006 sezonunu Benfica'da tamamlayan Fransız Loren Robert ile her konuda anlaşmaya varan siyah beyazlı ekip bonservisi konusunda yaşanan pürüzleri gidermeye çalışıyor. Fransız futbolcunun teknik direktör Jean Tigana ile de görüştüğü ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylediği öğrenildi. 31 yaşında olan Laurent Robert orta sahanın solunda görev yapıyor. Geçen sezon formasını giydiği Benfica'da 2 gol atan Robert, özellikle serbest vuruştan attığı gollerle tanınıyor. superspor.com videolar güzel ama derlenmiş goller bunlar sadece. adamın oyunu hakkında hiçbir fikir vermiyor. ayrıca son 2 senedir performansı önemli, öncesi hikaye... 31 yaşında birini almak kötü demiyorum ama riskli! |
bana hıc ıc acıcı gelmedı bu adam yaa. bu yonetım daha cozemedımı , bız artık yıldız ıstıyoruz yıldıııııııııız Burasının BESIKTAS oldugunun ne zaman farkına varacak bunlar |
ya yıldızlar nerede..yine yıldızları görmek için gökyüzüne bakmak zorunda kalmayız inşallah...... |
balon haberdir ya inanmayın |
beyler wiganlı robert s elden gidiyor arkadaşlar, wiganlı robertin elden gitmek üzere olduğunu sabaha karşı nba finalini seyrederken habertürkte alt yazı geçti tugayın takım black born bizden daha iyi rakam teklif etmiş acele etmemiz lazım. yoksa adam elden gidecek. |
Hayir Haberİm Yok |
böyle konu mu açılır. konuyu herhangi birşeye dayandırarak taransfer kısmına yazabilirsiniz.. |
Alıntı:
|
dün gece o1 haberlerinde LİG TV de %99 iş bitti dediler |
sol ayağı süper gerçekten ama yaşı biraz geçmiş o kadar yaşlı adamı yollayıp yerine genç adam alıyolar sonra gidip 32 yaşında adam getiriyolar ne işe yaradıki |
arkadaşlar daha alınmadı yahu adam:) |
sabır arkadşlar sabır |
ya bırak süleyman abi sabır mabır aristokrat konuşmaları sabrımı kaldı bunun anasını satıyım kamp başlıycak daha ortada bi şey yok |
once kıralayıp tutarsa alalım bana bu daha mantıklı gelıo kıralama sartı koyalım ıste en ıyısı bu! |
hiç gerek yok o kadar da iyi futbolcu değilll |
FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. GALATASARAY İLE BEŞİKTAŞ’I KARŞI KARŞIYA GETİREN FRANSIZ YILDIZ ROBERT İLE İLGİLİ ŞOK GELİŞME!.. “BEŞİKTAŞ ROBERT’İ GALATASARAY’IN ELİNDEN ALAMAZ!..” Beşiktaş’ın Robert için devreye girmesinin ardından, bu futbolcunun Galatasaray için Türkiye’ye gelişinde büyük pay sahibi olan Başkan Özhan Canaydın'ın ortağı Haim Fresco, Maraton.Com.Tr’ye özel açıklamalar yaptı.. Robert ve Zikos’un sarı kırmızılı takımın gündemine gelmesini sağlayan, ancak yönetimde yaşanan bazı sorunlar nedeniyle artık transfer işlerine karışmayacağını açıklayan Fresco, Robert için Beşiktaş’ın girişimlerde bulunmasının ardından, “Ben Robert’i Türkiye’ye gelmeye ikna etmek için tam 1 yıl uğraştım. Olayın zorluklarını ben biliyorum. Robert’i transfer etmek öyle kolay değil. Beşiktaş Robert’i Galatasaray’ın elinden alamaz. Bu futbolcu Türkiye’ye gelirse Galatasaray’dan başka bir takımda oynamaz!..” dedi |
ne gereği var böyle transferlere anlamıyorum yönetim gidiyo nerde bi sorunlu futbolcu var onu getiriyo üstelik gençleştirme operasyonu diyolar adam 32 yaşında galatasaray da ilgilenmiş vazgeçmiş adamlar bir senedir takip ediyolar iyi futbolcu olsa neden vazgeçsinler ibrahim akın gibi bi yeteneğin var tigana bosque kadar güvense şu adama gelecek 10 yıl sol kanat sorunu çekmeyiz ya anlamıyorum zaten yabancı kontenjanı dolmuş al orta sahaya veya defansa iyi bi adam çok gereksiz yanlış olur gelirse inşallah balondur ne diyim |
riberry nin acısı bunları tutusturmus.. roberts zaten bizim aradığımız kriterlerde bi topcu değil.. |
bende bu adami kesinlikle kutsal Besiktas formasiyla görmek istemiyorum! Hem takimi genclertirmeye kalkiyorsun, hemde gidip ahi gitmis vahi kalmis adamin birini kiralamaya calisiyorsun! Gidip du Eto'o yu kiralamaya calisin! |
Arkadaşlar,TIGANA takımı gençleştirmeye götürürken kendi vatandaşı olan son 2 sezonunu sakatlıklarla yedek klübesinde geçiren bir adamı alması ne kadar doğru sizce?Bu durum bana Lucescu'nun"Ben forvet istemiyorum" deyip üstüne bir de Ahmet Dursun'u gönderip ADRIAN ILIE'yi takıma getirmesini hatırlatıyor.Robert iyi oynar,kötü oynar(ILIE bence iyi maçlar çıkarmıştı)yararlı olur olmaz benim derdim o değil.Ben TIGANA'nın bu tutumunu yanlış buluyorum.ROBERT,WILTORD.... amaç ne BEŞİKTAŞ'ı Emekli Fransızlar cenneti yapmak mı.? |
Alıntı:
|
görüntüler iste burda: www.youtube.com ´a girin ve Laurent Robert yazin. Alin size adamin süper golleri. 45 metreden golu bile var! |
Alıntı:
|
önümüzde bir Hagi örneği var. Hagiden sorunlu çirkef adam mı vardı, geldi ortalığı irbirine kattı. üstelik bu saha içinde kavgacı çirkef bir adam değil, yılda 40-50 mç oynayım 1 kırmızı kart gören bir adam en fazla. sadece yedek kalınca sorun yaşamış ingiliz teknik adamlarla. Tiganayla sorun olmaz. Gerçi boş tabi bunlar, gelirse adeti olan süper fr,ikiklerden ve gollerden 7-8 tane atsa herkes bayılır, keyiflenir. Robertten çok Robertçi olurlar. bu arada gs roberti almadıysa keyfindne değil maddi imkanlardan dolayı alamamıştır. sonuçta sözleşmesi olan bedava oynatabilecekleri bir adam değil. |
iyi güzel hoş bi adam..videoları da izledik eyvallah ama yaş 32 + sorunlu futbolcular listesinde anketlere göre 1.sırada..benden sölemesi |
yaa bukadar gencin içine 1-2 tane tecrübeli koymaklazım bence doğıru |
ya bırakın adamı karalamayı bu adam süper roberto carlos mu robert mi deseler bu adamı seçerim avrupa nın en iyi sol açığıdır bu adam tebrikler başkan sen işini bilirsin kaç paraysa al bu adamı |
karşıyım abi |
yaa btn herkes yok yaslı yok olmaz yok 2 yıl yedek kalmıss yazıoo acaba onlar 5. haftada dakika 90da frikik oldugunda vee gol oldugunda da bnları soliyebilecek mi yada bukdr tecrubesiz takım mı soguk kanlı olabilecekk?istedigi kdr yetenekli olsun serdar mı burak mı uefa kupasında titremeden oynucakk takımda genc artk aramadıgın kdr var artk bole adamlar lazım ayrıca 96 yılında hagi geldiginde süper adam ama barcelonada yedekti demio muydunuzz?peki hayatınızda hagiden daha iisini gordunuz mu türkiyede?premier ligde yıllarca oynamıs bi adam türkiyedeki defansları calım manyagı yapar munchten snra soldan ortayla golu parmakla sayılcak kdr az olan beşiktasımızı kafa golu manyagı yapar.sürekli eleştirenler sol kanada denilsonu istemio roberti istemio kimi istio acaba robbeni mi alalım brz mantıkllı yorumlar yapalımm bnce.robert 31 yasında da olsa türkiyeyi ayaga kaldırır.ayrıca yıllardı alex gibi orta yapanımız frikik atanımız yok diye aglayan biz deil miyiz bi anda oyunu ceviremiorz demio muyuz bırakında koşma işinide baskaları yapsın robert orta yapsın frikik atsın.ayrıca sunu da belirtmek isterim 2 yıldır yedek oynamıo diyenler bi arastırsınn!!!robert 04/05 sezonunda newcastle da 41 macta oynamıs 28inde ilk 11 ve 5 gol atmıs.05/06 yılının ilk yarısında soenesla kapısınca yedekten kurtulamamıss dogal olarak vee ocak 2006ta benficaya transfer olmuss orda sadece 2. devrede yer alabildigi için 21 macın 16sında ilk 11 oynamıs 4 gol atmıs.ayrıca tigana fransız onu adam deilse bile adam eder diye dusunuorm bn |
oldu gözlerim doldu. sanki adam düne kadar geseyi tanıyodu. öyle bi gelirki, tabi önce bizim istememiz lazım:p |
ben yine sola Denilson diyorum. Lauren Robert´in problemleri ile baska biri ugrassin ama biz degil. Bence yabanci yine braziyan olmasi daha iyi olur cünkü takimda üctane var bile. Bobo, Klerberson ve Nobre arkadaslik yaparlar ona. Fransiz´i getirecekler iki gün sonra aglayip geri evine gitmek isteyecek. Birde 31 yasindaymis. Uzun vadeli düsünürsek bu adam bize yaramaz. Denilson 28 yasinda. Attirsinlar 3-4 yillik imza. Kurtulduk. Denilson: http://www.youtube.com/watch?v=RytIb...earch=denilson hehe: http://www.youtube.com/watch?v=mWe78...earch=denilson |
Alıntı:
|
ben bu topicten iğreniyorum.topici acanb arkadasımız yanlıs anlamasın ona bi kastım yok ama bu robertsmiş hiç sevmedim ben o adamı yaa.beşiktasımıza gese nin istemedigi adamımı alacagız yani?? |
Alıntı:
|
Valla Newcastle da izlediğim Robert ise hala bu lafları nası yutacağınız şaşırabilirsiniz:D ama son senelerini izlemediğim için bir şey söyliyemem gene Tigana nın kararına saygı duymak lazım... |
Bi sorun daha size..Zten tam bi balon haber işimiz olmaz.. |
Türkiye`de Saat: 14:08 . |