![]() |
burda ne yazıo ki benim eng. yoq anlayan varsa bana anlatsın:D |
Alıntı:
|
Bu Robert gs nin istanbula tatile getirtdigi adammı acaba arkadaşlar VİCDANSIZ vıcdanı retçi tümnamert |
evet aynen o robert |
valla Hakkinda Tek Bildiğim Senede 10-12 Tane Frikik Golü Attiği:) |
Robert bitmek üzere! Kara Kartal, Fransız frikik ustası Loren Robert ile her konuda anlaşmaya vardı Beşiktaş yabancı transferinde Hırvat kaleci Vedran Runje'nin ardından ikinci transferini de gerçekleştirmek üzere. 2005 - 2006 sezonunu Benfica'da tamamlayan Fransız Laurent Robert ile her konuda anlaşmaya varan Kara Kartal bonservisi konusunda yaşanan pürüzleri gidermeye çalışıyor. Fransız futbolcunun teknik direktör Jean Tigana ile de görüştüğü ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylediği öğrenildi. 31 yaşında olan Laurent Robert orta sahanın solunda görev yapıyor. Geçen sezon formasını giydiği Benfica'da 2 gol atan Robert, özellikle serbest vuruştan attığı gollerle tanınıyor. Kaynak: DHA |
31 yaşında :D umarım 2. bi Ailton faciası olmaz |
|
Biraz sorunlu demişlerdi bu adam için takımı bozmasın hani brezilyalıyı alıyorduk sola? |
ben bişe anlamadım ne demek yani eziklere giden oyuncu biraz açarmsın.gerçekten şahane topçu arkadaşlar.. |
ya bu adam süper ya gelirse başka transfere gerek yok başka oyuncu almayalım kesin şampiyon yapar bizi ama çok zor gelmesi hayal gibi. gelirse helal olsun bizim başkana büyük başkan... |
ya bu adam süper ya gelirse başka transfere gerek yok başka oyuncu almayalım kesin şampiyon yapar bizi ama çok zor gelmesi hayal gibi. gelirse helal olsun bizim başkana büyük başkan... |
adu getirsinler Loren Robert cok iyi isallah getirebilirler... |
abi Gayse Bile Parasi Olmadan Türkiyeye Getirdiğine Göre Robert I Biz Kesin Aliriz:):)BENİ TEK DÜŞÜNDÜREN BENFİCA DA NEWCASTLE DAKİ KADAR BAŞARILI OLAMAMASI,,diğer oynadığı kulüplerde çok iyiydi.. |
Laurent Robert yılın transferidir o kadar... |
yetenek olarak 1 numara. dilerim sorun olmaz. tigana avantaj tabi. ne diyelim hayırlısı |
Ohhhhh Beeeeeeeeee :D :D COK GÜZEL IKISI DE IYI OYUNCU ! DELGADO GELLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIYYYYYYYYYYYYYYYYYORRRR R OHHHH BEEE !!!!!!! :D :D bence robert iyi bir oyuncu ! hemen imzayi atsin ! :cool: |
hadi hayırlısı |
Alıntı:
adam eskiden iyi idi. Hem gençleştirmeye kalkıyorlar,hemde yaşı geçmek üzere olan üstelikte sakatlıktan kurtulup kurtulmadığı belli olmayan birini sırf Fransız Vatandaşı diye alıyoruz. Yazık.. Yazık.. Birde burada bu adam için süper süper diye izlemeden ,seceresini, bilmeden ahkam kesiyorlar. BU ADAM ALINIRSA PARA ÇÖPE ATILACAKTIR. |
kumandaci dostum, adamin attigi gollerden anlasiliyor nasil bir topçu olduğu da bunun için insanlar ahkam!!! kesiyor... yaşı ve sorunlu bir oyuncu olması soru işareti yaratıyor. Adam Newcastle'da çok başarılı oldu, Ronson döneminde. Fakat Graeme Souness gelince yedek kalmaya başladı ve hocasını eleştirmeye başladı röportajlarda, bu da onun sonunu getirdi. Bana sorsan Gilberto derim, Tigana bu adamı istiyorsa susarım ve beklerim. ne hocalar kimleri istedi de başarılı olamadı gelenler... bence gelirse iyi olabilir bizim için, gelmezse de kötü olmaz. |
hayirli olsuunnn takimimizaa |
inşallah haber doğrudur |
gelin artık yaaaa çok beklettinizzzz |
robert sorunlu bi futbolcu alinirsa 2.ailton olayi olur benden soylemesiii besiktasimiza sorun cikarir ve seneyede bu adami elden cikarmaya calisiriz ayrica yasi itibariylede sacma bi transfer sanirim tighana fransiz die istiyoo bu adamii baska bi nedeni yok |
walla roberti seyrettikten sona hayran kalmamak mümkün diil adamın şutları ne öle ya alex filan hikaye hayırlı ossun kartalımıza... |
göruntu lazım göruntu |
tukaka yönetim beyler geçelim bunları kendimizi kandırmayalım g.silva,ze roberto,marcelinho derken yine yönetim saçma sapan işlere imza atıyor,gs istbula getirdi gönderdi bizemi kalmış 32 yaşındaki adamı almak,yemin ediyorum bu yönetim hiç birşeyden anlamıyor seneye yine rezilleri oynarız |
gayse para için gönderdi bence mantıklı bir transfer delgadoda gelirse orta sahamız harika olur i.akın(fahri) roberts kleberson delgado |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar böle saçmalık görmeim ben ya...bu takım gençleştirme operasyonu yapmıyo mu ? aldıkları adam 32 yaşında ve hiç bi halt olmaz allah sonumuzu hayretsin |
robert hakkında fazla bir bilgim yok ancak bir çok arkdaşım çok iyi ancak 31 yaşında olduğunu belirtiyorlar hadi hayırlsı bize iyi ortalar açsında yeter bana o ! |
Alıntı:
|
bu gecen gün gesenin getirdigi futbolcu degilmi yaaa?anlasamayıp göndermişlerdi.o olmasın? |
Alıntı:
|
abi sol kanatta iyi ortalar açsın bana yeter zaten bu tür adamların fazla bi bonservisi olacağını pek tahmin etmiyorum ayrıca ben olsam tigana ısrarla istiyorsa kiralık alırım |
alsınlar sole sinerjik bi ortam yaratalım bu sene transfer polıtıkası bu gs bise yol gostermıs oldu |
Alıntı:
|
Abi şu Gole Bakarmisiniz Bu Sene Benfica-porto Maçinda Attiği Gol...resmen Ortasahadan:eek: http://www.youtube.com/watch?v=pwUxyUJRpZo BU ALTTAKİ LİNKTE DE SOL AYAĞININ MAHARETİ AÇIKÇA GÖRÜLMEKTE http://www.youtube.com/watch?v=oMgCwdCAZhU |
MURCIELAGO saol vallah senin sahyende daha iyi tanıdık... |
bu adamın manyak golleri var ne bu adam süper... |
Türkiye`de Saat: 09:55 . |