![]() |
Alıntı:
|
adamı izledim harika vuruşları var, özellikle uzaktan vuruşları muhteşem, bir okadarda sert. baksan topa vuruyor takım arkadaşı boksörden aparkat yemiş gibi yere düşüp bayıldı :))) benim kanaatim, tiganada çok istiyor onu alırlarsa tigana adam eder. ailtondan daha iyi olur, zaten ailtonu kaçıran ruhsuzda fenere gitti. biraz tecrübeli bizim için iyi olur, inşallah alırlar.... |
Alıntı:
|
yattara ve martin petrov...gol rekoru kırılır..birde gokdeniz..hatası olmus olsa bile |
Alıntı:
Takili plak gibi Recoba'yi sayikliyorsun sende be kardesim, Recoba'dan baska adam mi yok? Ayrica Delgado gelmis bile, Recoba'ya ne gerek var? |
http://www.youtube.com/watch?v=RkfQazMBFU4 istemem diyenler şunu bi izlesinler, hayatlarında böyle oyuncu gördüler mi acaba.. hemen istemem. niye istemiyosunuz kardeşim tigana istiyosa ondan daha mı iyi bileceksiniz? yaşlıymış.. hagi de yaşlıydı adamı yıllarca izledik geysede oynamasına rağmen ben ağzım bi karış açık izliyordum. bu belki bir hagi değil ama bizim çoğu futbolcumuzdan 10 gömlek üstün bir adam + tecrübeli. |
Alıntı:
|
bu transfere gerenk yok mike :D:D:D:D |
gelmesin , klebersonla kavga ederler uzaktan serbest vuruslar icin , bizim klebersonumuz bize yetiyo uzaktan serbest vuruslar icin |
Alıntı:
|
bu anlayışta bana göre ofsayt, ne yani her iyi futbolcu illa şanlı ünlü bi takımda oynamak zorunda mı.. öyle olsa bütün iyi futbolcuları barca chelsea man u toplasın diğerleride işte düztabanlarla mücadele versin tee allaam yarabbim ya neyse gelmesin diyosanız gelmesin, hani siz gelsin deseniz gelecek ya... |
Lig Tv'de gördüm az önce bu oyuncu ile kesin olarak anlaşılmış Fransa kampına katılacakmış Tigana şartlı kabul etmiş idmanlardaki ve hazırlık maçlarındaki performansına göre alınıp alınmamasına karar verilecekmiş. Atakan Kurt bağlandı da o söyledi doğrudur artık herhalde. |
arkadaşlar laurent iyi topçu bence yararlı olur zaten bonserviside elindeymiş bence en uygun transfer olur sol kanata tigana kabul etmişse sorun yok |
Flas Laurent Robert Bjk Kampina Katiliyor flas Laurent Robert yarin(02.07) bjkin paris kampina katiliyor eger tigana begnirsen transfer gerceklesicek. kaynak:ligtv bence tigana futbolcudan aniyorsa bu transfer olmaz. |
bu adam kötü sol acık değil, avrupadaki iyi solacıklardan, tek bize engel tarafı bence yaşı, elenirse yaşdan gider |
serbest vurusları ve orta istatistikleri cok iyi,ee bize de kanatta ve frikiklerde başarısı yuksek eleman lazım |
Alınmalı bu oyuncu. Zaten kendini beğendireceğinden de eminim kaliteli oyuncudur. |
Alıntı:
Biraz saygili olmayi ögren, ondan sonra devam konusuruz. |
allahim yarabbim, daha halen denenerek oyuncu aliniyor. Bunlara allah akil fikir versin. Bu anlayisla daha cok bekleriz biz... Madem okadar iyi bu adamda neden deneniyor? Tövbe, tövbe... |
bence alınmalı bu adam tam aradığımız kan olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bize hazir, yasli olmayan kaliteli oyuncu lazim, en iyi zamanlarini bitirmis neyi belirsiz isimler degil! |
denenmeye gelen oyuncudan ıs cıkmaz. ben bunu bılırım bunu soylerım |
bana bak senden öğrenecek değilim nerde nasıl konuşacağımı efendi ol efendi gibi takıl adamın asabını bozma. yorumunu yaparsın cıkar gidersin tartışmayı bilmiyor ya da kaldıramıyorsanda yazmazsın olur biter. |
Alıntı:
Yildiz bekle, sana bunu kakalasinlar, her yil oldugu gibi iste. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadslar bırbırımıze saygılı olalım |
bende başka yorum yapmayacağını düşünmüştüm tamda. aferin. |
Alıntı:
|
En büyük Beşiktaş gerisi traş. |
gelmesin pis herif |
cok tanımıyoruz anladıgm kadarıyla adamı ama yonetım eger harbıden denemeye adam getırıosa garip yani deneyerek yabancı almak brs garıp yani buarada buadamla ilgili bildigim 2 sey war 1. duran toplara ii wuruo 2.cok problem yaratıo bakalım nolucak gorces hep beraber |
yahu adam kendini denetir mi? |
Beşiktaş Laurent Robert ile anlaştı Beşiktaş sol kanat için düşündüğü yabancı transferinde, ilk adımı attı. Siyah -beyazlı ekip, yaklaşık 1 aydır görüşmelerini sürdürdüğü Fransız Laurent Robert ile anlaşmaya vardı. Robert ile yapılan anlaşmaya göre, Fransız futbolcunun bugün Beşiktaş'ın kampına katılacağı ve bir süre deneneceği öğrenildi. 1 hafta siyah - beyazlı takım ile antrenmanlara çıkacak olan Robert, hazırlık maçlarında da forma giydikten sonra, Jean Tigana'nın beğenmesi durumunda takımda kalacak. Fransız futbolcunun son 1 yıldır fazla forma şansı bulamaması ve sürekliliğinin olmaması, Beşiktaş'ı böyle bir anlaşmaya ittiği ifade edildi. 03.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
Beşiktaş, Benfica ile 1.5 milyon euroya el sıkıştı. Fransız yıldız bugün Siyah-Beyazlı takımın kampına katılıyor SOL KANADA TAKVİYE BEŞİKTAŞ’TAN bir bomba daha... Siyah-Beyazlılar, yabancı transferinde Delgado’dan sonra bir önemli ismi daha renklerine bağladı. Kartal, Galatasaray’ın İstanbul’a getirip almadığı Laurent Robert’in işini bitirdi. Fransız oyuncuyla el sıkışan Beşiktaş, Portekiz kulübü Benfica ile de bonservis için 1.5 milyon euroya anlaşma sağladı. YİNE MURAT AKSU BİTİRDİ DÜN takımla birlikte kamp için Fransa’ya giden İkinci Başkan Murat Aksu, transfere noktayı koydu. Aksu, Delgado’dan sonra Robert’i de siyah-beyazlı renklere kazandırdı... 31 yaşındaki Robert, bugün Paris’e 80 kilometre uzaklıktaki Roumboulliet’de, Fransa Milli Takımı’nın tesislerinde çalışan Beşiktaş’ın kampına katılacak. 03.07.2006 KAYNAK:STAR GAZETESİ |
yönetim transfer yine yanlış yapmaya başladı. umarım tigana bu adamı beğenmez. adam hem yaşlı hemde problemli. |
haberler iyi şu adam herşeye yeter |
yine yanlıs yaptilar yaa... |
1 hafta denenme olayı ailton elden cıkarılamadıgı için adama imza attırılamadıgından olan bi olay.Kiim ne derse desin adam kaliteli bir oyuncu bobuyuda gönderip bir de sağ kanat oyuncusu alalım |
Türkiye`de Saat: 16:26 . |