![]() |
Alıntı:
|
kör değiller heralde denemeye aldılar..beyenmezlerse yollarlar... |
Laurent Robert mi Pineda mı? Sol kanatta işler karıştı http://www.kartalhaber.net/images/M_...mailButton.png http://www.myehost.de/resim/images/aS276080.jpgBeşiktaş'ta yönetim, sol kanat için 24 yaşındaki Meksikalı yıldızı almak istiyor. Tigana ise dün kampa katılan 31 yaşındaki vatandaşında ısrarlı. Sol kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta yönetim ile teknik direktör Tigana fikir ayrılığına düştü. Takımın gençleşmesi için operasyon başlatan Fransız teknik adamın 31 yaşındaki Robert'i ısrarla istemesi yönetimi rahatsız etti. APAR TOPAR KAMPA Şu ana kadar transferde hep genç isimleri kadrosuna katarak yaş ortalamasını düşüren Tigana'nın oynadığı takımlarda istikrarsız bir tablo çizen Robert için yöneticilere, "Kendisini kampa davet edelim. Hem son durumunu yakından görme imkanı buluruz hem de hazırlık maçında şans tanırız" diyerek bu transfere kapı açtı. Bunun üzerine Fransız futbolcu önceki gece apar topar kampa davet edildi. Dün gelen ve antrenmana çıkan Robert için Tigana olumlu rapor verip ısrarcıhttp://www.sabah.com.tr/2006/07/04/i...AADDBF523b.jpgolursa, yönetim istemese de Robert'i kadrosuna katacak. Yönetimin gönlündeki isim ise 24 yaşındaki Meksikalı genç yıldız Pineda... Dünya Kupası'nda Meksika Milli Takımı formasını başarıyla giyen Pineda, ülkesinin Guadalajara takımında oynuyor. 34 kez ülkesinin formasını giyen genç yıldızın transferine Tigana sıcak bakmıyor. Bu arada menajer Ali Gültekin, "Robert ile kesin bir anlaşma yok. Denenmek üzere kampa geldi" açıklamasını yaptı. KONTENJAN SORUNU Ancak 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu için 'denecek' yorumu pek mantıklı gözükmüyor. Robert transferinin aslında bittiği ancak eldeki yabancıların gönderilememesi nedeniyle transferin resmen açıklanamadığı iddia edildi. Yönetimin Ailton sorununu çözer çözmez Robert transferini resmen İMKB'ye bildireceği öğrenildi. Turgay Demir / sabah gazatesi http://u.univision.com/contentroot/u...f_pineda_3.jpg ya da http://www.4thegame.com/media/00/02/...ofile_2005.jpg |
pineda tabii ki |
ikiside işe yaramaz,ama robetle anlaşmışlar ama eneme ayaklarına yatıyolar yabancı kontenjanını boşaltmak için.gene yönetim aptalca bir transfer daha yaptı işte robertttt! |
tigaNA HANGİSİNİ İSTİYOSA ONU ALALIM ARKADAŞLAR |
ikisinide alsinlar başlarina koysunlarrr bize solari,denilson gbi admlar lazimm yaa... |
Pineda Daha iyi ..... |
ey sorucam pineda daha iyi diyen arkadasın futbol anlayısından suphe bile duymam futbolu bilmiyo derim simdi nedenini acıklıyım bende alacagımız adamın genc olmasını isterim ama robert i pinedayla karsılastırmaya dahi almam pineda ki ya daha once kac macını isledin ben robert gibi sol kanat cok az gordum en son overmars vardı hem gol ortalaması 10 olan hemde ortaları kafaya atan roberti nerdeyse futbolcu olarak gormicksiniz ayıp ya gir internet de bak adı cıkıyomu pinedanın bide robert yaz gercekler karsına cıksın ama bana dersenki 31 yasında oldugu icin istemiyorum anlarım ama su haliyle bile robert 288 tane pinedayı karbon kagıdına koyarak 576 ya donusturur anladıkmı futbol bilgisi yuksek kardessssssssssss |
ey sorucam pineda daha iyi diyen arkadasın futbol anlayısından suphe bile duymam futbolu bilmiyo derim simdi nedenini acıklıyım bende alacagımız adamın genc olmasını isterim ama robert i pinedayla karsılastırmaya dahi almam pineda ki ya daha once kac macını isledin ben robert gibi sol kanat cok az gordum en son overmars vardı hem gol ortalaması 10 olan hemde ortaları kafaya atan roberti nerdeyse futbolcu olarak gormicksiniz ayıp ya gir internet de bak adı cıkıyomu pinedanın bide robert yaz gercekler karsına cıksın ama bana dersenki 31 yasında oldugu icin istemiyorum anlarım ama su haliyle bile robert 288 tane pinedayı karbon kagıdına koyarak 576 ya donusturur anladıkmı futbol bilgisi yuksek kardes |
umarım yollarlar Laurent Robert iki gunde soyunma odasinda nifak cikartir,3 gunde takımı böler,4 günde taraftarı deli eder,5 gunde transfer ister.. Beyin kodlarinda bir terslik var adamın benden söylemesi ingilterede onu yakından takip eden arkadaşlarım var |
iyi bir robert her zaman pinedadan iyidir |
http://www.youtube.com/watch?v=RkfQa...urent%20robert bu link de Laurent Robert in golleri var isteyene tabi çok kaliteli bi futbolcu ama sadece görüntüler yetermi |
Laurent Robert görüntüleri http://www.youtube.com/watch?v=RkfQa...urent%20robert bu link'te Robert in golleri var iyi seyirler gerçekten güzel goller |
ama eski görüntüler bunlar 3-5 sene öncesinin falan . şimdi de fazla kiloları var. |
pineda tabii şu an dünyanın en iyi sol açığı pineda |
robert iyi futbolcu olsa boşta kalırmıydı eski günlerinde olsa tmm derdim ama deil ve 1 sene de oynamadı bu adam |
adamın attigi golleri seyrettim mükemmel |
Laurent Robert iyibir sol kanatt oyuncusu cok da güzel golleri var |
bu ikisinden birisi alıncaksa robert alınsın derim.... |
evet ama denenmek için çağırılmış yani daha transfer edilmedi.... |
ya bugüne kadar ii güsel gittiler ama batırmasalar laurent nedir yaaaaa!!!!! |
laurent robert fransada kampa katıldı sizce kalmalı??? bana kalırsa cok yaslı zaten gencleştirme var onun işi yok bence beşiktasda:mad: |
Robert İmzayı Attı! Beşiktaş denenmek için kampa çağırdığı Fransız ile sözleşme imzaladı. Fakat kontenjan dolu olduğu için Ailton'un gitmesini bekleyen yönetim, resmi açıklama yapamıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın Fransa kampında denemeye aldığı Robert ile sözleşme imzaladığı kaydedildi. İki gündür siyah beyazlı takımla idmanlara çıkan 31 yaşındaki futbolcu ile yönetimim ön mukavele yaptığı ve Ailton'un durumundaki belirsizlik nedeniyle bu transferi resmen açıklamadığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcuya "kulüp bul" talimatı veren siyah beyazlılar, Ailton'dan kurtulduktan sonra Robert'in anlaşmasını borsaya bildirecek. Tigana'nın istediği Robert'le 2 yıllık mukavele imzalandığı ve senelik 800 bin euro alacağı öğrenildi. (Kaynak-Sabah) |
Daha iyisini alıcaksa kalmasın ama sorini veya gilbertoyu alıcagımız zannetmiyorum ayrıca Robertin imzayı attıgı Ailton gittiği zaman da resmi sözleşmeyi imzalayacagı biliniyor |
bence kalmamali, adam cok sorunlu, nerede hakkinda birsey okusam hep sorun yaratiyor diye yazilimis. |
Ben çoğu kişinin aksine robertten ümitliyim en azından alt yapısının sağlam olduğu biliniyor takım oldukça gençleşti onlara abilik yapabilecek bi yabancı bence. solda oynuyor olması da cabası. alınırsa benim şahsi görüşüm delgado kadar faydasını görürüz Türkiye liginde iş yapar bu adam |
arkadaşlar gs den dönen bir futbolcuyu almak almamak meselesinden ziyade nasıl bir futbolcu bilmedende tam yorum yapamıyorum ama bildik tanıdık bir futbolcu alamıyosak tiganada istiyosa alalım |
kalmalımı diye şimdi mi soruyosun adam zaten 2 senelik mukavele yaptı:( |
Cincon bu futbolcuyu alamadı cünkü anlaşamadılar fakir fukara olduklarından bu adam hiç bi şey yapmasa bile frikikten gol atma rekoru kırar türkiyede |
ya bu ne genclik atesi ya alalım bi tane daha genc olsun takımın yas ortalaması 23 demi ne yapcak bu kadar genc ve tecrubesiz uefada zaten takımın yas ortalaması 24.6 su an bence yeterli bu robertlen beraber 25 olur roberte gelince sorunlu bi futbolcu ama ne yapar bilmem |
İspanya Fransa macında tecrübenin genclik ateşini nasıl söndürdüğünü gördük hep beraber ayrıca 31 cok yaslı degil.Vierayı Dei Pieroyu Nestayı alsak yaslımı diceksiniz |
bnce robert ii oyuncu.hagi de kaç yaşında geldi ama yaptıkları belli.bnce ön yargılı olmayı.ayrıca artık büyük takımlarda yaşlı transferler yapıyo... |
Alın arkadaşlar bu adam süper ve beşiktaşda tekrar kendini göstericektir attığı müthiş gollere bakın bi!! http://www.youtube.com/watch?v=RkfQa...urent%20robert |
Alıntı:
Hagi bir ara İtalya ikinci liginde mücadele eden Brescia forması giymesine rağmen, geldiğinde Barcelona\'da oynuyordu.O sene Uefa kupasında oldukça iyi işler yapmıştı. Bayern Munich maçında döktürmüştü. Şimdi gelelim Robert\'e... Adam çok iyi olsa sizce Benfica bu adamı gönderilecekler listesine koyar mıydı?Herkes youtube\'de yayımlanan videoklipten bahsediyor.geçen sezon Ailton için de böyle bir klip forumlarda epey bir gezmişti.Sonuç..Hüsran.Ailtona istediği paslar bir türlü gitmedi ama önemli olan o değil.Ailton sorunlu bir futbolcuydu ayrıca Beşiktaş\'ı küçümsüyordu.Kariyerinin son günlerinde onun için önemli olan para için Beşiktaş\'ı seçmişti. Hem sorunsuz hem yetenekli hem de genç bir solaçık bulmak bu kadar zor mu?Bir ara sözü edilen Walter Lopez Juventus\'un da transfer listesindeydi. Neyse mutlu sonla bitirelim. HER HALÜKARDA DELİ İBO\'DAN KAT KAT İYİDİR.:D |
arkadaslar yorum yapmadan once arastırın biraz futbolcuları lorent robert de kim diyosanız hiç avrupa futbolunu takip etmediğiniz anlamına gelir.Newcastle da Paris SG den süper oynamış bir oyuncuya kim bu dersenizn valla cok kom,k duruma düşüyosunuz Adam Benfica Newcastle paris sg gibi iyi kluplerde oynamıs kariyerli bi oyuncu siz bu kim diyosunuz? |
adam imzayı kesin atmıştır onun gibi kariyerli bir futbolcu denenmek için kampa gelmez |
Robert\'ı begenmeyenlerin önerdiği isim Sorin ki bize Robben Giggs gibi bir ooyunuc gerekiyo fakat Sorinin bizim aradıgımız tipte bir oyuncu olmadıgını bir türlü kabul etmiyosunuz |
Kampın yıldızı; İbrahim Akın Kartalhaber ekiibi Paris kampından bildiriyor... beşiktaş\'ın Fransa kampında İbrahim Akın fırtınası esiyor. Geçtiğimiz sezon kendisinden beklenen performansı gösteremeyen İbrahim Akın, Fransa kampında teknik direktör Tigana\'nın gözüne girmeyi başardı. Kondisyon ağırlıklı çalışmalarda bile bir hayli hırslı olduğu gözlenen İbrahim Akın, attığı birbirinden nefis gollerle teknik kadrodan alkış aldı. Yeni transfer Robert de başarılı performansıyla dikkat çeken bir başka isim oldu. Bakin, ikisi de cok iyi bir performans ortaya koyuyormus, ikisi de ayini pozisyonda oynuyor. Bence en iyisi ama Robert sol kanatta, Ibo Akin Tümer\'in yerine ve Delgado Sergen\'in yerinde, yani Delgado ve Ibrahim Akin yan yana. Tigana Ibrahim\'e pas atmasini ögretebilirse cok ama cok süper bir orta sahamiz olusur, Robert\'e bagli ama, iyi performansini ligde\'de sürdürürse bizim dünya capinda orta sahamiz olusur! Ama bunlar\'in hepsini zaman gösterecek, ama\'yla mama\'yla birsey olmiyor, görüyoruz... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:46 . |