![]() |
nedemek KardeŞİm:) Şu Orta Sahadan AtiĞi Serbest VuruŞ Ne Manyakti Ya..2. Vİdeonun BaŞinda Takim ArkadaŞini İndİrdİ Ya Oda Manyak:) |
Alıntı:
|
nobrey Le Serbest VuruŞ Kazan Robert Le Bİtİr Ohh:) |
roberttt huahuahuaaa güldürmeyin yaa bu adam alınır mı? |
Alıntı:
Beşiktaş yabancı transferinde Hırvat kaleci Vedran Runje'nin ardından ikinci transferini de gerçekleştirmek üzere. 2005 - 2006 sezonunu Benfica'da tamamlayan Fransız Loren Robert ile her konuda anlaşmaya varan siyah beyazlı ekip bonservisi konusunda yaşanan pürüzleri gidermeye çalışıyor. Fransız futbolcunun teknik direktör Jean Tigana ile de görüştüğü ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylediği öğrenildi. 31 yaşında olan Laurent Robert orta sahanın solunda görev yapıyor. Geçen sezon formasını giydiği Benfica'da 2 gol atan Robert, özellikle serbest vuruştan attığı gollerle tanınıyor. superspor.com videolar güzel ama derlenmiş goller bunlar sadece. adamın oyunu hakkında hiçbir fikir vermiyor. ayrıca son 2 senedir performansı önemli, öncesi hikaye... 31 yaşında birini almak kötü demiyorum ama riskli! |
bana hıc ıc acıcı gelmedı bu adam yaa. bu yonetım daha cozemedımı , bız artık yıldız ıstıyoruz yıldıııııııııız Burasının BESIKTAS oldugunun ne zaman farkına varacak bunlar |
ya yıldızlar nerede..yine yıldızları görmek için gökyüzüne bakmak zorunda kalmayız inşallah...... |
balon haberdir ya inanmayın |
beyler wiganlı robert s elden gidiyor arkadaşlar, wiganlı robertin elden gitmek üzere olduğunu sabaha karşı nba finalini seyrederken habertürkte alt yazı geçti tugayın takım black born bizden daha iyi rakam teklif etmiş acele etmemiz lazım. yoksa adam elden gidecek. |
Hayir Haberİm Yok |
Türkiye`de Saat: 11:42 . |