![]() |
ne gereği var böyle transferlere anlamıyorum yönetim gidiyo nerde bi sorunlu futbolcu var onu getiriyo üstelik gençleştirme operasyonu diyolar adam 32 yaşında galatasaray da ilgilenmiş vazgeçmiş adamlar bir senedir takip ediyolar iyi futbolcu olsa neden vazgeçsinler ibrahim akın gibi bi yeteneğin var tigana bosque kadar güvense şu adama gelecek 10 yıl sol kanat sorunu çekmeyiz ya anlamıyorum zaten yabancı kontenjanı dolmuş al orta sahaya veya defansa iyi bi adam çok gereksiz yanlış olur gelirse inşallah balondur ne diyim |
riberry nin acısı bunları tutusturmus.. roberts zaten bizim aradığımız kriterlerde bi topcu değil.. |
bende bu adami kesinlikle kutsal Besiktas formasiyla görmek istemiyorum! Hem takimi genclertirmeye kalkiyorsun, hemde gidip ahi gitmis vahi kalmis adamin birini kiralamaya calisiyorsun! Gidip du Eto'o yu kiralamaya calisin! |
Arkadaşlar,TIGANA takımı gençleştirmeye götürürken kendi vatandaşı olan son 2 sezonunu sakatlıklarla yedek klübesinde geçiren bir adamı alması ne kadar doğru sizce?Bu durum bana Lucescu'nun"Ben forvet istemiyorum" deyip üstüne bir de Ahmet Dursun'u gönderip ADRIAN ILIE'yi takıma getirmesini hatırlatıyor.Robert iyi oynar,kötü oynar(ILIE bence iyi maçlar çıkarmıştı)yararlı olur olmaz benim derdim o değil.Ben TIGANA'nın bu tutumunu yanlış buluyorum.ROBERT,WILTORD.... amaç ne BEŞİKTAŞ'ı Emekli Fransızlar cenneti yapmak mı.? |
Alıntı:
|
görüntüler iste burda: www.youtube.com ´a girin ve Laurent Robert yazin. Alin size adamin süper golleri. 45 metreden golu bile var! |
Alıntı:
|
önümüzde bir Hagi örneği var. Hagiden sorunlu çirkef adam mı vardı, geldi ortalığı irbirine kattı. üstelik bu saha içinde kavgacı çirkef bir adam değil, yılda 40-50 mç oynayım 1 kırmızı kart gören bir adam en fazla. sadece yedek kalınca sorun yaşamış ingiliz teknik adamlarla. Tiganayla sorun olmaz. Gerçi boş tabi bunlar, gelirse adeti olan süper fr,ikiklerden ve gollerden 7-8 tane atsa herkes bayılır, keyiflenir. Robertten çok Robertçi olurlar. bu arada gs roberti almadıysa keyfindne değil maddi imkanlardan dolayı alamamıştır. sonuçta sözleşmesi olan bedava oynatabilecekleri bir adam değil. |
iyi güzel hoş bi adam..videoları da izledik eyvallah ama yaş 32 + sorunlu futbolcular listesinde anketlere göre 1.sırada..benden sölemesi |
yaa bukadar gencin içine 1-2 tane tecrübeli koymaklazım bence doğıru |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |