![]() |
Alıntı:
|
adamı izledim harika vuruşları var, özellikle uzaktan vuruşları muhteşem, bir okadarda sert. baksan topa vuruyor takım arkadaşı boksörden aparkat yemiş gibi yere düşüp bayıldı :))) benim kanaatim, tiganada çok istiyor onu alırlarsa tigana adam eder. ailtondan daha iyi olur, zaten ailtonu kaçıran ruhsuzda fenere gitti. biraz tecrübeli bizim için iyi olur, inşallah alırlar.... |
Alıntı:
|
yattara ve martin petrov...gol rekoru kırılır..birde gokdeniz..hatası olmus olsa bile |
Alıntı:
Takili plak gibi Recoba'yi sayikliyorsun sende be kardesim, Recoba'dan baska adam mi yok? Ayrica Delgado gelmis bile, Recoba'ya ne gerek var? |
http://www.youtube.com/watch?v=RkfQazMBFU4 istemem diyenler şunu bi izlesinler, hayatlarında böyle oyuncu gördüler mi acaba.. hemen istemem. niye istemiyosunuz kardeşim tigana istiyosa ondan daha mı iyi bileceksiniz? yaşlıymış.. hagi de yaşlıydı adamı yıllarca izledik geysede oynamasına rağmen ben ağzım bi karış açık izliyordum. bu belki bir hagi değil ama bizim çoğu futbolcumuzdan 10 gömlek üstün bir adam + tecrübeli. |
Alıntı:
|
bu transfere gerenk yok mike :D:D:D:D |
gelmesin , klebersonla kavga ederler uzaktan serbest vuruslar icin , bizim klebersonumuz bize yetiyo uzaktan serbest vuruslar icin |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:27 . |