![]() |
arkadaşlar esas adam yön mesafa hiç biş tanımadan vuruyo bayada koşuyu saglam gibi |
sadece delgado'ya olmaz... bu sene çok kötü geçecek gibi görünüyor, en azından şimdilik. kaybettiğimiz tüm oyuncular Türkiye liglerinde en iyi oyunculardan idi. Sergen, A.Hassan, Cordoba, tabi bir de tümör var... off offfffff....... Bobo'yu bi sene daha kiralıyormuşuz.. bu ne yaa???? alamıyorsan bonservisi ne gerek var adamı eğitmeye? yok efendim, Tigana'nın Afrikalı bisürü süpper topçusu varmışmış da onları getirecekmiş de... ee noldu? Yok efendim Beşiktaşımızın tek engeli Fulya projesine onay verilmemesiymiş de, verilince herşey süpper olacakmış da.. ee verildi, noldu? Yok efendim, başkanımız cebinden para vermiş kulüpe! şimdi Beşiktaşımız demirörene borçlumuş... iyi de kim çar çur etti paraları....kimin kime borcu var???? off offfffffff..... Mavuba, Cisse, Delgado, Gilberto, Yıldıray, Nuri..... off offffff........... :( |
Alıntı:
İŞİN EN GÜZEL ÖZETİNİ SEN YAPMIŞSIN. OFFF....OFFFFFFFFFFFF AVRUPADA GENE HÜSRAN,LİGDE GENE HAVLU ATACAĞIZ BU KAFA İLE |
bakı mercımek formasından kac tane satılır cok merak edıyorum yaaa valla sızce kac satar secenekler 1 tane onuda kendı alır veya 2 tane bırınıdeesınede alır evlıyse :) |
Ben bu adamı newcastledayken çok beğeniyordum ama bir kaç senedir bir şey yaptığı yok ama bu haber kesin balondur adam gelmez bence |
Alıntı:
aynen katılıyorum |
adam mesafe tanımıyo yön tanımıyo bayada kpoşuyo iş yapıyo saglam adfam bu adma ama ne bilem balon bencee |
Alıntı:
|
Abi bizi heyecanlandırmayın yavv bende bir şey sandım..... |
yyyyyyyyuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbaska bişey demiyorum hatta diyemiyorum |
Türkiye`de Saat: 01:43 . |