![]() |
Duran toplar uzaktan sutlar artık cagdas futbolun gerektirdikleri dünya kupasında da oyle sampiyonlar liginde de oyle |
ben fikrimi degistirdim yararli olabilir oynarsa |
Benfi Ca Hocasinin Kovduğu Robert Le Bizim Ne Işimiz Olur Sayın yönetimimiz fran dan ders almamış anlaşılan 31 yaşında bu adam gittiği yerde tutunamamış ve o kadar aciz kalmışki gelip kendini denettiriyor bu nasıl görülmüyor sayın tigana anlaşılan toprağı olduğu için kıyak geçiyor buna nasıl izin veriliyor kampta bu adamın ne işi var onu alacağınıza adam gibi bir sol kanat alın hem genç olsun hem yetenekli al meksika dan fonseca yı oynasın yazık diyorum artı pes diyorum ben bu adamı Beşiktaş ta istemiyorum saygılar:mad: |
Bu adamı begenmeyenler son 10 senedeki sol kanat oyuncularımızı bi düşünşünler lütfen inanın ki bu adam hepsinden daha iyi gene soyluyorum bu adam turkiyede frikikten gol atma rekoru kırar(butun sene yatsa bile) |
bu adama 31 yasina diyenler zago'yu dusunsunler son 2 senesi gittigi takimlarda sorunlu gecti diye dusunenler varsa bile juan fran'i dusunsunler geldigi takimda ne idi besiktasda yasadigi sorunlardan ne hale geldi.. arkadaslar pesin hukumlu olmayin adami daha top oynamadan sallandirdiniz biraz bekleyelim bakalim ben eminim tigana bos yere adam aldirmaz vardir bir bildigi. |
son dakika gelişmesi fransız LAURENT denenmek için bugün antrenmana çıktı |
bana göre müthiş yararlı olur adamın sol ayağı muhteşem duran toplarda hem sağ hem de sol ayaklı bir oyuncumuzun olması hem de ikisinin de toplara muhteşem vurması...daha ne istenebilir ki.daha önce de demiştim, tigana bu adamı istiyor diye. işte adamım, bana göre bu türkiye liginde delgado'dan bile daha etkili olacak bir adam... |
Buraya yazıyorum Tigana bu adamı beğenir ve sorun yaratmayacağını anlarsa Delgadodan daha çok sevdirir kendini. |
gelirse çok ii bi transfer olur. Zaten siz demiomudunuz takım tecrübesiz,tecrübeli getirince de yaşlı oluo. ayrıca delgado-robert le duran toplardan acaip gol bulucaz.Ayrıca hatırlatırım PASCAL da bize geldiinde sorunlu deniodu. |
tam istediğim oyuncu alınıyor.ingiltere liginde böylesine güzel goller atıyorsa süper ligde neler atmaz. |
Türkiye`de Saat: 11:31 . |