![]() |
am istediğim adam sol kanat için harika bir futbolcu delgado ve robert ikilisi harika bir oyun koyarlar yanyana http://video.google.com/videosearch?q=laurent+robert |
bize sprinter sol kanat lasim , ze roberto gibi |
arkadaşlar biz büyük takımız ve büyük takımlarda eğer ki tecrübeli oyuncular bulundurmazsanız normal bir anadolu takımından farkınız olmaz yani tamam hep genç alıyoruz ancak böyel yetenekli futbolcularında olması lazım Tigana robert ile baş edecektir örneğin hasan şaş adam 2 senedir nerde olduğu belirsizdi ancak bu sezon ki oyununun tek sorumlusu onu eskisi gibi yapan hocası oldu robert ta aynı şekilde ! |
Adam 32 yasinda yasli oluyor, brezilya milli takimin yarisindan fazlasi 30un ustunde. Bu adam hem super orta verir, hemde bir birinden guzel goller atar..Maliyetide 1 milyondan fazla olmassa neden alinmasin ailton'a 2,5 verdik de noldu juanfrana 3,5 verdik de noldu robert e 1 milyon vermissiz cokmu? |
ben bu robert isinse cok kizdim, yani adami neicin deniyorlar?insan ya büyük bir oyuncu alir, ve denemeye gerek kalmaz, yada hic bir sey yapmaz, burasi besiktas, ne futbolcu deniyorlar... |
arkadaşlar robert kronik bir hstalığı varmış onun için denemeye alınmış 1 hafta içerisinde bir sorun tespit edilrse postalanacak yoksa resmi imza attırılacak robert son senelerde bu hastalık yüzünden oynayamıyordu ancak fizik kondisyon yapılıyor tespit edilmeyince hemen imza attırılacak. |
hic istemiyorum bu oyuncuyu ben |
ben sıcak bakıyorum, sakatlığı ve yüksek bir maliyeti yoksa tam sevdiğim tipte oyuncu. |
adamın attı goller süper çok iyi şut çekiyor... |
adam newcastle da süper di benfica da bozul du bence hocadan olabilir ben sol acık için yeterlidir bu arada kranjar hasan şaş örneği tam yerinde olmuş |
Türkiye`de Saat: 02:45 . |