![]() |
Bu adam video daki gibiyse super olur kartalima :) sakatligi yoksa gelsin derim |
Lauernt Robert alinsin !!!!!!! 1 /2 sene daha yararnalir ondan besiktas... |
bu adamda iş var arkadaşlar |
Arkadaslar Video Ya Aldanmiyalim Gercekten Taniyan Izliyen Varsa Yorum Yapsin Ona Gore Video Dogrumu Karar Verelim.... Bende Fuanfrani Almadan Videosunu Izledim Adam Tac Cizgisinden Gol Atmis Ama Su Anda Bedavaya Veriyoruz Kimse Almiyo |
Laurent Robert bence bu adamla anlaşılması çok kötü. ispanyol fran gibi balon çıkacak. inşallah öyle olmaz BEŞİKTAŞ'ımızda fıran gibi adamları alıp sonra bedelsiz gitmelerine artık tahammül edemiyorum... bu adam 2-3 yıldır duzgün oynamıyor, zaten oynasa kendini denetmez. biz ailtonu deneyerekmi aldık oda iyi goller atıyodu. eger tigana istiyorsa, tiganayla oynar. ama yönetim araştırıp getirdiyse ve tiganaya denemesi için fırsat verdiyse. gene yandık arkadaşlar diyeceğim. çünki ununu eleyip eleğini asmış futbolculardan bıktım. tamam genç oyuncular çok pahalı ama 3 yaşlı işe yaramaz oyuncuya verdiğimiz parayı tamamını bir futbolcuya verelim. en azından kaliteli oyuncu görürüz ve satılınca külüp kazanır. örnekmi Sinan Engin'in bulduğu riberiy örneği, adam hiçti ama gelecek vaadediyordu. Gs kaçırdı şimdi dünya kupasında döktürüyor. Fransayı ipten alan riberiy adam koşmadığı yer yok. diğer bir örnek bizim aldığımız delgadao geçen sene 1,5 milyon erouydu şimdi biz 5 milyon erouya aldık. böyle oyuncular bulunmaz mı hemde çok bulunur. neyse fazla uzatmayayım o eski gollere inanmayın bence genç oyuncular alalım ve inşallah gençleri alırızda. saygılar..... |
robert kesinlikle gelmesin mecoman kardese katiliyorum barca benfica macinda biraz gorme imkanim olabildi hicbirsey yapmiyo sahada , kesinlikle uzak dursun bizden |
Ribery iyi güzel ama Fransayı emektar Zidane taşıyor. Ayrıca Benfica-Barca maçı da bu adam için ölçü olamaz bence, Barcaya karşı kaç oyuncu yıldızlaşabiliyor? Veya Brezilya-Fransa maçında izlediğiniz Ronaldinhoyu bırakın Beşiktaşı, Gaziantepe alır mısınız acaba? Hoijdoonk, Hagi, Zago gibi örnekler gözümüzün önündeyken 30 barajını aşmış her isme böyle cephe almak samimi gelmiyor bana. |
Driblingleri iidir,iyi adam eksiltir ama en büyük özelliği frikikleridir.Bu konuda çok iddalı olucam dünyanın en iyi frikikçilerindendir kesinlikle.Ama işte çok büyük problemide hiç devamlılığı yoktur.Sergen gibi 1 maç oynar 5 amç yatar.Aınırsa fayda verebilir ama alınamasa daha iyi our bence.He bide zamanında newcastle onu baya büyük paraya almıştı... |
Alıntı:
|
|
Türkiye`de Saat: 21:12 . |