![]() |
evet ama denenmek için çağırılmış yani daha transfer edilmedi.... |
ya bugüne kadar ii güsel gittiler ama batırmasalar laurent nedir yaaaaa!!!!! |
laurent robert fransada kampa katıldı sizce kalmalı??? bana kalırsa cok yaslı zaten gencleştirme var onun işi yok bence beşiktasda:mad: |
Robert İmzayı Attı! Beşiktaş denenmek için kampa çağırdığı Fransız ile sözleşme imzaladı. Fakat kontenjan dolu olduğu için Ailton'un gitmesini bekleyen yönetim, resmi açıklama yapamıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın Fransa kampında denemeye aldığı Robert ile sözleşme imzaladığı kaydedildi. İki gündür siyah beyazlı takımla idmanlara çıkan 31 yaşındaki futbolcu ile yönetimim ön mukavele yaptığı ve Ailton'un durumundaki belirsizlik nedeniyle bu transferi resmen açıklamadığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcuya "kulüp bul" talimatı veren siyah beyazlılar, Ailton'dan kurtulduktan sonra Robert'in anlaşmasını borsaya bildirecek. Tigana'nın istediği Robert'le 2 yıllık mukavele imzalandığı ve senelik 800 bin euro alacağı öğrenildi. (Kaynak-Sabah) |
Daha iyisini alıcaksa kalmasın ama sorini veya gilbertoyu alıcagımız zannetmiyorum ayrıca Robertin imzayı attıgı Ailton gittiği zaman da resmi sözleşmeyi imzalayacagı biliniyor |
bence kalmamali, adam cok sorunlu, nerede hakkinda birsey okusam hep sorun yaratiyor diye yazilimis. |
Ben çoğu kişinin aksine robertten ümitliyim en azından alt yapısının sağlam olduğu biliniyor takım oldukça gençleşti onlara abilik yapabilecek bi yabancı bence. solda oynuyor olması da cabası. alınırsa benim şahsi görüşüm delgado kadar faydasını görürüz Türkiye liginde iş yapar bu adam |
arkadaşlar gs den dönen bir futbolcuyu almak almamak meselesinden ziyade nasıl bir futbolcu bilmedende tam yorum yapamıyorum ama bildik tanıdık bir futbolcu alamıyosak tiganada istiyosa alalım |
kalmalımı diye şimdi mi soruyosun adam zaten 2 senelik mukavele yaptı:( |
Cincon bu futbolcuyu alamadı cünkü anlaşamadılar fakir fukara olduklarından bu adam hiç bi şey yapmasa bile frikikten gol atma rekoru kırar türkiyede |
Türkiye`de Saat: 10:28 . |