![]() |
çok iyi hatta süper bi futbolcuydu fakat 2 yıldır düşüşte ailton faciasının aynısı yaşanabilir dikkat.... |
Mukemmel Frikik Atiyor Cok Harika Umarim Olur |
bu adam mustis turkiyede 20 frikik golu atar allahim alin su adami ne olur yillardir izliyorum |
Inannilmaz Mukemmel Bir Adam Attigi 10 Frikikten 8 Gol Inanin Allahim Tek Dilegim Bu Adam |
wallahi adamın frikikler süper. Ailton faciasının aynısının yaşanmasıda mümkün değil sonucta adam duran top manyağı birini ikisini atamasa üçüncüde atar heralde hagi gibi de şutları var daha ne olsun ;) |
Roberts olayı yalan arkadaşlar.. Bobo 1 sene daha kiralık değil mi?? Ben en azından birkaç spor kanalından, internetten, çevremdeki beşiktaşlılardan öyle duydum... 5 forvetle oynicak halimiz yok değil mi? =) Murat Şahin içinse bence süper lig de oynayabilceği bir takıma gitmeliydi.. Hem milli takım için hem kendi için hem de beşiktaş tribünleri için.. Fevzi ye duyulan güvensizlik ona karşı da var çünkü öyle mantar goller yediki.. Ama helal olsun açıklamaları güzel.. Bu sol kanata alıncak oyuncu içinse.. Daha kimbilir kaç oyuncunun ismini atıcaklar ortaya.. Artık hayırlısı kimse o olsun.. O yükü kaldırsın.. Deniz tarafındaki kaleye giderken güzelim kapalıdan sprintlerini güzel ortalarını sert şutlarını görelim en azından gelicek futbolcunun =))) |
bu ne ya,ikiside siradan oyuncular bence.. |
yaw bu adamın yaşı 30 diilmiydi ne yapcaz biz bu adamı çarçur edilcek paramız yok diolar şuna bakın bi ya gidip 2 senedir bişey yapmayan adama para veriyolar |
Yine bazı arkadaşlardan başladı ön yargılı yorumlar.Arkadaşlar bu adam iyi futbolcu.Newcastle'da çok izledim.Raket gibi bir ayağı var, yaşı belki tartışılabilir o ayrı bir konu . |
Alalim. Gözümüze Sokariz. Zaten Her Sezon Bi Sorun Transfer Etmesek Olmaz. Ama Bu Transferin Gerçekleşme Olasiliği Hiç Yok. Yönetim Akillandi Artik |
Türkiye`de Saat: 06:30 . |