![]() |
ze roberto gelmez aklı fikri ispanyadaymiş sola yabanci biri kesin gelioda diger 2.transfer hngi mevkiye ve kim olacagi ise merak konusu... inş yararli olurlar... |
:D :D :D hahhahhah bu habere anca gülünür..tevez'le Beşiktaş ha.. Alıntı:
|
Bu Topic Kilitlensin Bosunu Kafa Yormuyalim |
tevez gelmez kesinlikle nery gelir ama tevez inanmiyorum , kolpa haberin teki sadeece kiralik olarak onu da belkii :D |
chelsea alamadı tevezi biz mi alıcaz. güldürdünüz beni bu haberi okuyunca. öle bişey olursa vallahi ne diim. mucize gibi bi transfer. eziqlere hava atarız chelsea ile manu nun elinden kaptık die adamı. |
ya kombine ve forma satılsın die diolar. bomba transfer dedikleri nery çıkarsa şaşırmayın. bu takıma ze ile m.topuz yeter. hayalci olmaya gerek yok. tevez gelirmi hiç bize |
tevez hayatta gelmez adamlar boca dan 20 milyon€ a aldıkları adamı bize yedirirlermi |
Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaan Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaan ..... Artik isterse Istanbula gelsinler. Imza atmadan inanmammmmmmmmmm |
bu gidişle yetişmeyecek. |
Arkadaşlar gerçekten içinizde Tevezin bize geleceğine inanan var mı?.Owenı almak çok daha kolay.Gidip onu alsınlar o zaman. |
ya beyler guldurmeyin beni ya bu topigi acan arkadas makara olsun idye acmıs galiba tevez he hahahahahahhahahaha biz ancak tevezin minyatur heykelini alırız realist olun biraz |
nery tamamda tevez nasıl gelecek ben onu anlayamadım yabancı hakkımız doluyo zaten yabancı hakkımız olsada tevez gelmez |
makara olsun diye topic mi açılır dakka90.com adlı sitede gördüm ilgimi çekti ve sizlerel paylaşmak istedim yaWWWWWWWWWWWWW |
yabancı kesin belli gustavo nery diğeri ise türk olacak ama saklı tutuluyorr |
Gökdeniz olabilirmi? |
arkadaşım belki gökdeniz belki mehmet topuz ikisinden biri olacak ama şu an açıklamıyorlar fiyat artmasın die |
abi sallama haber ama baska sitelerdede var |
Alıntı:
|
oldu salı daaa transfer yok beklioz zaten bu sene hepp bekledik |
delgado cuma günü oynuyo:):):) |
Alıntı:
|
Arkadaslar , Nery TAMAM : Turkspor.net Beşiktaş'ın her türlü konuda anlaşmaya vardığı ancak kulüp başkanı Kia Joorabchian'ın yüksek bonservis bedeli talep ettiği Gustavo Nery'e nihayet yeşil ışık yakıldı. İşte Detaylar.. Nery'in idmanlardaki isteksiz tavrı ve sürekli "Çok iyi teklif aldım" dediği Beşiktaş'a gitmek istediğini söylemesi üzerine bir açıklama yapan Corinthians Teknik Direktörü Geninho, yıldız futbolcunun takımdan ayrılabileceğini söyledi. Gönülsüz mücadele edecek futbolcuya ihtiyacı olmadığını belirten Geninho, "Antrenmana katılmak istememek kabul edilemez bir durum. Takımda kalmak istemeyen bir futbolcuyu ben de istemem. Nery'in önünü kapamamak lazım. Eğer Başkan, Beşiktaş'la anlaşırsa bu transfer benim için sorun olmaz. Nery'e kapıları sonuna kadar açıyorum" diye konuştu. Teknik Direktör Geninho, Gustavo Nery'i takımda kalmaya zorlamanın kimseye yarar getirmeyeceğini ancak transferin gerçekleşmemesi durumunda yıldız futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşünmediğini de belirtti. |
ya bi ton forvet oldu yeter artık bu kadar şişti forvet hattı |
chelsea geçen sene 40 milyon euro verdi alamadı biz nasıl alacağız daha seçim olupta tuncay özilhan gelmedi ! |
az önce soru cevapta ali gültikene faik gürses sordu brezilyadan mı alınacak diye o brezilya demeyimde güney amerika dan alınacak dedi. |
puhhahahhhhhhh |
ben cok fazla bir ses getirecegine inanmıyorum |
Alıntı:
kac güne kadar biter dedi bari |
tevez mevez gelmez bu satten sonra alinacak oyuncu anaca 2.sinif olur ondan besiktastada cok var |
bence nery gelecek istemiyorum ama |
komedi bu tevez yaw |
artık ugandadanda olsa bırı gelsınde bıtsın bu ıs yakında kafayı yıyecez hepımız baksanıza forum ze haberı cıktı cıkalı sapıttı ıyıce. herkes ayrı bı hayal alemınde basının elınde malzeme salla dur valla artık forumdakı yorumları ve basındakı haberlerı okudukca gulme krızlerıne gırıyorum ama eklıyeyım cok yaratıcı kardeslerımızde var forumda valla ti ye almalar da ustumuze yok. hayırlısı olsun.... |
bu yönetim tewez i alsın tamamdır ama bu yönetimde o beceri yok |
arkadaslar yontımı nıye sucluyosunuz yonetımden bı kısı cıkıpta tevezle ılgılenıyoruzmu dedı. Allah askına brakın bukadar takmayın artık hepsı basının ballandırması bı mılyon tane transfer yapıldı yalandan. bazı arkadaslarda buna ınanıp yonetımı gercekcı olmaya davet edıyo ve alamazsınız bu adamı tarzı yorumlar yapıyo bosverın artık hepımız hasta olduk beklemektenkım gelecekse gelecek zaten gercekten takmayalım artık bu kadar vetransfer olana kadarda transfer topici acmayalım . gazeteler hergun bol keseden acıyolar zaten. |
bence transfer falan olmicak... |
hakan balta il nery |
bence bole bir genc adama daha ihtiyac yok nerde lider o zaman olmaz bole yaaaaaaaaaaaaa yonetim uyan artık. |
olursa nery olur bende ona guvenmiyorum sıradan transfer olur ses falan getirmez. |
ya nedir bu ya ne baltası ne sapı ne gerek var bole bir adama baltalar mı kurtaracak bizi. hayyy a... |
Bazi Arkadaslar Art Of ....diye Bir Arkads Var Onu Yonetimden Zannedip Inaniyo Her Dedigine Hep Fis Cikiyo Hani Nerede Simdi Gelsin Solesin Bakalim Kim Geliyomus.... |
Türkiye`de Saat: 17:25 . |