![]() |
bizimde gelmesin dedigimiz yok arkadas, ancak suan icin % 70 gelmiyor % 30 geliyor gibi... |
recoba alyına gider |
bence zeeeeee |
Carlos Alberto Arkdaslar 21 Yasinda 1 kez A Milli olmus bonservisi 5 milyon euro olan her iki kanatta oynayabilen ve hem orta saha ortasinda hem orta sahada oynayan Portodan 3.5 milyon $ Corinthians'a transfer olan suan bonservisi 5 Milyon Euro olan Carlos Alberto'yu aldiralim.Ne dersiniz? |
walla aldırabıleceksek ne ala ama ............... |
bizim istemeyle olmuyor ne yazik ki:D fistik gibi oyuncu güzel olur... |
21 yaşında cok genc yaww bize tecrübe lazım birasda tamam iyi oyuncudur ama alıpta kiralama formülünü uygulayabilirz. |
keşke bizim elimizde olsa be kardeşim |
bobo nun yerine alınsaydı çok güzel olurdu çünkü forvet bize ortasahaya ekstra sı olan bir adam lazım yani zero. Ama o zeka yok bizimkilerde. Aslında corintiasta tevez var 10 numara adam ama alamayız o ayrı. |
Bazı arkadaşlar bizim elimizde olsa demişler biz kimleri alırdık diye söylemişler.Bizim taraftarın elinde olsa İ.Mansız'ı Nouma'yı da getirirler hala arkadaşlar.Merak etmeyin takımın başında bu işleri yapmak için Tigana gibi Henry,Trezeguet,Sagnol gibi adamları çıkarmış bir futbol dehası var.O kimi alacağını bilir.Ayrıca gelen bu sene gelen oyunculardan Serdar Kurtuluş dışında hepsi son derece yerinde transferler.Delgado,Bobo,Nobre,Fahri,Runje,Burak,B aki.Hangisine karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum.Ve son gelecek Gustavo Nery de son derece yerinde bir transfer olacak.Carlos Alberto çok iyi oyuncu ama şu anda bizim aradığımız oyuncu değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu cocugu bugun 1 mılyona aldık ama bu herıf pısecek ıkı sene sonra bız bunu 5 e alamazdık bosver kardesım kımlere zamanında neler verıldı bu adam hakedecek bu parayı bak gor. sadece bıraz zaman |
biras sabret yaa serdar 2 sene demiyorum 1 kaç ay sonra tigananın isrediği kıvama gelecek |
ben izledim süper adam keşke alsak ama bu yönetim baştayken zor...ancak bobo,nobre,fahri alırız bizz....bizim takımın ilerlememesinin tek sebebi her sene eldeki kadrodan daha üstün toçular almamamız...adamlar carewe gönderiyo 3 gömlek kötüsü olan nobre geliyoo,bobo geliyo...fahri bile bu takımda oynuyooo yazıkkk daha ne denir ki... |
Alıntı:
|
Abi bu kiki musampayı neden dusun muolar o gelse sol acığa super olur |
su an ne düsündükleri belli degil zaten...bu aksam birseyler olacak gibime geliyor ama bakalim... |
delgadoyu biz aldirdik sayilir 300 ustunde mesaj yazdik hep olumlu sonucta bui siteler besiktas klubunden hergun izleniyo yoksa kartalhabere dava actiklarinda yanlislikla bizede acmazlardi ben allahin 5 milyonluk g.nerysi yerine c.alberto veya zero yu istiyorum eger o alinirsa baskan bize bu siteye girip aciklama yapsin veya yetkili juanfrandan daha kotu oyuncu aliyoruz bizim elimizde pancu vardi niye gonderdiler o zaman |
|
hakan baltaya teklif http://i.karakartal.com/images/haber...na051_0708.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Hakan Balta’ya teklif Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Tigana’nın ısrarla istediği Hakan Balta için Vestel Manisa’ya takas teklifinde bulundu Takas önerildi Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu’nun, teknik direktör Jean Tigana’nın ısrarla istediği Hakan Balta için Vestel Manisa’ya takas teklifinde bulunduğu öğrenildi. Siyah-Beyazlı ekibin, Vestel’e Mehmet Sedef ile Mehmet Kaş’ı önerdiği bildirildi. Manisa’nın ise teknik direktör Ersun Yanal ile görüştükten sonra Hakan Balta konusunda Beşiktaş’a yanıt verecekleri belirtildi. Rıza Şen Şeker’e Etimesgut Şekerspor’a giden Sergen Yalçın’ın ardından ünlü yıldızın veliahtı olarak gösterilen Rıza Şen de 1 yıllığına kiralık bu ekibe verildi. 20 yaşındaki oyuncunun, Şekerspor’a gitmesinde Sergen’in başrolü oynadığı ifade edildi. Rıza, “Ben kendime Sergen Yalçın’ı örnek alıyorum. Normal antrenmanların dışında da benimle özel olarak, ilgileniyor” diye konuştu. Kaynak: Fanatik07.08.2006document.write(''); |
bi o eksik di zaten ... Bu tur oyuncular anca anadolu takımlarında basirili olur .. KEsinlikle alınmamalı.. |
hakan balta kımdır yawwww |
dün izledim bu adamı joker adam gibi heryerde oynuyor yaşını bilmiyorum ama iyi bir oyuncu ! |
sol bekimiz için ideal baki ve uzulmez den ii bence |
Serdar bence sağ kanatta çok başarılı olur.Nery balon transfer patlar.Onu alana kadar Juanfran ı yollamasalardı |
Yeni Transferi Inonuye Yetistirin.... Arkadas Ince Eleyip Sik Dokumak Guzel. Olunca Herkes En Iyisini Istiyor Ama Gecen Sezon Cordabanin Yasinin Artik Gectigini Dusunup Sezon Bitmeden Arastirilip Runje Alindi Fakat 2 Senedir Kanat Oyuncularimiz Yetersiz Neden Bugune Kadar Bulunmadi..gundemde Isimler Dolasiyo Ama Bu Sanal Isimler Bizim Puan Kaybimiza Engel Olamiyo Bize Transfer Lazim Hemde Takima Alismasi Icin Acil Olarak Alinmali Yeni Transferi Inonude Gormek Istiyoruz..... |
transferi zaten inönü ye yetiştirmek istiyorlar ya nery yada ze gelecek ancak süpriz yapıp biride gelebilir bu işler böyle ! |
bize tecrübeli delgado ile beraber sazı eline alacka birisi lazım |
bu takımın gerekli mevkisine transfer yapıldığını hiç görmedim . inşallah bu sefer kanat oyuncusunu yetiştiriller İNÖNÜ ye |
inşallah inönüye yetişir de ilk mac şow yaparız bu takımın moral ve motivasyona cok ihtiyacı var hırs üst seviyede zaten biras sabır edersek güzel günler göreceğiz yakında.. |
evet kesinlikle yenı transfer inonude olmalı!! |
Ne Yapıp Edip İnönüye Getirin Zeroyu.... Sizin Yüzünüzden Hasta Oldum Yönetim.. Ya Defolun Yada Bizim Istedigimiz Adamları Getirin Yeter Artık...... |
aynen öle baki kazmasının yerine garanti alınmalı |
cok adam aldık ama randıman veremıyoruz işallah takım böyle gıtmez baltayı alalımda orta sahaya adam lazım |
aynen ya...vermem olduk.... Acilen ya Ze Roberto yo ya den Nery yi Persembeye kadar yetistirin... Sol taraftan birtane dogru dürüst orta gelmedi ya.... Baki len Ibo lan bu isler olmuyor gördügünüz gibi...:mad: :mad: :mad: |
nerden çıktı bu balta demiyelimde..... bi bu adam eksikti |
cok haklısın hemen hafta başından olursa taraftar olarak cuma gunune hazır oluruz |
Ne Hakan Baltasi ya....yakinda da Sivasdan Hakki gündemimize gelmezse yüzüme tükürün...:mad: :mad: :mad: |
Mehmet Kaş değil İbrahim Kaş olacak bu 1. 2. si Caner Erkin alınmalı bizde balta çokkk!!! |
Türkiye`de Saat: 08:46 . |