![]() |
ah keskeeee alsalar denilsonı yaaaa |
Tigana sorunlu adam istemiyor arkadaslar.Denilson da hiiiiiiiç sorunlu diil ya hemen alırlar. |
denilsonu trabzon aldı zaten marcelinhoyuda alıyolar.fatih tekkeyi 8 milyon euroya satınca alırlar tabi.biz ayiltonu 875 bine vermeye calsıyoruz olay burda koupyo zaten |
valla denılson manyak adam onu aldıkmı kımse tutamaz bızı begenmedıgım nobre valla rahat 20gol atar ıns alırız zze roberto gelıcı degıl adama baksana ıtalya ıspanya ıngıltereden sonra sızı dusunurum dıo bu adam gelmez en ıyısı denılson |
Alıntı:
anladım dostum...ama inşallah süperlig samp olcass diğerleri böle giderse zor |
transfer alıyorsak iyi futbolcular alabiliriz tavsiyelerim:gamst morten pedersen (blackburn) vicente (valencia) romaric (le mans) bunlardan biri olrsa süper olmaz mı? sevgili beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşan kardeşlerim |
gronkajer de iyi olur kulübünü bilmiyorum ama |
vallah sadece vincente yi taniyorum onu alirzak harika olur da kim alacak..... bizim lazlar marcelinho yu bile aliyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
vicente imkansız 22 milyon dolar romaric piyasada onun gibi cok var |
morten gamst pedersen 27 dan fazla deil hatta daha genç. yanlışın var cehennem disco kardeşim. blacburnde oynayandan bahsedioz. ayrıca sol kanat için pineda yı isterim. o olmazsa ze roberto |
Alıntı:
|
vicente hayal gelmez pedersen 24 yaşinda mukemmel transfer olur ama oda hayal baya para saymamiz gerekir bnce en yerinde transfer bonservisi elinde bulunan denilson veya gene bonservisi elinde olan ze roberto olmalidir... |
bu oyunculardan vicente super olurdu ama kesinlikle gelmez... pedersenin de olma ihtimali az olur.. zaten ze roberto ile anlasilmis baska isimler onermemize gerek yok artik... |
Alıntı:
fierantino da oynuyor güzel adam severim valla ben :D |
Pedersen'i ben Transfer Forumunda yazmıştım.Gelse muhteşem olurdu.Müthiş hızlı bir adam. |
artik ze roberto'yuda kadroya ekleyebiliriz. |
Recoba Yada Zeroberto |
Son Haber: Ze Roberto'nun yerine yine Brezilyalı !!! Ze Roberto'nun yerine yine Brezilyalı Beşiktaş Yönetimi, Ze Roberto'nun transferinden sonuç alamayınca rotayı yine Brezilya'ya çevirdi. Beşiktaş'ın transferdeki yeni hedefi Brezilya'nın Sao Paulo takımında 10 numaralı formayı giyen Richarlyson. Siyah-beyazlıların B planı olarak düşündüğü futbolcu 23 yaşında. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için Ailton'un gitmesi gerekiyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kaynak : kartalhaber |
Alıntı:
|
Verein:FC Sao PauloPosition:MittelfeldPositionsdetails: ? Im Team seit:2005Vertrag bis: ? Marktwert:400.000 Spielerberater: ?http://www.transfermarkt.de/bilder/p...mittelfeld.gifoynadığı mevki kırmızı alan ve 400.000 dolar gibi çok ucuz bi fiyatı var |
Kaynak?? Hem pek iyi birine benzemiyor, 1 sezon avrupa'da oynamis salzburgda, 17 macta 1 gol 6 sari 2 kirmizi kart görmüs... :rolleyes::confused: |
kaynak: www.kartalhaber.com futbolcunun diğer resimleri http://saopaulofc1935.vilabol.uol.co...harlyson-2.jpg http://saopaulofc1935.vilabol.uol.co...harlysonn9.jpg |
Yaramaz Abi ßu Adam ßence.. |
ıı bırıne benzıyor hem geçte bence gelsin |
ya kartalhaberinde diğerlrinden farkı yok ha bu adam nerden çıktı:( |
Ze Roberto’nun yerine Richarlyson Ze Roberto’nun yerine Richarlyson 03 Ağustos 2006 Perşembe Mecburi değişiklik Beşiktaş transferde hedef değiştirdi. Siyah-beyazlılar para konusunda anlaşmaya vardıkları Ze Roberto’nun Atletico Madrid ve Panathinaikos’tan ciddi teklifler gelince 2 milyon eurodan 3 milyon euroya çıkması üzerine bir başka Brezilyalı’nın peşine düştü. Kartal’ın yeni hedefi Brezilya’nın Sao Paulo takımında 10 numaralı formayı giyen Richarlyson. Siyah-beyazlıların B planı olarak düşündüğü futbolcu 23 yaşında. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için Ailton’un gitmesi gerekiyor. Kritik görüşme bugün Almanya’dan dönen Başkan Yıldırım Demirören’in bu konuya netleştirmek için bugün Ailton ve menajeriyle bir araya geleceği öğrenildi. Demirören, yönetimin “Getir 500 bin euroyu istediğin yere git” teklifine “Bonservisimi karşılıksız verin” cevabı veren Brezilyalı’dan bir an önce kendisine kulüp bulmasını isteyecek. Ailton’a Körfez ülkelerinden birkaç kulüp ve İsviçre’den Thun takımı talip, ancak Beşiktaş’a henüz resmi bir teklif gelmiş değil. kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com/ |
ya hürriyet gazetesi dün gece ze roberto nun başkanı arayıp ailem istanbul a gitmemi destekledi , atlethco madrd le anlaşamadım oraya gelcem dediğni yazmış hangisi ne inanacaz ki |
nasıl oynadığı hakkında hiç bi bilgimiz yok.yaşı genç,işi şansa bırakmamak lazım iyice izlenmeli. bence takımda söz sahibi olacak bi oyuncu lazım |
na yapıp yapıp zeroberto getirilmeli sonrasını biz taraftarlar hallederiz. |
yani iyi kötü bi transfer yapılıcak ölemi çok saçma geliyo bana bu ya alıncaksa ya güzel bi oyuncu alınsın yada alınmasın |
ze roberto diye çıktılar ortaya iş olmadı diye alelacele brezilyadan kim olursa olsun taraftar transfer bekliyor diye adam almasalar bari şu ze roberto işini de bitirseydik bu sene hakkaten kimse önümüzde duramazdı ya , neyse .. |
kim bu ya. ilk defa duyuyorum ismini. inş hüsran olmaz |
Alıntı:
|
imzayi atip bayragi opmeden inanman ne bu ya her onune gelen bir haber yaziyor(medya) yada olabilir deyin ama oldu,bitti,geliyor yazmayin dogru haber lutfen |
medyaya yıne malzeme cıktı |
ze roberto olmayacak gibi, bari denilson veya savio'yu alin! |
dostum savio keşke gelse eziklere attığı gol harikaydı |
Alıntı:
|
zero sımdılık yeterlı bence ama gelırse tabı ya gelmezse |
Türkiye`de Saat: 07:54 . |