![]() |
Kalede: Buffon Defans: Cannavaro Ortada: Aimar Forvet: Drogba |
kaleci=buffon defans=puyol otasağa=ronaldinho forvet=henry |
valla arkadaşlar ben bu oyuncuyo hiç beğenmedim |
ronaldinho yu beğenen yok mu onu da alalım |
ya onu alalım bunu alalım bunu alalım,görende para bolda hangisini alcamızı şaşırıyoz sancak yalanmı ama olcak isimleri bari söleseniz bişey demicem |
super oyuncu yaw |
defans:gallas ortasaha:c.ronaldo forvet:henry |
ruya gerçekten ruya..10 tane ulker lazım gelmesi için |
hersey para Jorgensen! yas olmus 34 7 Goals, 37 oyun bu sezon ama Aaron Lennon uefa da oyunamis champion leg da oyunamis bu yas da dunya kupsi da oyunamis 27 oyun 2 goal 35 goal pasi |
Alıntı:
|
arkadaşlar sadece omapemi martins gelsin.bjk yi tek başına şampiyon yapar |
mehmet topuz gelsin yeter bu takıma |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben sadece omapemi martins in gelmesini istiyorum.bu yönetim ne zaman o futbolcuyu alır o zaman iyi iş yapmış olur. |
Bir kere adamin adi omapemi degil Obafemi. Ikincisi onun Besiktas'a gelmesi imkansiz, adamin yetenegi belli. Ucuncusu bizim taraftar boyle imkansiz seyler isteyip hayal kurarsa hicbir yonetim bizim gozumuzde basarili olamaz, azcik kendimize gelelim, biz ezik miyiz? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alın su nedvedi bitsin bu iş. |
-----------------runje------------------- --toraman---koray---gökhan---baki------- --------burak---kleberson---yabancı------- ----------------delgado------------------ -----------nobre----bobo(gökhan)-------- bundan dha ii çıkmaz kadrodan..ama fahri ve akın a yer bulamadım |
Alıntı:
|
bence ze roberto |
runje toroman zan koray uzulmez gokdenız klebrson delgado denılson nobre fatih tekke |
----------------------------Vedran Runje--------------------------- Toraman-------------Zan-----------------Koray-------------Deli Ibo -----------------------------Kleberson----------------------------- Cristiano Ronaldo--------------Delgado-----------------------Wiltord ------------------Carew------------------Fatih Tekke------------------ 2006-2007 Sampiyonu BESIKTAS |
MORTEN GAMST PEDERSEN................... Sol kanada uff asist kralı olmassa adam diilim..... |
----------------runje------------------- --toraman---koray---gökhan---baki------- -yattara--kleberson--delgado--ze roberto-- ----------------burak------------------ ---------------nobre----------------- şu an en iyi kadro bu burağı sağ kanttan almak lazım yoksa burak batar forvet arkası en iyi ayrıca tormanın sağ arka oynaması çok garıp fakat adam yok doldurcak orayı bence en iyi kadro bu BOBONUN BONSERVISININ ALINMASI YANLIŞ OLDU YERINE YATTARA GELMELİYDİ.... |
----------------------------Vedran Runje--------------------------- Toraman-------------Zan-----------------Koray-------------Deli Ibo -----------------------------Kleberson----------------------------- Cristiano Ronaldo--------------Delgado-----------------------Wiltord ------------------Carew------------------Fatih Tekke------------------ dostum böle kadroyu çıkaran ekip ''2006-2007 Sampiyonu BESIKTAS'' değil arupa şamp olur bea |
Denilson formadı arkadaslar nıcın bız denılsonu almıyoruz.yorgensene verecegımız parayı denılsona versek adam kosa kosa gelecek ve oda bır yıldız yanı.belkı formsuz olabılır ama tıgana kesınlıkle forma sokar onu sızden yorumlarınızı beklıyorum.... |
2 yabancı hakkımız olsaydı alınabilirdi ama 1 adam alacağımız için o -tartışılmayacak- formda biri olması lazım. |
hem yorgensen yaslı hemde ze roberto yaslı.sonra bırdaha nasıl satacazkı onları satmayız aynı aılton gıbı olur kesın elımızde patlar denızlson sanırım 26-27 yasında betısteyken nasıl oynuyordu adam bence alınmalı |
dostum böle kadroyu çıkaran ekip ''2006-2007 Sampiyonu BESIKTAS'' değil arupa şamp olur bea 2006-2007 Sampiyonu dedim cunku her dalda sampiyon olcaz |
Alıntı:
|
denilson sol iç oynayabilecek mi... |
olmaz abi daha genç ve formda biri bulamayız Ailton gibi olmasın |
Alıntı:
Ozaman lopez i alalim.... |
arkadaşlar biz gençlerbirliği değiliz ya.biz beşiktaşız.amacımız üç kulvarda başarı.siz başarı gelmeden gelecek vaat eden oyuncuları toplayıp satmak hesabı içindesiniz. takımda zaten yeteri kadar genç var.bir iki tane tecrübeli adama ihtiyacımız var.ze robertoyu begenmıyenler var.yaşı 32 ama bu ligi ters düz yapar.keşke gelse de izleyebilsek onu beşiktaşımızda. yaşlı olunca hep ailton gibi mi oluyor???ronaldo,zago,guıntı gıbı nıe olmuyor onu çok merak ediyorum. |
denilson haberi cikti mi? girisim varmi? simdiye kadar burda yazilip transfer dedikodusu cikmayan kac tane futbolcu alindi? neyi tartisiyoruz ? |
Yine söylüyorum Sola Ze Roberto Sağa Appiah gibi birisi şart...işte ozaman harbi takım olur çıkarsınlar 20 milyon € UEFA yıda aldırır Tigana BJK ye |
kesinlikle alınmalı. trabzon onu alırsa. yattarayla birlikte uçururlar o takımı. onlardan önce biz almalıyız. o yaşlı diosanız kesinlikle pineda |
kolaymı ole 20 mılyon € oe cıkarmak boboyu bılen yıldırım demırorenın babası vermıs dusun artık.tamam ze roberto cok ıyı adam ama sen sadece gunu kurtarmak ıcın adam alınmazkı daha sonra sata bılmelısın ama ne oldu guntı zago bonservısı elınde gıttıleer bıze bırsey kazandırmadılar |
yaw arkadaşlar tigana denilsonu almaz. adam çok koşan takım oyunu oynayan bir takım yapmak istiyor. denilson bu düzene ayak uyduramaz. tabii ki çok yetenekli ama almazzzz. bence bu sisteme ze roberto mükemmel uyar.takım oyuncusu teknik fuleli çok koşuyor ve bence futbol mantalitesine göre hala genç 32 olmasına rağmen |
Türkiye`de Saat: 07:34 . |