![]() |
Bence iyi bi transfer arkadaşlar yaşı fazla biraz ama 2sezon önce 25 maçta 8 gol. Geçen sezonda 29 maçta 14 gol atmış. bide bu golleri ispanya liginde atıyo gerisini siz düşünün artık. |
şimdilik guzel gorunuyo bakalım hazırlık maclarında ne oldugu gorulucek |
iyi adam gibi duruyo ama forvet değil bu adam ya delgado gitse anlarım ama bobonun boşluğunu dolduramaz bu adam ama orta sahada çok büyük işer yapar |
bu adam delgadonun kopyası gibi delgadoyla yan yana oynayamaz bile ... |
Bu adam gelir, Deividin ilk sezonundakine benzer bir perfrmans gösterir. Başımızda Zico gibi onu tutacak adam olmadığındanseneye tazminatını verir yollarız. Bizim takım Delgadoyu kaldıramıyor, bu adamı nerede oynatacağız? Oyunurucu ise Delgado var. Hızlı teknik forvet olarak alıyorsak Holoskoyu mu keseceğiz? o boyla ve yapıyla zaten pivot santrafor olmadığı belli. E Bobo giderse (ki gitmesin) Nobreden bile alamaz formayı. Eğer yabancı oyunkurucumuz olmasa ortasahaya lazım böyle bir eleman derdim ama şu durumda lüks. |
Muhtemelen uydurma bir haber. Çünkü gereksiz bir transfer: 1. Ofansif orta saha yerine alınıyor ise Delgado var 2. Forvet yerine alınıyor ise Bobo var 3. Boboya alternatif düşünülüyorsa, bu Bobo'nun alternatifi olacak özelliklerde değil. 4. Kaldı ki Bobo henüz satılmadı. Satılıp satılmayacağı belli değil. Alınacaksa satıştan sonra alınır. 5. herşeye rağmen yine de alalım deniyorsa bunun adı kadro şişirmektir. Yönetim ve teknik kadronun bunları düşünemeyecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. O yüzden bu haber basının uydurmasıdır. |
Alıntı:
|
Edu ile daha anlaşılmadı. Muhtemelende Olympiakos a gidecek. |
ya neden bızım butun transfer olayları bole yılan hıkayesı oluyo anlamadım YONETIM dediğin lafı soler ve olay bıter bizim yonetım neden boyle olamıyo :( şimdiden sogudum ben bu adamdan |
insallah işimize yarar yani artık ronaldoyu bile getirseler böyle demeye baslayacagız... |
Türkiye`de Saat: 09:54 . |