![]() |
Edu - Tek Başlık Bobo'ya alternatif Edu Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmaya çalışan Beşiktaş, İspanya’nın Real Betis takımında forma giyen Edu ile büyük ölçüde anlaştı. Avrupa’dan bir çok kulübün talip olduğu Bobo’yu satmak için de girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlı ekip, yabancı kontenjanında indirim yapabilirse yeni sezonda Edu’ya Siyah-Beyazlı formayı giydirecek. Brezilyalı futbolcuyla büyük ölçüde anlaşan Beşiktaşlı yöneticiler, Bobo için diğer alternatifleri de hazır bekletiyor. Bobo’ya alternatif yabancı golcüler arasında Alman Klasniç ile birlikte Çek Sverkos’un da ismi geçerken, gurbetçi oyuncular yedekte tutuluyor. Siyah-Beyazlılar özellikle İsviçre Milli Takımı’nda oynayan genç futbolcu Eren Derdiyok ile ilgilenirken, Fenerbahçe’nin de gündeminde yer alan Halil Altıntop için de devreye girdiği iddia edildi. OSCAR CORDOZO DA LİSTEYE DAHİL EDİLDİ ÖTE yandan Beşiktaş, Benfica’da forma giyen Oscar Cardozo için de düğmeye bastı. Paraguaylı futbolcuyla menajerler aracılığıyla temas kuran yönetim, 25 yaşında ve 1.93 boyundaki futbolcuyu Bobo’nun alternatifleri arasına yazdı. kaynak: aksam gazetesi |
kaynak nerden arkadaşım? |
Bunlar Boboyu satarlarsa umarım "sonraki transferinden %X alırız" maddesi falan koydurmazlar. Şimdiye kadar 5 kuruş alamadık o maddelerden, keriz gibi uyutuyorlar yabancı kulüpler "yok takas yaptık, yok sözleşme yeniledik de sonra sattık vs. diye". |
en başta ismi ofsayt:D |
bobo'yu satarlarsa yerine alacakları adam patates çıkacak ve gene bize saçımızı başımızı yolduracaklar sonundada HEP HÜSRAN |
kaynak ne ya büyük ölçüde anlaşıldı demişler yalan |
Alıntı:
|
edu forvet değilki delgado'nun görevini yapıyor balon haber:D:D:D |
yalan haber inanmayın yönetimin yalanları edu yu alacaksan bobo yu niçin satıyorsun ikiside aynı ayar eren derdiyoku özellikle istiyorlarmış güya geçen gün yazdım duyanlar duymayanlara söylesin eren dortmundla bu şampiyonadan önce sözleşme imzaladı biri yönetimede söylesin diyecem ama bıraksınlar bu ayakları boboyu satmalarının nedeni para kafaya koymuşlardı zaten satmayı yıldız alamıyorlar yıldızlarıda satıyorlar uyan beşiktaşlı takım nereye gidiyor elalem yıldız peşinde koşuyor bu sene gene 3, yarışına gireriz biz |
Yalan haberdir |
edu bobodan kötü adam alıp napcaz ya 29 yaşında adamı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
heryer haber dolu |
ya satın gitsin bizim holoskomuz var bu sene |
Kolpadır |
haber doğru mu yalan mı bilemem ama edu'nun çok ii bir futbolcu olduğu gerçeğini kimse inkar edemez..edu yıllardır celta vigo,betis gibi takımlarda çok ii futbol oynamış ,takımının vazgeçilmez futbolcusu olmuş ,her sezon 10 ve üstünde goller atmıştır |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İmza atıldığı gün size hangi futbolcuyu aldığımızı açıklayacağım arkadaşlar... |
sunu kesinlikle belirteyim bobo giderse seneye sampiyonluk umidim yok |
Alıntı:
|
Beşiktaş Edu'yu bitirdi Beşiktaş Edu'yu bitirdi http://www.fotomac.com.tr/2008/06/15...E96FBA45Eb.jpg Beşiktaş, Real Betis'in gole dönük Brezilyalı orta saha oyuncusunu beş milyon euro'ya renklerine katıyor. *** Edu Kartal'da Siyah-beyazlılar, Real Betis'in 10 numarası Edu için 5 milyon euro bonservis ödeyecek. Brezilyalı oyuncuya haftaya imza attırılacak. Transfer sezonunun şampiyonu Beşiktaş, Luis Eduardo Smhmidt'le (Edu) anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon özellikle orta sahada sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, Real Betis'te forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli yıldızın işini bitirdi. İspanyol ekibinden mutsuz olması nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt veren Edu için Real Betis kulübüne 5 milyon euro bonservis ödenecek. ATIYOR, ATTIRIYOR Orta sahada hem sağ hem sol kanatta görev yapabilen ve ofansif bir futbol anlayışı olan Edu'ya önümüzdeki hafta içinde resmi imzanın attırılacağı ifade edildi. Sambacıya senelik 1 milyon euro ödeneceği belirtildi. Edu, geçtiğimiz sezon Real Betis formasıyla çıktığı 30 maçta 13 gol atarken, 4 de asist yapmayı başardı. LUiS EDUARDO SCHMiDT KiMDiR? Doğum tarihi: 10 Ocak 1979 Doğum yeri: Brezilya Boyu: 1.82 m Kilosu: 73 kg Mevki: Ofansif orta saha Kariyeri: 246 maç / 59 gol Numarası: 10 Kulübü: Real Betis |
emre haberi okuyunca şaşırdım yinemi eziklerden aldık diyecektim sonraki rahat bir nefes aldım hayırlısı... |
Beşiktaş edu yu bitirdi!! Real Betis'in gole dönük Brezilyalı orta saha oyuncusunu beş milyon euro'ya renklerine katıyor. *** Edu Kartal'da Siyah-beyazlılar, Real Betis'in 10 numarası Edu için 5 milyon euro bonservis ödeyecek. Brezilyalı oyuncuya haftaya imza attırılacak. Transfer sezonunun şampiyonu Beşiktaş, Luis Eduardo Smhmidt'le (Edu) anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon özellikle orta sahada sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, Real Betis'te forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli yıldızın işini bitirdi. İspanyol ekibinden mutsuz olması nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt veren Edu için http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DReal Betis kulübüne 5 milyon euro bonservis ödenecek. ATIYOR, ATTIRIYOR Orta sahada hem sağ hem sol kanatta görev yapabilen ve ofansif bir futbol anlayışı olan Edu'ya önümüzdeki hafta içinde resmi imzanın attırılacağı ifade edildi. Sambacıya senelik 1 milyon euro ödeneceği belirtildi. Edu, geçtiğimiz sezon Real Betis formasıyla çıktığı 30 maçta 13 gol atarken, 4 de asist yapmayı başardı. |
|
ben bu transferi okudum ama gerçek olabilir imza attırılacak diyorlar haftaya bhepimiz görücez |
vay be nasil bi dünya stari. yine sözünde durdun demirören... |
yaaa bu adam kulübünün resmi sitesinde forwet olarak gözüküyo ortasaha diil... |
delgado bu oyuncuyu her halukarda keser ve formasınıda numarasını da vermez on numara delgadonun ve onun kalacak |
fb liler dalga geçer gene buda çakma edu diye ben anlamadım bobomu gidecek herhalde ayrıca imza atılmadan bişe demem ama aynı konudan 2 tane var forzada okumuştum bu edu transfer haberi daha yenimi duyulmuştu yada dumulmamıştı bilmiyorum diye edu ile anlaşıldı diye biri yazmıştı |
Gelince görürürüz ama onun yerine ricardo oliveria yı alsak dha iyi iş yapardı. |
yaw eduda nerden çıktı bobo gidecekse taş gibi siyahi bir santrafor almalıyız. martins mesela.. |
eduda cok katki yapar takima eduda cok iyi adam ama ben zannetmiyorum bu transferin falan oldugunu cunku gerek yok bu transfere |
5miLyon € çok değiL mi ya :S Nse,hayırLısı oLsun.. |
Gelirse çok güzel olur.İnşallah gelir |
inş yararlı olur ne diyelim başka |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |