![]() |
bakalım verdiğimiz paraya deyecekmi |
4-3-3 e mi dönyoz ne |
edu mükemmel bir isim hırslı ve çok kaliteli umarım transferi gercekleşir |
napıcaz bu adamı |
Alıntı:
|
Edu'yu al! Delgado'yu ver! Top şimdi yönetimde Arsenal'den çok ciddi bir teklif almasına rağmen henüz transferiyle ilgili net bir gelişme olmayan Delgado, yönetimle görüşmeyi bekliyor. Beşiktaş'ta kalmaktan yana olan Arjantinli yıldızın menajeriyle görüştüğü ve siyah-beyazlı yönetimin de fikrini öğrenmeyi beklediği belirtildi. Kaynak:Fotomaç Taraftarı Edu heyecanı sardıSİYAH-beyazlıların, her konuda anlaşmaya vardığı Real Betis'in deneyimli orta saha oyuncusu Edu'nun transferi taraftarlar arasında coşkuyla karşılandı. Beşiktaş'a gönül verenler, geçen sezon İspanya La Liga'da 30 karşılaşmada 13 gol atan ve 4 asistle oynayan Brezilyalı futbolcu için "Edu, kalitesiyle gücümüze güç katacak" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dyorumunda bulundular. Kaynak:Fotomaç Not: Bence Delgado gibi istikrarsız bir oyuncuyu 10 Milyon € civarına satıp yerine 5 Milyon € Edu'yu alırsak iyi olur hem Betis'e Arsenal'den transfer olmuştu.(Tam emin değilim ama %99) Bence haber doğru ise baya iyi bişi olur. |
edu çok kaliteli bir futbolcu ama delgadonun yeri bambaşka ikisi beraber oynarsa beşiktaşı kimse tutamaz |
Bence Delgado gitmesin ya.Evt çoğu zman istkrarsız davranıyo ama genede ne bilim |
yaa böyle yakısıklı oyuncu gönderilirmi :D:D var mı cimbom fenerde delgado gibi yakısklı adam :D benden bile yakısıklı yaff :D:D |
Alıntı:
:D:D:D kıskanma kıskanma.Ayıp :D |
yok yyok kıskanmıyorum allah daha da versin buna da sükür :D:D |
Alıntı:
:Daminn :D Allah hpsini bana bağışlasın :D:D:D çapkınlığın sınırlarını aştım ha |
dikkat et de fazla aşma sonra seni kaybetmeyelim :D:D |
Alıntı:
yk rahat olun :D |
bir ara cok endişelendim ama şimdi rahatladım ve senin adına sevindim:) |
Adı fotoyla başlayan yalan dizilerinden biri daha işte.. |
Bu Edunun Arsenalle falan alakası yok, kariyerinde oynadığı en iyi takım Betis zaten onlar da ilk 2 sene kiralayıp sonra da 2 milyon euroya almışlar 2 sene önce. Bırakın Boboyu, Delgadonun gol ortalaması bile bu Edununkinden kak kat iyi. 30una merdiven dayamış tek milli maçı taylanda karşı, siz düşünün kalitesini. Bir de bu adamın ismi geçince "ooo süper adam hemen satalım Boboyu" moduna giren taraftarlarımız var ki çözemedim. herhalde kimse açıp araştırmıyor, demek brezilyadan ronaldinho isimli bir simitçi transfer etsek millet sokaklara dökülecek. |
Alıntı:
|
herkesi bitiriyos zaten :D |
hadi bakalım hayırlısı çok iyi bir futbolcu o kadar paraya değer bnce beni korkutan ertuğrul sağlamın acemiliği |
Ne bakımdan çok iyi futbolcu? Kariyerinde hiç bir başarısı yok, dudak büktüğümüz fbli Deivid bundan daha kariyerli bir oyuncu. Boboıyu satıp bunu almak hedef küçültmekten başka birşey değil. |
Alıntı:
Edú (Real Betis Sevilla) - Profil - transfermarkt.de |
edu delgado ıkısı çok farklı oyuncular delgado daha çok bıreysel yeteneklerı var ama edu takım oyuncusu.hem delgado 25-26 edu 30 yaşnda çok salakça takas olur. |
ne edusu yawww... |
ikisi de süper ama delgado ondan bir kat daha iyi |
Alıntı:
Ben de çözemedim bu adamı, önde gelen bir çok futbol database sitesine baktım, kimi yerde ciddi ciddi 1.91 boyda 74 kilo yazmışlar, bazı yerlerde 1 kez milli olduğu yazıyor, kimi yerde ise 15 kez milli diyor, bir çok kaynakta ise boyu 1.82. Kötü oyuncu olmadığını biliyorum ama Boboyu satarsak düşünmemiz gereken ilk oyuncu olmadığı da kesin. Oscar Cardozo adı geçiyor, işte o Bobonun dengi. Onu da bırakın 5-6 milyona, Boboyu sattığınız fiyata da vermezler. Millet akıllı. |
iyi bir futbolcu transfer etmek neden illa iyi birini gönderelim böyle transfer politikası olur mu |
delgado ondan 2 misli iyi be |
edu kim ya?! bu kadar futbolu takip ediyorum edu'nun yıldız olduğunu bir burda gördüm. ayrıca betis'e arsenalden falan gitmedi. celta vigo dan gitti, celtadan önce de sao paulo da oynuyormuş. başka yıldız edularla karıştırmayalım. bir kazık daha yemeyelim.. |
arsenal'de bir edu vardı brezilya milli takımında da oynamış olan, o şu an o valencia'da. karıştırmayalım. |
böyle bir öneriyi aklının ucuna getirene, bunu dile getirene derim ki : yaaaaaaaa bii gitttttttttt. |
Alıntı:
|
kaynagıda yazarsanız iyi olucak:D |
ne diyelim hayırlı olsun şimdiden inenüde oynuyamıyacaksak ne anlam tasıyorkı |
Alıntı:
Sivok Zapotocny Seric Cisse Tello Delgado Holosko Bobo 8 yabancı. yanılıyo muyum? |
Rüştü Sivok - İ. Toraman S. Kurtuluş - Cisse - Delgado - Nuri - Tello Holosko - Nobre - Bobo |
ikisi bi arada süper olur. |
Alıntı:
|
ya arsenal almak istiyo yetenekli olmazsa almak isterler mi bizim taraftarlar begenmiyo delgado super ve cok genc bence kesinlikle kalmali |
hadi ya yok bee edu kim ki delgado bitaneee vermesinLer.. |
Türkiye`de Saat: 10:27 . |