![]() |
go delgado come on edu... |
cisse de gidici millet bilginize... |
asıl fbnin edusu çakma onlarınki yokken bu edu sahadaydı arsenal formasıyla... |
hayırlısı olsun yararlı olsun bizede bomba olmaz inş bu adamı tanımıom çünkü teknigi nedir bilmıom |
Kartal'dan transfer bombası!EDU Beşiktaş, İspanyol forvet için kesenin ağzını açtı. Onu Olympiakos'a kaptırmamak için parayı bastırdı. Bakın o isim kim? İspanyol basını, Beşiktaş Kulübü'nün, Real Betis takımında oynayan Brezilyalı ''Edu'' lakaplı Luis Eduardo Schmidt'i transfer etmek istediğini iddia etti. Real Betis'in geçen sezon ligde kalmasını sağlayan ve en etkili futbolcularından biri olarak göze çarpan 29 yaşındaki forvet oyuncusu Edu, transfer pazarınında da adından sıkça söz ettiriyor. 5 MİLYON EURO VERDİ İlk olarak Yunanistan'ın Olympiakos takımı Edu'ya teklif yaparak Real Betis'e 3 milyon avro bonservis önerirken, Beşiktaş'ın bunun üzerine 5 milyon avroluk bir teklifle fiyatı yükselttiği iddia edildi. Real Betis ile 2009 yılında sözleşmesi bitecek Edu için Beşiktaş'ın, Real Betis Kulübü Başkanı Lopera'yı ikna etmesi halinde transferin gerçekleşebileceği ileri sürüldü. |
edu cidden çok ii bi forwet bu olursa nuri şahine ihtiyaç azalır |
edu nun asıl mevkisi hücuma yönelik orta saha... bobonun satılması durumunda forvete takviye gerekecek ve bu isim edu olmamalı... |
Edu artık Beşiktaş'ta http://img.sabah.com.tr/im/2008/06/1...BA0FD2E4Fr.jpg İspanya'da Real Betis forması giyen Brezilyalı forvet, Beşiktaş ile anlaştı. 29 yaşındaki Edu'nun önümüzdeki hafta resmi imzayı atması bekleniyor. Dış transferde Tomas Sivok, Anthony Seric ve Tomas Zapotocny gibi isimleri renklerine bağlayarak savunmasını sağlamlaştıran Beşiktaş, İspanya'nın Real Betis takımında forma giyen Edu'nun işini bitirmek üzere. 29 yaşındaki Brezilyalı hücum oyuncusuyla geçtiğimiz hafta görüşmelere başlayan siyah-beyazlı yönetim, Edu'nun bonservisi için Real Betis'e yaklaşık 5 milyon euroluk bir teklifte bulundu. İspanyol ekibinin yöneticilerinden olumlu cevap alan Beşiktaş, senede 1.5 milyon euro önerdikleri Edu'dan da "Gelmeye hazırım" yanıtını aldı. '10 NUMARA' DA OYNUYOR Siyah-beyazlı yönetim, önümüzdeki hafta Edu ve Real Betis ile son kez bir araya gelerek bu transferi resmileştirecek ve Brezilyalı yıldız futbolcuya sözleşme imzalatacak. Real Betis'te forvette şans bulan Edu, görev verildiği takdirde orta sahada oyun kurucu olarak da görev yapabiliyor. |
napcaksak bu adamı anlamıorum? |
gerek yok bu adama.kalsniçi almalıyız |
Bu adamın asıl mevkiisi gole yönelik orta saha... forvet olarak çok iş yapacağını sanmıyorum... |
genç ve gelecek vaadeden bir oyuncu. bence kesinlikle almalıyız. ileride 34 yaşına geldiğinde yüklü bir bonservisle satarız. portugesa da diogo diye bir adam var.bir de buna bakın isterseniz...gerçi 76 doğumlu edwin congo veya 30 yaşındaki edu dururken bunun işi ne. çocuk daha.. |
29 yaşnda bea bobo yer buNu..! |
Alıntı:
aynen öle |
nuri gelsin cisse gitsin g. inler gelsin, eren gelsin başka hiçbirşeye gerek yok bu takım 10 seneye damga vurur.. |
23 yaşında bir adamı satıp 29 yaşında bir adamı aynı mevkiye transfer etmek üstelik bunun da reklamını yapmak ancak bizim yetersiz yöneticilerimizin yapabileceği bir iş.. sericten sonra bir transfer bombası daha. bu adam belki bir seric değil. ama neden 23 yaşında bir adamı satıp 29 yaşında adam almaya çalışırsınız onu anlamam.. |
Edu iyi oyuncu olabilir ama bizim aradığımız bir oyuncu değil, hadi Delgadoyu gönderip yerine Edu'yu alırsın bir nebze anlarım, ama Boboyu gönderip bu adamı nasıl alırsın veya almaya çalışırsın?Bu adam forvet değil bi kere, bizim gerçek bir forvete ihtiyacımız var, Boboyu madem satıyoruz o paraya iyi bir pivot santrafor almak zorundayız, hele de takımda Holosko gibi bir oyuncu varsa...Boboyu satıyorsak illa, Klasnic'i almalıyız, Holoskoylanda çok iyi anlaşırlar bence...Bonserviside yok hem, bundan iyisini nerden bulacan daha...Bide 1 veya 2 çok iyi türk oyuncu aldın mı tamamdır işte, sonuçta fazla bi parada çıkmayacak cebinizden, Bobodan gelecek paraylan bu transferleri halledebilirsiniz... |
delgado ile uyum saglarsa beşiktaşı kimse tutamaz,bence yerinde bir transfer |
Aynen delgado yla paslaşması gerekiyor delgadosuz bi bok ypamaz bence bu adam ama grcez inş. gönlümden yln haber olsun diorum ama daha i iadamlar alınabilir yha bu aq EDU daha genç daha dinamik adam lazım şu avusturyada bi forvet var uzun sarı saçlı oyuna sonra giren süper adama bnzio dandik bi tkımda oynuyor onu alırsak işe yarar 2. Carew olur bence kıyak adam ;) |
harikaa kesin faydalı olacaktır... |
Bence iyi bi transfer arkadaşlar yaşı fazla biraz ama 2sezon önce 25 maçta 8 gol. Geçen sezonda 29 maçta 14 gol atmış. bide bu golleri ispanya liginde atıyo gerisini siz düşünün artık. |
şimdilik guzel gorunuyo bakalım hazırlık maclarında ne oldugu gorulucek |
iyi adam gibi duruyo ama forvet değil bu adam ya delgado gitse anlarım ama bobonun boşluğunu dolduramaz bu adam ama orta sahada çok büyük işer yapar |
bu adam delgadonun kopyası gibi delgadoyla yan yana oynayamaz bile ... |
Bu adam gelir, Deividin ilk sezonundakine benzer bir perfrmans gösterir. Başımızda Zico gibi onu tutacak adam olmadığındanseneye tazminatını verir yollarız. Bizim takım Delgadoyu kaldıramıyor, bu adamı nerede oynatacağız? Oyunurucu ise Delgado var. Hızlı teknik forvet olarak alıyorsak Holoskoyu mu keseceğiz? o boyla ve yapıyla zaten pivot santrafor olmadığı belli. E Bobo giderse (ki gitmesin) Nobreden bile alamaz formayı. Eğer yabancı oyunkurucumuz olmasa ortasahaya lazım böyle bir eleman derdim ama şu durumda lüks. |
Muhtemelen uydurma bir haber. Çünkü gereksiz bir transfer: 1. Ofansif orta saha yerine alınıyor ise Delgado var 2. Forvet yerine alınıyor ise Bobo var 3. Boboya alternatif düşünülüyorsa, bu Bobo'nun alternatifi olacak özelliklerde değil. 4. Kaldı ki Bobo henüz satılmadı. Satılıp satılmayacağı belli değil. Alınacaksa satıştan sonra alınır. 5. herşeye rağmen yine de alalım deniyorsa bunun adı kadro şişirmektir. Yönetim ve teknik kadronun bunları düşünemeyecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. O yüzden bu haber basının uydurmasıdır. |
Alıntı:
|
Edu ile daha anlaşılmadı. Muhtemelende Olympiakos a gidecek. |
ya neden bızım butun transfer olayları bole yılan hıkayesı oluyo anlamadım YONETIM dediğin lafı soler ve olay bıter bizim yonetım neden boyle olamıyo :( şimdiden sogudum ben bu adamdan |
insallah işimize yarar yani artık ronaldoyu bile getirseler böyle demeye baslayacagız... |
Edu Lazim Degil, bize Klasnic gibi adam lazim.. |
Thiago Neves... |
edu ve delgado beraber çok iyi olur bence edu forvet değil ortasaha da yırtıcı bir adam bence alınması faydalı olur makalele gibi lunjberg gibi ortasaha da hem teknik hemde hamallık görevini süper yapar delgadoya çok faydası olur zaten aynı dili konuşuyorlar hayırlısı olur inşallah gelsn |
Edu'ya 1,5 milyon Euro AVRUPA’YI karış karış tarayan Kartal listesine eski Realli Savio’nun kuzeni Edu’yu da aldı. Real Betis’de başarılı bir sezon geçiren ve bonservisi 5 milyon euro olarak belirlenen Luiz Eduardo Schim’i Kartal transfer etmek isterse bu oyuncu için Yunan Olympyakos takımı mücadele edecek. Liverpoollu Fabio Aurelio’nun da kayınbiraderi olan Edu’ya Beşiktaş’ın yıllık 1.5 milyon euro önerdiği belirtildi. |
Alıntı:
|
Bence vasat bi oyuncu... daha iyi adamlar lazım kombineler dibe vurmuş halde yönetim iyice köşeye sıkıştı !!! bu taraftarı edu medu kesmez anlayın artık yeter be !!!! alsana kanoute yi hadi !!!! o biraz zor be koçum herşey bjk sevgisiyle olmuyone yazık ki...bizde sewioruz sizin kadar bize icraat yapacak yönetim lazım. |
youtube da video altında yorumlarda yunanlılar edu bizim biz aldk sözleşme imzalıcaz felan diolar amaa |
edu gereksiz bence |
inşallah yalan haberdir napcaz eduyu yaw? keşke klasniçi alabilsek |
isim bencede ofsayt ama adam iyi top oynuyor bence düşünülebilir |
Türkiye`de Saat: 15:30 . |