![]() |
Ne bakımdan çok iyi futbolcu? Kariyerinde hiç bir başarısı yok, dudak büktüğümüz fbli Deivid bundan daha kariyerli bir oyuncu. Boboıyu satıp bunu almak hedef küçültmekten başka birşey değil. |
Alıntı:
Edú (Real Betis Sevilla) - Profil - transfermarkt.de |
edu delgado ıkısı çok farklı oyuncular delgado daha çok bıreysel yeteneklerı var ama edu takım oyuncusu.hem delgado 25-26 edu 30 yaşnda çok salakça takas olur. |
ne edusu yawww... |
ikisi de süper ama delgado ondan bir kat daha iyi |
Alıntı:
Ben de çözemedim bu adamı, önde gelen bir çok futbol database sitesine baktım, kimi yerde ciddi ciddi 1.91 boyda 74 kilo yazmışlar, bazı yerlerde 1 kez milli olduğu yazıyor, kimi yerde ise 15 kez milli diyor, bir çok kaynakta ise boyu 1.82. Kötü oyuncu olmadığını biliyorum ama Boboyu satarsak düşünmemiz gereken ilk oyuncu olmadığı da kesin. Oscar Cardozo adı geçiyor, işte o Bobonun dengi. Onu da bırakın 5-6 milyona, Boboyu sattığınız fiyata da vermezler. Millet akıllı. |
iyi bir futbolcu transfer etmek neden illa iyi birini gönderelim böyle transfer politikası olur mu |
delgado ondan 2 misli iyi be |
edu kim ya?! bu kadar futbolu takip ediyorum edu'nun yıldız olduğunu bir burda gördüm. ayrıca betis'e arsenalden falan gitmedi. celta vigo dan gitti, celtadan önce de sao paulo da oynuyormuş. başka yıldız edularla karıştırmayalım. bir kazık daha yemeyelim.. |
arsenal'de bir edu vardı brezilya milli takımında da oynamış olan, o şu an o valencia'da. karıştırmayalım. |
Türkiye`de Saat: 14:29 . |