![]() |
Tayfurun Jübilesine tümer Gelmeli Mi? arkadaslar sizce Tayfurun jübilesine tümer gelmeli mi? |
ilk yorumu ben yapayım ben bu sahsı tekrar Besıktas forması altında gormek ıstemıyorum |
Kesinlikle gelmemeli onu görmek istemiyoruz... O kutsal formayı artık giyemez.. |
bunun tartışması olamaz değil formayı giymek eline bile alamaz hepimizi sattı kandırdı kalleş |
Nİye BÖyle Bİ Durummu Varkİ Bu Anketİ AÇtin Anlamadim Valla Ama EĞer Çyle BİŞey Varsa Kesİnlİkle Ve Kesİnlİkle Hayir |
Gelsİn Gelsİn Arkadaslarr Geldİgİne Pİsman Olacak Hem Lİg İcİnde Beklememİs Oluruz Dİmİ |
oylamalar 0 0 %100 hayır :D tümer inönüye kıcın yiyisa gelirsin :D |
bİtarafi Yİyosa Gelsİn Şerefsİz Ezİk.... |
O Formayi Bİrdaha RÜyasinda Bİle GÖremez.... |
ulan o formayı giysin o adiyi taşlamayan adam deil... |
bence gelsin ama o bok rengi formayı giyerek gelsin maçta nouma olacak amokachi olacak yani ezikler siyah sever biliyorsunuz tümöre eşsiz bir zevk yaratırlar diyorum ben :) :) |
yiyorsa gelsin. |
çok saçma bi anket. madem sordunuz. kefen giysin ********. bu forma öyle kolay kazanılmıyo. gitsin eziklerin jübilelerinde boy göstersin |
bunun sorgulanmasına bile gerek yok adam bizi sattı hemde en nefret ettıgımız adamlara bı daha o formayla o stada çıkamaz |
ne zamanki tayfur kaptanın jubilesi bilen var mı arkadaşlar? |
böyle bişey asla olmamalııııııı!!!!!!! o gitsin o takımında oynasın..... |
jübile ne zaman diye sornuşsunuz walla heryerde 18 temmuz diye yazıo |
böyle bi anket bile mantiksiz bana kalirsa,ne isi var o adinin burda ya |
o adam değil maçta oynamak dolmabahçe nin yanından bile geçmemesi lazım o kutsal forma ona yakışmaz oa dolarlı bir forma yapıcan onunla oynucak it herif |
Alıntı:
|
lafi mi olur , tabi ki gelmesin , gelirse inonu deki mac onun kariyerindeki son mac olur , ya taraftarlar linc eder yada sakatlanir , inonunun buyusu var sonucta :D |
O GELİRSE BEN YOKUM!!!hehe |
Tümer artık inönüye giremez |
kesinlikle gelmemeli .... ******** ezik formasıyla inönüye gelsin gelsin ki görsün.... |
tümör bu ŞEREFSİZLİK ve KARAKTERSİZLİĞİ ile hak ettiği yeri bulmuştur..bir daha dolmabahçe den geçmesin..--deil inönüye girmek..-- |
o forma kutsaldır nasip olmaz herkese ben ve benim gibi milyonlarca beşiktaşlı tümörün 1 daha beşiktaş formasını giydiğini görmek istemez... |
ezikbahçenin formasını giydikden sonra ona siyahla beyazın asilliği ağır gelir tümöre |
kirletmesin o asil renkleri karakteri ile zaten gormekte istemem "onu", bir girer bir daha cikamaz ;) uzak dursun inonuden |
ayipsiniz ben evet yaptim o adam 100 yilda ne yapti bizi sampiyonluga götürdü ona bakarsaniz futbol bu Para icin herkes gider. Bence gelmeli. |
Tümör nasil Gayhan gelemedigiyse oda gelemeyecek |
TÜmer DiŞari!!!!! |
gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
gelmesin ama elbet gelecek lig maçında o zaman görür o!!!!! |
tümer metin (ibne) yaa kardeş o ********i o kutsal formanın altında görmek istemiyorum |
onun aq ben,haram o ********e beşiktaşımın forması,delirdim gene eziğin ismini duyunca ya |
yok bide gelseydi o tümoş bu klüpden içeri giremez |
giyemez o kadar |
ezik forması giyerek gelsin |
gelipde iiice yüssüz ve serefsiz oldugunu mu ispat edicek. zaten gelmiceği kesinleşmiş başkan da karşı çıkmış. tv den izleyip kudursun ezikoğlu ezik |
Şaka Yapıyorsunuz Herhalde :) |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |