![]() |
Robert kesin gelmiş.Ama Robert iyi transfer bence ne bonservis verdiler ne de yıllık 800 bin fazla para değil.Tecrübeli adamlarında olması şart.Robert bence cok iyi oldu ama bu demek değilki genç bir oyuncu daha alınmasın.Sağ kanada bence iyi birisi alınmalı o zaman kartal kanatlanıp uçar :) |
imkb bobonun alındıgı bildirildi arkadaşlar 2 miyon dolara bobo alınmış ve 4yıl sözleşme imzalanmış imkb bildirilmiş hayırlı olsun:) |
iyi hayırlı olsun ama onun yerine bi stoper alınsa daha iyiydi |
http://forum.forzabesiktas.com/templ...ges/spacer.gif http://forum.forzabesiktas.com/templ...ges/spacer.gif ***bjkas*** Beşiktaş futbol yatirimlari sanayi ve ticaret a.s.'nden gelen yazi: sirketimiz, sc corinthians paulista'nin futbolcusu deyvison rogerio da silva (bobo) ile 4 yillik sozlesme imzalamistir. sozlesme karsiliginda kulubune bonservis bedeli olarak 2.000.000 euro futbolcuya ise yillik 600.000 usd odenecektir. ***bjkas*** |
bence bobo en iyi transfer oldu delgadodan sonra |
hayirli Olsun Bobo.. |
hayırlı olsun kalması taraftarıydım bende iyi oldu |
Bobo Transferi İçin Herkes Yönetime Kızıyor Hatta Hakaret Ediyorlardı..! Neden Bonservisini Almıyorsunuzda Kiralıyorsunuz Diye..! İşte O Kızan Arkada$lar Şimdi Görsünler... ve Yönetime Hakaret Etmekten Kötü Sözler Söylemekten Boyna Eleştirmekten Vazgeçsinler! Yönetim Bu Sene Gerçekten Çok İyi İşler Yapıyor..! Köstek DeğiL Destek oLalım Arkada$lar..! |
Bobo Beşiktaş' ta Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Bobo'nun transferi için kulübü SC Corinthians Paulista ile anlaşmaya varıldığını ve futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. Bobo lakabıyla bilinen Deivson Rogerio Da Silva, geçen sezon Takımımız'da kiralık olarak forma giymişti. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazı şöyle: "Şirketimiz, SC Corinthians Paulista'nın futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva (BOBO) ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında kulübüne bonservis bedeli olarak 2.000.000 Euro futbolcuya ise yıllık 600.000 USD ödenecektir." |
çok aptalca bir transfer oldu,bobo ile bu takım hiçbir yere gelmez.Bu sene gene hüsran olurrrr.bobo ile robertle bu takım biryere gelmezzz! |
bu yönetime başka sözüm yok.parayı heryere dağıtmaya başladı.2 milyon avro verilirmi be.büyük futbolcu olacakmış ta,bize para kazandıracakmış ta. strateji yok ,yöneticilik yok,pazarlık kabiliyeti hiç yok.kardeşim ne iş yaparsınız. ben söyleyimmi.bolbol borç yapıyosunuz. yazık! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Genç arkadaşlarım sizi anlıyorum ama fazlada karamsar olmayın diyorum ünlü istiyorsunuz belki ama takımda uyum daha önemli çok kaliteli oyuncularla ii futbol oynanacak diye kural yok üstelik bizdekilerde kötü hiç değil bekleyelim görelim ne dersiniz real madridte düntyadaki yıldızları topluyor ama başarı fazla yok oysa barcaleno yıldızını yaratıyor ve daha güzel oynuyor sadece bir örnek vermek istedim .. |
Tigananin istedigi oyuncular birer birer alindi, yonetim elinden geleni yapti. Simdi tigana bu takimi ottutursa besiktasi kimse tutamaz...yani simdiden sonra kimse yonetime yuklenmesin...Hersey tigananin elinde, yaparsa o yapar, yapamassa suc ondadir, cunku kendi capinda Besiktasin futbol stratejisini yeniden yapilandirmak istiyor aldirdigi futbolcularla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
üstelik son iki sezondur bizim kadro fb dende gs dende daha kaliteli idi...oynatamadik o ayri bisey |
ya abi bırakın geyiği.bize yıldız transferi sözü verenler ailton,fran,bobo yu getirdiler.bide kalkıp bu adama 2 milyon avro verdiler. bobo kötü futbolcu demiyorum fakat hem çok pahalı hemde bizim uefada bir yerlere getirecek kapasite değil. ne yani ligde güzel 2 gol attı diye geleceği parlakmı oluyor anlamadım. işin kısacası şu bobo inşallah beni mahçup eder fakat bonservisi hakkatten çok vede kendi görüşümce bizi ligde olabilir ama uefada bir yerelere getiremez. |
ya allah gözünüzü doyursun. daha kimi istiyorsunuz. adamlar türkiyeden en flaş adamları aldı. bir topuz birde gökhan ünal kaldı onuda kulubü satmıyor zaten. henryimi alacaksınız onuda parayınan getiremezsiniz zaten adamlar. her futbolcu parayla gelirmi zannediyorsunuz. barca bile alamıyor çoğu adamı bu kadar insafsız eleştiri yapmayın. Bobo diye beğenmedeğiniz adamı bu sene göreceksiniz inşallah. bu yorumları yazan arkadaşlar ozamanda böyle yazabilecekmi acaba. juanfran bize geldiğinde ispanya milli takımında olynuyordu. faydası oldumu ha. açıkçası ben çok memnunum. çünkü bizim elamanların hepsi başarıya aç bizede öyle adamlar lazımdı tebrikler yönetim ilk defa doğru iş yaptılar tebrikler tigana yaptığın doğrular için.Lig tvyi kapatmayı düşünüyordum kapatmıyacağım ulan bu sene ağzımın tadıyla bir takım izleyeceğim. |
arkadaşlar yapmayın yaa en baba tranferleri yaptik eziklerle cinconlar ne zman delgado gibi bi star getirmişler.. kleberson gibi birini getirmişler... daha düzgün tranferleri yopk adamların bnce bobo iyi bi seçim kendini göstermek için savaşacaktır die düşünüyorum... brezilyalı sayısı cok olursa nobre ve klede sow yapar bnce... güvende hissederler... bence ihtiyac olmayan hiç adam alınmadı... o diil bn robert'i merak ediom??? |
bobo ' yu almamız iyi oldu nobre ile iyi bir ikili olurlar ve inşallah beşiktaşımızı coştururlar................................. |
bobo cok iyi paralar ve basarılar kazandırablr bize ama hala bizimkiler neden forvet arıyorlar yeter bu kadar forvet bence tecrübeli bir defans daha iyi olur yada sola walter lopez gibi gencler |
Alıntı:
|
iyi ucuza kapatmışız bobo nun ileriki yıllada milli takıma çağırılma ihtimali çok yüksek yani en fazla 2 sene sonra bobo için çok büyük paralara kapımızı çalarlar ! |
Alıntı:
hayırlı olsun tüm camiaya.fakat tekrar söylüyorum bu adam ne milli takıma girebilir nede bize öyle söylenildiği kadar para kazandırabilir.haaa olursa ne olur.o zaman BEŞİKTAŞım için iyi olur.bu kadar zarardan sonra! |
inşalla bu adam bu sene bizi uçuracak |
Alıntı:
ya kardesim nerden biliyorsun bobonun millitakima alinmayacagini, daha 21 yasinda!! Genc ve dinamik bi oyuncu, gökhanlan uzun zaman berber oynarlarsa costururlar bizi. Bence cok süper oldu. insallah süper oynarlar, söyle 2 yil sonra bizi sampiyonlar iliginde en az ceyrek finala cikarirlarda öyle paralarini cikaririz! Saygilarla |
bobonun kalmasına çok sevindim..geçen sene yaptıkları ortada bobonun..yaşının genç olması da çok iyi..gelecek vaad eden bir topçu bana göre..umarım uçurur BEŞİKTAŞIMIZI.. |
işallah bombayı patlatır bu çocuk |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence boboyu bu sene başka takıma kiralayıp daha lazım olan sag kanada romedal gibi birini almalıyız |
Üçlü forvet yapçaz herhalde veya Bobo yada delgado forvet arkası olabilir |
Türkiye`de Saat: 11:45 . |