![]() |
mutlu son bobo beşiktaş 'ta Bobo Beşiktaş'ta Beşiktaş, ’a Corinthians’la yapılan pazarlıklar sonucu Bobo'yu renklerine bağladı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 -BEŞİKTAŞ'TAN BOBO ACIKLAMASI- Teknik direktör Tigana'nın takımda tutulması için bonservisiyle birlikte alınmasını istediği Brezilyalı futbolcu için kulübü Corinthians'la masaya oturan siyah beyazlılar, sonunda muradına erdi. Avrupa'dan birçok kulübün peşinde koştuğu Bobo için kesenin ağzını açan siyah beyazlılar, yapılan pazarlıklar sonunda Corinthians'a 2 milyon Euro vererek bonservisi aldı. Beşiktaş'tan 'Bobo' açıklaması Beşiktaş, Bobo'nnun transferiyle ilgili İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na açıklama gönderdi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Bobo'nun transferi için kulübü SC Corinthians Paulista ile anlaşmaya varıldığını ve futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. Bobo lakabıyla bilinen Deivson Rogerio Da Silva, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazı şöyle: "Şirketimiz, SC Corinthians Paulista'nın futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva (BOBO) ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında kulübüne bonservis bedeli olarak 2.000.000 Euro futbolcuya ise yıllık 600.000 USD ödenecektir." |
hayırlı olsun gökhan güleç, bobo, nobre, üçlü forvet oynayacaz galiba :D |
hayırlı olsun bobo iyi transfer |
Bence En İyİ Transfer Bobo |
Hayırlı olsun insallah bu sene bobo daha ii olur ... |
güzel iş bu çocuk patlayacak bu yıl |
Hayırlı olsun bobo iyi transfer çok iyi niyetli ve çalışkan bu konuda mutluyum nobre,delgado,runje ve diğer transferler iyi ama tek işi bozan denenmek üzere gelen robert bu adamı istemiyorum genç çalışkan bir sol kanat alın benfica nın kovduğu adamımı alacaz şimdi ortalığı karıştıracaklar yine tek kelime almayın |
hayirli Olsun.. |
SÜper Bİr Haber Sabahm Sabah.. Kİralik Olmamasi Daha Da İyİ Oldu Şİmdİ Elİmİzden KaÇirma Derdİ De Yok.. İnŞ BaŞarili Olur.... |
hayırlı olsun.ilerde bize çok para kazandırır. |
hayırlı olsunda bobo türkiyede iyide uefa yoluna bence boboylan çıkılmaz |
çok iyi oldu bu |
Alıntı:
|
Robert gelsin, iyi çıkmazsa yerine gençlerden biri oynar |
Alıntı:
|
cok ii bir haber , cok mutlu oldum , oncelikle hayirli olsun camiamiza insallah bobo bize fazla para da kazandirir... ama laurent robert meselesi harbi insanin sinirlerini bozuyor ... |
klubümüze hayırlı olsun. bence gelecekde çok başarılı olacaktır. ama biz ne büyük yanlış yapıoz. beğenmediğimiz a.hassan jokerdi bizim için. orta sahanın her yerinde bazen forvette bile oynuordu. şimdi böyle bi joker yok. ama yattara yı alsak adam iki kanatta da çok iyi oynuo. nereye lazımsa orda oynat. kesinlikle alınmalı o gelirse bu bobo,nobre,güleçin performansaları kesinlikle artacaktır. katılıyormusunuz bilmem. |
haydi hayırlısı |
Hayirli Olsun |
hayırlısı olsun. bobo benim için gitsede olurdu gitmesede. ama kalmışsa bizim için diyeek başak bişi yok. |
bobo bize hayırlı olsun :) bobo iyi transfer hem de genç inş biz bjkliliri daha mutlu eder alınmasına sevindim delgado da hayırlı olsun butun futbolcularımıza basarılar:) |
oh bee sonunda bitti su is |
arkadaşlar bu sezon yaptığımız en iyi transfer, bobo bu sezon çok farklı olacak, bu kadro ve dinamizm beni heyecanlandırıyor...:) :) :) :) :) |
harbiden bobo iyi de robert işi mide bulandırıyor yönetim delgadoyu bedava aldı bence sola dünyaca ünlü bir yıldız almalı sözlerini tutmuş sayılmazlar |
Alıntı:
|
en fazla 2 yıl oynar sonra awrupaya gider bu adam |
Alıntı:
|
hayırlı olsun iyi bir oyuncu olacak ama arkadaşlar yeterlimi yani benim bazı tereddütlerim var inşallah yanılırım ama sanki yeterli olmayacak yani nobrede çok üst düzey bi forvet değil yanına bobodan daha üst düzey biri alınsaydı daha iyi olurdu ama bellide olmaz tabi iki brezilyalı iyi bir ikili olur çoşarlar bu sene oda ayrı hikaye tabii bakalım ama gönül daha iyisini istiyor tabiki........ |
bobo'nun alinmasi cok iyi oldu bence insallah faydali olucaktir takimimiza. |
cok iyi bir transfer bjk ye ve alismisti adam ! bu sene patlama yapacak COK IYI BIR TRANSFER |
bencede bobo çok ii bir transfer.gelecekte çok para kazanabileceğimiz bi yetenek.robert dışında bütün transferler ii.robert yerine pinedayı almaları daha ii olurdu.çok daha hırslı bi oyuncu.beşiktaşımıza yakışırdı bence. |
bence de yapılan transferlerin hepsi genc(kaleci hariç) robert yakışmaz onun yerine PİNEDA |
4 senelik sozlesme imzanalacakmis sanirsam, hayirlisi olsun aslan gibi adam bobo |
4 sene ii , 3 sene bizde oynasin sonra 10-15 e satariz insallah |
Forza Besiktas Forza BoBo |
hadi hayırlısı bakalım |
hayırlı olsun ınsallah gecen sezonkı performasını gosterır |
beşiktaşımıza hayırlı olsun, bu yıl yapılan transferlerin hepsi çok iyi, robert e de çok sevindim |
bobo ya cok sevindim...simdi sadece bir problem kaldi:ailton gitmeli, sorin yada gilberto gelmeli? hangisi olacak bakalim, yoksa bambaska bir isim mi olur, nasip kismet...hehe... |
bobo yerine daha önmeli eksikler olan defansa veya sag kanata bir yabancı alınmalıydı |
Türkiye`de Saat: 15:14 . |