![]() |
bu yönetime başka sözüm yok.parayı heryere dağıtmaya başladı.2 milyon avro verilirmi be.büyük futbolcu olacakmış ta,bize para kazandıracakmış ta. strateji yok ,yöneticilik yok,pazarlık kabiliyeti hiç yok.kardeşim ne iş yaparsınız. ben söyleyimmi.bolbol borç yapıyosunuz. yazık! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Genç arkadaşlarım sizi anlıyorum ama fazlada karamsar olmayın diyorum ünlü istiyorsunuz belki ama takımda uyum daha önemli çok kaliteli oyuncularla ii futbol oynanacak diye kural yok üstelik bizdekilerde kötü hiç değil bekleyelim görelim ne dersiniz real madridte düntyadaki yıldızları topluyor ama başarı fazla yok oysa barcaleno yıldızını yaratıyor ve daha güzel oynuyor sadece bir örnek vermek istedim .. |
Tigananin istedigi oyuncular birer birer alindi, yonetim elinden geleni yapti. Simdi tigana bu takimi ottutursa besiktasi kimse tutamaz...yani simdiden sonra kimse yonetime yuklenmesin...Hersey tigananin elinde, yaparsa o yapar, yapamassa suc ondadir, cunku kendi capinda Besiktasin futbol stratejisini yeniden yapilandirmak istiyor aldirdigi futbolcularla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
üstelik son iki sezondur bizim kadro fb dende gs dende daha kaliteli idi...oynatamadik o ayri bisey |
ya abi bırakın geyiği.bize yıldız transferi sözü verenler ailton,fran,bobo yu getirdiler.bide kalkıp bu adama 2 milyon avro verdiler. bobo kötü futbolcu demiyorum fakat hem çok pahalı hemde bizim uefada bir yerlere getirecek kapasite değil. ne yani ligde güzel 2 gol attı diye geleceği parlakmı oluyor anlamadım. işin kısacası şu bobo inşallah beni mahçup eder fakat bonservisi hakkatten çok vede kendi görüşümce bizi ligde olabilir ama uefada bir yerelere getiremez. |
ya allah gözünüzü doyursun. daha kimi istiyorsunuz. adamlar türkiyeden en flaş adamları aldı. bir topuz birde gökhan ünal kaldı onuda kulubü satmıyor zaten. henryimi alacaksınız onuda parayınan getiremezsiniz zaten adamlar. her futbolcu parayla gelirmi zannediyorsunuz. barca bile alamıyor çoğu adamı bu kadar insafsız eleştiri yapmayın. Bobo diye beğenmedeğiniz adamı bu sene göreceksiniz inşallah. bu yorumları yazan arkadaşlar ozamanda böyle yazabilecekmi acaba. juanfran bize geldiğinde ispanya milli takımında olynuyordu. faydası oldumu ha. açıkçası ben çok memnunum. çünkü bizim elamanların hepsi başarıya aç bizede öyle adamlar lazımdı tebrikler yönetim ilk defa doğru iş yaptılar tebrikler tigana yaptığın doğrular için.Lig tvyi kapatmayı düşünüyordum kapatmıyacağım ulan bu sene ağzımın tadıyla bir takım izleyeceğim. |
arkadaşlar yapmayın yaa en baba tranferleri yaptik eziklerle cinconlar ne zman delgado gibi bi star getirmişler.. kleberson gibi birini getirmişler... daha düzgün tranferleri yopk adamların bnce bobo iyi bi seçim kendini göstermek için savaşacaktır die düşünüyorum... brezilyalı sayısı cok olursa nobre ve klede sow yapar bnce... güvende hissederler... bence ihtiyac olmayan hiç adam alınmadı... o diil bn robert'i merak ediom??? |
Türkiye`de Saat: 03:55 . |