Alıntı: themadpol´isimli üyeden Alıntı
ya allah gözünüzü doyursun. daha kimi istiyorsunuz. adamlar türkiyeden en flaş adamları aldı. bir topuz birde gökhan ünal kaldı onuda kulubü satmıyor zaten. henryimi alacaksınız onuda parayınan getiremezsiniz zaten adamlar. her futbolcu parayla gelirmi zannediyorsunuz. barca bile alamıyor çoğu adamı bu kadar insafsız eleştiri yapmayın. Bobo diye beğenmedeğiniz adamı bu sene göreceksiniz inşallah. bu yorumları yazan arkadaşlar ozamanda böyle yazabilecekmi acaba. juanfran bize geldiğinde ispanya milli takımında olynuyordu. faydası oldumu ha. açıkçası ben çok memnunum. çünkü bizim elamanların hepsi başarıya aç bizede öyle adamlar lazımdı tebrikler yönetim ilk defa doğru iş yaptılar tebrikler tigana yaptığın doğrular için.Lig tvyi kapatmayı düşünüyordum kapatmıyacağım ulan bu sene ağzımın tadıyla bir takım izleyeceğim. | Türkiye'den en flaş transfer kim kardeşim ben anlayamadım.Baki mi Serdar mı ?her futbolcu parayla gelirmi demişin.parayı sen bas nasıl geliyor.elin ezikleri kimlerle görüşüyor biz hala neyse ya...
hayırlı olsun tüm camiaya.fakat tekrar söylüyorum bu adam ne milli takıma girebilir nede bize öyle söylenildiği kadar para kazandırabilir.haaa olursa ne olur.o zaman BEŞİKTAŞım için iyi olur.bu kadar zarardan sonra! |