![]() |
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ....DİYELİM YİNEEE !!!!! |
yine gereksiz bir adam peşindeyiz yaw. bu adam nasıl forvet böle,avusturya gibi kötü bir ligde 82 maçda 9 gol atmış topluyoruz yine.. |
umarım gerçektir...transfer sezonu açıldığından beri adı geçenler içinde sivokla beraber en çok alınmasını istediğim oyuncuydu |
milli duyguların bize onur verdi cem kardeş:) |
Siyah-beyazlıların 3+1 yıllık teklif yaptığı Cem Atan, "Beşiktaş gerçek bir aile, kalıcı olmak istiyorum" dedi *** Atan hazır! Beşiktaş, transfer listesindeki isimlerden biri olan Cem Atan ile her konuda anlaştı. Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen 23 yaşındaki gurbetçi oyuncu, "Beşiktaş bana 3+1 yıllık sözleşme önerdi. Benim de tek hayalim Türkiye'ye gelmek ve siyah-beyazlı formayı giymek" yorumunu yaptı. Transfer dönemi başladığından bu yana Avusturya kulübüyle genç yıldızın bonservisi konusunda görüşmelerde bulunan ancak bir türlü ortak bir rakamda buluşamayan siyah-beyazlılar sona geldi. Kaliteli bir hocası var maraton.com.tr'ye konuşan Cem Atan, transferiyle ilgili şu yorumu yaptı: "Sinan Engin beni izlemeye geldi. Benim açımdan bir sorun olmadığını, kulübümü ikna etmeleri gerektiğini söyledim. Sanırım 1.5 milyon euro gibi bir bonservis bedeline bu iş biter. Beşiktaş büyük bir caima, kaliteli bir hocası var ve tam bir aile yapısındalar. Ben de bu camiada kalıcı olmak istiyorum." Cem Atan kimdir? Doğum tarihi: 30 Haziran 1985 Doğum yeri: Wiener Boyu: 1.84 m Kilosu: 74 kg Mevki: Sağ açık, forvet Kariyeri: 82 maç / 9 gol Kulübü: Mattersburg |
Bu adam forvet değil, sağ açık...Alınmasına da sevindim, umarım bulacağı şansları iyi değerlendirir ve ileriki seneler için bize umut verir, Beşiktaşımızda kalıcı olur...İyi bir transfer olduğunu düşünüyorum, hayırlısı olsun... |
cooooooooookkkkkkkkkkkk gereksiz bir transfer ben Viyana da yasiyorum ve az cok takip ediyorum.Bir sürü oyuncu var ondan cok daha iyi Türkiye liginde oynayan:( |
ya ben bu oyuncunun adını ilk defa duyuyorum oda bizim transfer listesine girince hiç maçını syreden varmı bunun gelecek vaadedebilir ama çok fazla para veriyorlar bazıları görmeden tanımadan adamı göklere çıkardılar avusturya liginde süper oyuncu olsa ne yazar bizim 2,lig oradan daha kaliteli ne oyuncular var italyadan almanyadan ingilteredenv.s gelse hadi diyeceğim ama mattesburg takımınıda ilk defa duyuyorum ben |
kaç tane sağ kanat oyuncusu oldu takımda gereksiz transfer bence |
kaç tane kanat oyuncumuz olacak cem de gelirse bilen varmı |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |