![]() |
Bobo artık Kiev'de http://www.fotomac.com.tr/2008/06/24...9BFB9731Eb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifBobo artık Kiev'de Beşiktaş yönetimi, 7 milyon euro bonservis bedeli ile sambacıyı Kiev'e sattı. Ukrayna ekibi genç yıldızın biletini gönderdi. Sezon bittiğinden bu yana 'kalacak mı, gidecek mi' tartışmaları yapılan Bobo'da sona gelindi. Beşiktaş yönetiminin sambacı için 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Dinamo Kiev'le el sıkıştığı öğrenildi. Bobo'nun resmi imzayı birkaç gün içinde atması bekleniyor. Bobo'nun menajerinin yüksek komisyon ücreti istemesi nedeniyle 15 gündür sıkıntılı geçen transfer görüşmeleri, mutlu sonla noktalandı. Ukrayna ekibinin Bobo'nun uçak biletini gönderdiği ve ödeme planını görüşmek için siyah-beyazlılardan randevu istediği ifade edildi |
adam gitmicem diyo bizimkiler zorla gonderiyo... |
eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun bu demiröreni yolda görsem saldırıcak pozisyona geldim artık.. bekle şurda olimpiyatlarda herif 2 gol atsa değerini 2 ye katlıyacak illa satıcaz da satıcaz bu saatten sonra Baros gelse nolur klasnic gelse nolur yönetimde bi cacık olmadıktan sonra.. |
yuh be kardesım naapmaya calışıyosunuz bı anlayabılsem boboyu neden gonderıyosunuz degecekmı bu yaptıgınıza hayırlı bı işinizi goremedım bu gune kadar celık comak oynar gıbı onu al bunu ver adam gıbı kadro kuramıyosunuz iş yapanlarıda gonderıyosunuz ne dıyelım allah bobonun yolunu acık etsın ... |
nihatıda zorla satmıştık:)...sonuç ortada al alabilirsen geri şimdi.. durum gerçi farklı..kaliteli bir oyuncu ama sinan enginin söylediklerinden sonra ya o gitmeliydi ya bobo... |
zaten bu artık oyuncu yollamanın en klasık yontemı olmaya basladı besıktasta yonetımden bırılerı boş konusup gereksız yere bırılerının bıletını kesıyo yazık |
7 milyon ne yaa, hani 11e gitmisdi marsilyaya |
hiç inanasım yok asparagastır herhalde yine yönetim öle bi teklif gelmedi diolar :D |
Alıntı:
|
ben bu yönetimin beşiktaşı başarıya falan ulaştıracağını inanmıyorum bırak başarıyı sabote için gelmişler elalem ispanyanın gol kralını aldı şampiyonlar liginde kupa hedefliyor biz para kazanalım pahalı satıp uygun transfer yapalım diye yıldızları satıyoruz üstüne koyacakları yerde satıyorlar bu yıldırım demirören gidene kadar biz kahır çekmeye mecburuz takımda bir delgado kaldı onada bir 10 milyon euro falan verseler hemen satar bu yönetim küçük düşünen insanlar hepsi |
off bobo gidermi ya bobo gibisini bulmayız bizz ... yönetim istifa artık |
inanmiyorum bu habere yalandir bence |
insallah yalandir...yoksa bu sene yine hüsran ....futbolcuda alamaz bunlar kaliriz ezik nobreye..bir holoskomuz ve delgadomuz kaldi onlarida satsalar da küme düselim bu sene |
Tamamen yalan! BOBO beş para etmez ne 7 milyon ne de 11 milyon € kimse vermez. 7 - 11 milyon € ya ne futbolcular var. Bu kadar beğenip övünüyorsunuz, inanın anlamıyorum ben başka maçlara mı gittim, başka bir Bobo mu seyrettim? Adamın ezdiği topun haddi hesabı yok. bırak 7-11'i 3 milyon veren varsa hemen gitsin bir faydası olsun bari |
Bence kesinlikle isviçredeki Eren'i almalıyız. hızıyla gücüyle şut isabetiyle, Holoskoyla beraber dağıtırız |
sacmalamayın ya 7 mılyon euro ya satılır mı adam yeteneklı ıste ılla ucuza satıp nıye baska takımlarda ızlıyoruz kı 1.2 mılyon euro alıyo yıllık daha ne bence kesınlıkle kalmalı... |
yalan haberrrrrrr |
yalan yaaaaa sinan konuştu bugün yne bobyu isteyn filan yok gazetelern şişrmesi... |
sallıyolar ! |
Alıntı:
|
hadi leyn |
Ya arkadaşalr basın şişiriyo ben kendimi biliyosam marsilyayla liverpoola 2 gol attı diye bi adama 15 milyon € wermezler bobonun gerçek değeride odur bana kalırsa... |
bobo bedavaya gitti bence onun gibi bir futbolcuyu böyle bir fiyata sattık ya |
yemine derim dedilik!!! BOBO'muzu satanı bizde sataRız!!! |
Umarım haber kolpadır... BOBÔ satılır mı bea... |
bobo'yu yollamasınlar her fener maçında gol atıyor |
hayırlısı ne diyelim... |
ertuğrul sağlam, bobo'ya makul bir teklifin yapıldığını söyledi, artık bobo'nun satış işi yavaş yavaş kesinleşiyor, ne yazık ki son aylarda pek oynamadığı için çok yüksek meblalar ödenmeyecektir, bakalım... |
neden bu ısrar anlamış değilim.bırakın kalsın takımda ya.... |
Alıntı:
|
buda balon haber |
yalaaaaaaaaaan haber |
bobo artik besiktasla idmanda serefsiz basin |
yaa ben bu demiröreni anlamıyorum kardeşim nedir bu yaaaa yok neymiş kulubün borcu varmış sanki adama ronaldinho yu felan kulube getirdi aldığı futbolculara bak yok ricardinho yok aılton bu ne yaa :@:@:@ |
yeteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr yıldırım demirören yeteeeeeeeerrrrrrrrrrrrr istifa demirören oooooooley istifa demirören ooooleyyyy |
yalan haber ya inanmiyorum |
sanmıyorum gittiğini de eğer gittiyse bu salak yönetim 7 milyon gibi bobo için cüzi bi rakama satarak gene yaptı yapacağını.. |
BOBO YAZIK SANA BE BOBO PAİ PAİ |
haber fotomaç ın haberi , inanmam %99 yalan haberdir. |
Giittyse gerçkten,her iki taraf için de hayırlı olsun.. Ne yapmaya çalışıolar anlayamasam da :) |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |