![]() |
Le Mans Macimi Tv Veriyormu ? Arkadaslar Le Mans Hazirlik Macini 8 Temmuz Cumartesi Canli Verecek Kanal Varmi |
anlaşmamız bitmediyse kanal d verir.zaten bjk tv olmuş doğan medya grubu tvsi.büyük ihtimal d gurubundan biri verir.bjk tv de arayan kelimeyi bilenlere 100 ytl verir. tövbe tövbe... |
o saçma şeyi kaldırsınlar ya hiç hpşlanmadığımız birşey yapın bi program antremanlardan izliyelim bizde!!! |
yaf bıraksınlar bu kanal d yi yaa ilker yasinle gökhan telkenar yüzünden mac izlemiyom ya bu kadar salak konuşulmaz ki başka kanal mı kalmadı >:( |
Alıntı:
|
ya bu ne gıcık tv kendi takımımın tvsinden nefret etmeye başladım. bütün gün tenis maçı. maçı bırakın versinler de bidaha bi daha tekrarlarını veriolar. 4-5 oldu sharapovanın aynı tenisciyle maçını görüom. bide o tel le ara kazan falan saçmalık ya bu ne. inşallah tv bizim maçı verir de takımımızı görmüş oluruz |
yok arkadaslar baktım da kanal d vermiyo kayserinin maçı var sonrada tv makinesi var |
yok abi BJK tv maç falan veremez.maçın olduğu saatlerde yine ya tenis yada şekilde kaç tane yuvarlak vardır gibilerinden sorular soran,insanda gerizekalılık duygularını depreştiren bir spor kanalıyla alakası olmayan bol bol arayın hadi ama milyarlar sizi bekliyor diyen sonunda size salak gibi 50 ytl verip 2 saat sırıtan fondotenli kontör avcılarının programından başka bişey olamaz. |
kanal d verir buyuk olasilikla |
inşallah verir ya ben takımı ufaktan da olsa artık görmek istiyorum özellikle Delgado yu :D |
Türkiye`de Saat: 19:41 . |