![]() |
kaleci konusunda şüpheliyim ne dersiniz akadaşlar..? arkadaşlar şuana kadar yapılan transferleri hep tigana istedi ve boş transfer olmadığına altına imzamı atarım ama ben bi konuda cok şüpheliyim bu sene kalemizi koruyacak olan runje konusunda biras tedirginim acaba cordobayı cok ararmıyız diye cook düşünüyorum..sizler ne dersiniz runje nası bi kaleci hiç bi bilgim yok benim ve yıllardırda cordoba hariç kalede cok sıkıntı yaşayan bi takımdık o yüsden lig başlamadan bi tedrginlik başladı bende kaleci konusunda yorumlarınızı bekliyorum... not: inşallah ben haksız cıkarım inşallah runje aratmaz bize cordi yi. |
bir tedirginlik olması normal diye düşünüyorum..aynı düşünce zaman zaman bende de olmuyo deil..ama tanımıyoruz runje yi ondan herhalde..geçmişine bakarsak adam baya ii..zaten senin de dediğin gibi tigana istediğine göre mutlaka takip etmiştir..le mans maçında hep birlikte görcez bakalım..inş.aratmaz cordi yi.. |
Cordoba Dan Sonra Gelecek Kalecİnİn İŞİ Zor ÇÜnkÜ Cordoba SÜperdİ İnŞ Runje De En Az Onun Kadar İyİdİr... |
cordoba gerçekten sağlamdı...umarım runje başarılı olur... |
bu adam fransada 2 belçikada 3 defa yılın kalecisi secilmis yan toplarda cok iyi ve iyi peneltı kurtarıyo ayrıca baya karizmatik |
İşallah cordoba gibi buda iyi olur lig başlayınca hepimiz görcez |
Kariyeri
|
cordoba iyi kaleciydi ama süper bir kaleci değildi bizi de çok maçta yaktı özellikle fener maçlarında!! gitme şekli üzücüydü bence biraz ondan kıymete bindi.. runje'nin referansları çok iyi inşallah çok başarılı olur.. |
hiç iş düşmez inşallah kaleciye... |
başarılı olur arkadaşlar merak etmeyim iyi kaleci |
ben runje ye guveniyorum daha once izledim ve tek kelimeyle superdi |
ben şimdiye cordinin hiç maç çevirdiğini görmedim.yani iyi bi kaleci olabilir ama asla çok iyi veya mükemmel diildi.ona karşı olan sebgimiz tartışılmaz ama duygusal nakmayalım olaya.gitme şekline kahrolduk o çok ayrı zaten ama üstüne basa basa söylüyorum çok iyi veya mükemmel diill. runje için söyliyecek çok fazla bişey yok çünki tanımıyoruz.ama referansları çok sağlam inşallah iyi çıkarda bide onu düşünmek zorunda kalmayız. |
idmanda 2 takım ayrılıp runje bu maç da beşikten gol yer mı diye iddaa ya gırıyormuş ama artık yokmuş çünkü herkes yer diyormuş :) biraz şaşırıdm bu duruma.. |
cordoba iyi hoştu da, yüzde yüzlük pozisyonları |
hep yiyordu, bi kaleci takımını birkaç maçta kurtarmalı, runje de öyle bir kaleci, merak etmeyin, bu sene farklı olacak... |
kariyeri iyi ama maçını izlemeden bişey diyemem. hayırlı olur inşallah. |
Alıntı:
|
5kez yılın kalecisi seçildiğini biliyoruz ama bi galiba cordinin yerine birini yakıştıramıyoruz ondan bu şüphelerimiz ancak cordininde uağı görme yeteneğinde kaybolma olduğu için gönderilmiş buda bilgilerinize. |
Fanatik gazetesi yazarı Orhan Yıdırım Beşiktaş ın fransa kampından yabancılarımız hakkındaki ilk izlenimlerini belirtmiş ben buraya aktardım yorum size kalmış Kara Kartal’ın yabancıları... İlk günlerindeki görüntüleri ise şöyle: MARCİO NOBRE: Bu oyuncuyu bilmeyen yok. Havadan, yerden son vuruşlarda çok etkili. Çift kalelerde öyle goller attı ki, insanı hayran bırakan güzellikte. Nobre, takıma ısındıkça, çok daha faydalı olacaktır. Elbette, onu asistleriyle besleyecek takım arkadaşlarının sayesinde. Çünkü kendisi de önceki gün, “Ben tek başıma kurtarıcı olamam” diyerek, bu durumu cesurca dile getirdi. MATİAS EMİLİO DELGADO: Arjantinli oyuncudan herkes olağanüstü işler bekledi. Büyük patırtı kopartan transferinin ardından gözler üstündeydi. Ancak Delgado fizik olarak neredeyse sıfırda. Bu nedenle hiç ikili mücadelelere girmiyor. Aralara, ters tarafa attığı gollük pasların yanı sıra kaleyi uzaktan yoklama çabaları ile yeteneğini belli ediyor. Bunları tam olarak sahaya verebilirse; giydiği forma gibi ‘on’ numara olur. VEDRAN RUNJE: Umarım yanılırım... Çünkü her hareketinde Cordoba ile mukayese ediyorum. Şu ana kadar Kolombiyalı’dan bir tane bile olsa artısını göremedim. İri yapısı, çabukluğunu önlüyor. Özellikle yerden öyle goller yiyor ki, anlatılamaz. Bir de, bacak arasını kapatmadı gitti. Ve topu ne ayak ne de elle oyuna isabetli sokabiliyor. Hırvat eldiven böyle giderse kenarda oturmakla kalmayıp, evine bile döner. |
Alıntı:
|
vallla duruşu fiziği tam bir kaleci olduğunu iyi bir kaleci olduğunu düşündürüyor umarım iyi bir kalecidir bizim güvenimizi sarsmaz |
Aslında normal olmayan Cordoba idi. Yenecek golleri yemez ama bazen olmayacak hatalar yaparak gol yerdi. Yan toplarda da çok güven vermezdi. Runje ile bu sorunlar yaşanmaz umarım. |
bizim eskı kalecı mrmıc onun cordoba gıbı oldugunu oyuna topu hemen basladıgını soyleyor artık hayırlısı |
izleyip bakacaz en azından eziklerin ve cinconunkinden iyidir |
ya arkadaslar olmadi Ramazan var Ramazan bence cok iyi kaleci, adam iyi yoldaydi ama maalesef Riza onu yedek birakti |
hırvatlatdan kötü kaleci çıkmaz rahat ol..... |
cok baba kaleci bnce sow yapar ama zaten gerek kalmıcak millet bizim ataklara karsı koymaya calısırken kaleye top gelmez:D |
bence başarılı olacaktır ramazanın [yedek kaleci] bir yorumunda runje nin glmesi ile yandım çünkü antremanda çok ii krtarşlar yapo dmş :) |
runje nsıl bilemem ama..cordoba'nın gıttıgıne inanın cok uzuldm..yany bjk'nin nrdeyse serger dısında en tknık oynucusuydu (bi zmnlar)...topu eline alır almz istedigi yere atabiliyor yası ilerlemesine ragmn iyi bir klciydi..ama bklım runje cordi'yi aratackmı |
cordoba ıyı bı kalecıydı tartısılamaz.ruhjede karıyerı olarak cok tecrubelı cordobayı aratmıyacagını dusunuyorum |
kesinlikle cordobayı aratır onun kadar salak goller yemez ondan aratır deli deli çıkar sa aratmaz da neyse kariyeri süper ve çok genç bence başarılı olacak |
referansları çokı iyi diyorlardı ama onu antrenmanda izleyip de olumlu yorum yapan çok az kişi var.. yarın akşam le mans karsısında izlicez bakalım. umarım bu sene türkiye liginde de yılın kalecisi seçilir,eger tersi olursa çok basımızın agrıcagı kesin bişey |
umarım başarılı olur ona ihtiyacımız var başka alternatif yok elimizde |
Alıntı:
|
Beyler rahat olun runje 10 numara bi kaleci çok işler yapacak besiktasımızda. bi kalecının en Verımlı Çağı 30-36 yaşdır.runjede henuz 30 yaşında destek olalım... |
walla is yapacak ta cordoba unutulmaz bea , ben sahsen onu besiktasin unutulmazlar listesine koyuyorum.. ama runje nin de kariyeri tartisilmaz ... |
Cordaba İyi Kaleciydi Ama Artık 36 Yasına geLmisti ve Eskisi Kadar Refleksleri Calısmıyordu Yönetimde Bu Yüzden Onu Gönderme Kararı Aldı Sonuna Kadar Beşiktaşta Kalacak Değildiki.. Beşiktaş Basit Bir Anadolu Takımı Degil. Büyük Bir Takım ve Bu Yüzden Bir Futbolcudan Faydalandıgı Kadar Faydalanır Sonra Onu Gönderir.. Cok Macımızı Kurtardı Aynı Zamanda Cok Maclarda da Hatalı Goller Yedi... Evet Cordobanın Gönderilmesi Biraz Üzücü Oldu. Ama Allah Yolunu Acık Etsin.. Bize Büyük Hizmetleri Oldu... Runje'ye Gelince Kariyeri OLarak Gerçekten Yetenekli Tecrübeli Bir Kaleci. Fransa'da 2 Belçika'da 3 Kez Yılın Kalecisi Secildi.. Yan Toplarda Son Derece Etkili.. Sanırım 5 KG Kadar Fazla Kilosu Var Ama Tigana'nın Sayesinde Onları Vericek Diye Umut Ediyorum..! Bence Runje Oscar Cordoba'yı Asla Aratmayacaktır ve Beşiktaşımıza Son Derece Fayda Saglayacaktır.. Biz Yani Taraftarlar Olarakta Onu Her Zaman Bagrımıza Basacagız Diye Düşünüyorum..... Saygılar... |
runje ii bi kaleci herkes gorecek.. |
Bişey soracam, Runje 5 kez yılın kalecisi seçildi, hatta son geçen senede, madem bu kaleci bu kadar iyi, neden milli takıma seçilmedi ? .... |
Alıntı:
Biz Be$ikta$ Taraftarları OLarak Sergen İçin Türkiyenin En İyi Futbolcusu Diyoruz Ama Sergen Milli Takımda Değil... Yani Futbolcunun Kalitesini Milli Takımla Kıyaslamamak Gerekir Arkada$lar..! Ayrıca Bildigim Kadarıyla Hırvat Milli Takımının Kalecisi Runje'nin Ya Amcasının Oglu Yada Kardesi Olması Gerek ;) |
Türkiye`de Saat: 01:51 . |