![]() |
tigana beyefendi bir teknik direktor kesinlikle boyle dememmistir |
Seviyesiz basından bir yalan haber daha. Bu adamlar hangi yüzle bu yalanları yazar ve sonra da utanmadan insan içine çıkarlar anlamak güç. Ahlaktan nasibini almamış bu kişilerin kendine de saygısı yok. Neyse, başka takımların hocaları da, futbolcuları da, başkanları da bizi ilgilendirmez. Tigana da bunları söyleyecek biri değil. |
bence de bu sözler tigana ya ait değildir Kürdanının kağıdını yere atmayan ve cebine koyan bir adam bu şekilde konuşmaz gibi geliyor.... Tigana kendi işine bakar, Bu gün okuduğum bir haber de, Ali Gültiken Sergen hakkında yorum yaptığı için Tigana kendisine kızmış, biz işimize bakalım demiş Tigana nın tek gündemi var o da Beşiktaş.... |
isallah cikar :D |
bu haberi okumadan önce aynı şeyleri düşünüodum ama şimdi düşünmeyi bıraktım aynen katılıorum bravo tigana her zaman arkandayızzz |
bence de iyi ki geldi ama Tigana böyle bir şey demez o ayrı mesele... |
ben tigananın böle bişi söledigini sanmıorum... tigana kimseye bulasmaz kendi işini yapar gibi gelio. |
zikko teknik deil ki direktör olsun muahahah |
konuyu açan arkadaş haberin kaynagını yazmıs ama sanıyorum tamamıylayalan ve sallama haber yapmıslar.tigana düşüncelerini söleyebilir ama febe teknik direktörünü karalayıcı ifadeler kullanabileceği en son seydir. |
ehehe bende sevindim febelere bu adamın gelmesine :) ama tigana nın zamanında brezilyanın beyaz pelesine bu şekilde karalayıcı ifadeler kullanıcagını hiç sanmıyorum.. konuyu açan arkadaş haberin kaynagını da yazmıs. tahmin ediyorum ki yalaka medyanın kolpa sı bu haber |
Türkiye`de Saat: 11:23 . |