![]() |
bjk tv acaba bjk tv ile ilgili görüşlerimizi nereye ileticez.yardım bekliyorum. |
............sadece berbat diyorum baska bisey demiyorum Chinko denen prg beni cildirtiyor ve son 3 gundur yayinlanan "SeXy FoOTBaLL GiRls wOrLD CuP" denen program var ne isi var bizim kanalda bu kizlarin akil fikir yok bizim yonetimde bunlar takimin sponsoru olarak yakinda PlayBoy ile anlasir sasirmayin |
kanalın yayın hakkı digiturk gurubunda.. istedikleri gibi oynatıyorlar işte. arkadaşlık kanalı oldu çıktı |
ya hakikaten bu bir iki haftadır bir kız çıkıp duruyor ekrana nedir o proğram tam bir rezillik spor kanalında ne işi var onların, onları verene kadar paf ve miniklerin maçlarını koysunlar daha iyi. hiç olmazsa gençleri tanırız. Yada hiç program yapacak yorumcularımız felan yokmu bizim allah aşkına. BJK nin yenildiği maç sonrası yayın yok kazanınca hemen sahne alıyorlar. ne yani bi takım yenilemezmi oda bir erdemdir. ya arkadaş keşke açmasaydın bu konuyu patlayacam şimdi zten deli olup duruyordum |
Alıntı:
|
arkadaşlar beşiktaş tv ye ne kadar destek oluyoruzki seyredilme oranları belli |
Alıntı:
gidip bütün futbolcularla roportaj yapsanıza.. gidin adamların evlerini çekin.. alt yapı maçlarını verin.. öteki branşları gösterin.. canlı verin voleybol, basketbol mücadelelerini.. ozaman izlenmez mi dersin?? |
Alıntı:
|
Doğan holdinge geçtikten sonra yayın akışı bozuldu önceden şerefli ikinciliklerimiz anlatıyolardı ne güzel... herzamanda izliyoz ama ilgimi çeken program çok az. |
internet sitesinden göruş ve önerilerimizi myl olarak atalım arkadaşlar o zaman |
bjk tv ne zaman gerçek beşiktaşlılar tv yönetimine gelirse ozaman adam olur.pes doğrusu.hiçmi kafaları çalışmıyo.bizim moderatörlere verseler bjk tv yi daha iyi yönetir.:) |
birde türkcell süper lig maçlarımızın özetlerimi verseydi keşke... |
Alıntı:
|
BJK tv`yi Kapatsinlar bundan iyi Besiktasin sadece ismini kulaniyorlar:confused: |
izlenmeyi fazla istiyosalar seviyeli programlar yapacaklar, bide kablo tv'DE yayın yapacaklar izlenme oranları artar. |
yeni sezon önceki kablolu tv ye gececekmiş ayrıca yeni sezonda çok daha iyi olacağı söyleniyor |
Alıntı:
Eğer maç görüntülerini yayınladıkları program yaparlarsa rahtlıkla 14,00 doları çıkaracak parayı reklamlardan kazanırlar |
şuç yönetimde mi? kulüp bi tv kurdu hani destekçileri nerde o para babası beşiktaşlı işadamları, kongre üyeleri nerde kanala reklam verseler ya yok illaki yönetime girdiklerinde koltuklara kurulduklarında beşiktaş akıllarına gelkiyor(Sayın Nevzat Demir hariç) |
Arkadaslar ben Beşiktaş tv de Beşiktaş dan cok avrupadan futbol izliyorum..Kanalın adı Beşiktaş ama içeriği avrupa..Bari adınıda değistirsinler.. |
abi cok kötü bir kanal ya,eziklerin tv siyle armizda daglar var |
ya arkadaşlar çarşıdan birileri gidip program yapsın aklıbaşında program yapacak arkadaşlar yokmu çarşıda yaratıcılığımızla övünüyozya bide burda görelim yaratıcılığınızı bulun birşeyler gidin sunun yönetime hadi göreyim bakayım utandırmayın bizleri..... |
digiturkte bjk tv yi seyrediyorum.bir de eziklerin kanalına bakıyorum aramızda dağlar kadar fark var.artık şu kanalı adam akıllı düzeltsinler.bir örnek vereyim:eziklerin kanalında gazete haberleri okunurken sadece kendilerinden bahsediyor.bizim kanalda ise beşiktaş haric bütün haberleri okuyorlar..ayıp ya.. |
tek sorumlu reha muhtardır |
Alıntı:
|
bencede mac ozetlerını wermelerı gerekır ole daha guzel olur! |
Alıntı:
|
reha muhtar pikopatı tv yarı yolda bıaktı halısınız bu konuda |
Ya kardeşim bjk tv dioz adamlar kovboy filmi verio gece bari eski maç verin ya |
ya cacık olmaz bizim tv den bu gidişleeeee.... |
Alıntı:
|
fener tv maçtan sonra maç özeti veriyor bizimkilerse telefonla konusuyo anlamadım gitti bide yazarlar konusurken çok saçmalıyor |
BJK TV ye isyanım var diyenlere saygıdeğer arkadaşlar burada BJK TV nin yayın politikasını değiştirmeleri için bir tür kampamya başlatalım herkes fikirlerini söylesin çünkü ben şahsım adıma tenis maçı izlemekten ve kontör avcısı insanları s...k yerine koyan programlardan bıktım Beşiktaş ımız hariç ne ararsan var fb tv bile daha iyi işler yapıyo o kadar transfer yaptık bir tanesini daha doğru düzgün izleyemedik Bjk Tv de göremedik fb tv tümörü aldılar adamlar 2 hafta o'nu yayınladılar bizde tık yok kanal Beşiktaş Klübününmü yoksa Aydın Doğan ınmı onuda anlayamadım açıkçası ben bunlardan sıkıldım sizlerde benim gibi düşünüyorsanız fikirlerimizi burada toplayalım belki dikkate alan biri çıkar herkese saygılar selamlar |
Alıntı:
|
mail aralım bjk tv arkadaşlar |
bence uygun |
Alıntı:
|
Tek kelimeyle rezalet,nostalji futbolda bile berabere maçları veriyorlar,ver 100. yıl maçlarını seyredelim... |
Ne Yalan Söyleyim Ben Hic Izlemiom, Cunku Besiktas dan Baska Ne Varsa Onu Izlettiriorlar Bizlere... Dogru Duzgun Program Yapsinlar Bak Reytingler Nasil Artiyor... |
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:19 . |