![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Le MAns maçında ben defansı beğendim, serdar-koray-gökhan-baki iyi bir dörtlü oldu, ilk yarıda serdarla bakinin birkaç iyi çıkışınıda gördük, ama ne yazıkki ikinci yarıda Mustafa Doğan oyuna girince defans allak bullak oldu bence, bu adam oynamasın, Ali Tandoğan için de aynı şeyler geçerli, adam sağ bek deil zaten, Tigana ısrarcı sağ bek yapcak onu... Ki bu takımda daha Toraman eksikti, Serdarı kesip Toramanı oynatabilir, ya da Toraman yedek soyunabilir... Gökhan Zan üstüne koyarak oynuyor, 3 seneye kadar Avrupada o, böyle giderse elimizde tutamayız, Koray tam bir general, defansın generali, bıraktığı yerden devam edio müthiş, bundan eminimki bu sene taş gibi bir defansımız olacak... |
koray ve bakiye çok güveniyorum ben hocam bence defansta sorun olmazzzz |
defansimizda ki problem yabanci stopersiz hallolmaz bence... bu arada baki ye laf atmayin o en kaliteli mercimegimiz :D |
defans forvetten başlar öndekiler görevini yaparsa defansda sorun çıkmaz |
bence defansımız çok iyi baki çok daha iyi olacak ona güvenim tam ama korayla serdar konusunda endişelerim var toraman mutlaka oynamalı bence defans değilde runje yeterli olacakmı ben adamda kaleci duruşu göremedim siz ne dersiniz |
Defansımız ilk hazırlık maçında bile çok iyi oynadı, daha da iyi olacaklar. Serdar 1-2 kez yerini kaybetti ve onun tarafından atak yedik. Gençliğinden ve deneyimsizliğinden ileri gelen bu durumu telafi edecek kapasiteye sahip. Gökhan sakatlanmazsa hava toplarından tehlike yaşamayız, ama yine sakatlanırsa alternatifi yok. Koray geçen yılın sonlarında Tigana'nın gözüne girmişti ve artık yeri garanti. Baki ise yıllardır varolan solbek sorununu giderecek ve yakında milli takıma girecektir. |
Türkiye`de Saat: 08:06 . |