![]() |
Türk transferlerimiz için ne diyorsunuz? Arkadaşlar hep yabancı transferler konuşuluo bu topictede yeni gelen gençlerimizi we paftan çıkan oyuncularımız hakkında yorumlar yapalım |
bence Mehmet Topuz Hariç Alinabilecek Gelecek Vaateden Gençleri Kadromuza Kattik..hepsine Güveniyorum... |
herkes güveniyor ama mesela serdar kurtuluş hakkında bnim hiç bi fikrim yok bilen warsa biraz bizi aydınlatsın tek serdar deil diğer alınan we paftan çıkan adamlar için bizi aydınlatın lütfen |
aldıgımız gencler super |
tek eksiğimiz mehmet topuzu bu adamı da alsaydık süper olurdu neyse kayseri bu sezon çok kötü oynar sonrada mehmet topuzu ucuza verir :) |
ben burağı tutuum. çok büyük yıldız olcak beşiktaşta inşallah. dierleri de iyi ama en çok parlayanın burak olacağını zannediyorum. ayrıca yerlilerden topuz ve gökhan ünalın alınmasını çok iserdim böylece bobo ya gerek kalmaz yabancı hakkımızı daha iyi kulanmış olurduk |
Alıntı:
|
fahri iyi burak ve serdar genc ve yetenekli baki yi bilmiyom fos olmaz işallah gerci alt yapısı var ama |
hepsi super ben burak ve serdar dan cok sey bekliyorum bu yil |
gelecek vaad ediyo ve iyi adamlar inşallah faydalı olurlar burak özellikle taraftarın yıldızı olabilir hırslı ve rakibi ısıran bir oyun tarzıvar ilhan gibi..... |
Türkiye`de Saat: 02:55 . |