![]() |
Türk transferlerimiz için ne diyorsunuz? Arkadaşlar hep yabancı transferler konuşuluo bu topictede yeni gelen gençlerimizi we paftan çıkan oyuncularımız hakkında yorumlar yapalım |
bence Mehmet Topuz Hariç Alinabilecek Gelecek Vaateden Gençleri Kadromuza Kattik..hepsine Güveniyorum... |
herkes güveniyor ama mesela serdar kurtuluş hakkında bnim hiç bi fikrim yok bilen warsa biraz bizi aydınlatsın tek serdar deil diğer alınan we paftan çıkan adamlar için bizi aydınlatın lütfen |
aldıgımız gencler super |
tek eksiğimiz mehmet topuzu bu adamı da alsaydık süper olurdu neyse kayseri bu sezon çok kötü oynar sonrada mehmet topuzu ucuza verir :) |
ben burağı tutuum. çok büyük yıldız olcak beşiktaşta inşallah. dierleri de iyi ama en çok parlayanın burak olacağını zannediyorum. ayrıca yerlilerden topuz ve gökhan ünalın alınmasını çok iserdim böylece bobo ya gerek kalmaz yabancı hakkımızı daha iyi kulanmış olurduk |
Alıntı:
|
fahri iyi burak ve serdar genc ve yetenekli baki yi bilmiyom fos olmaz işallah gerci alt yapısı var ama |
hepsi super ben burak ve serdar dan cok sey bekliyorum bu yil |
gelecek vaad ediyo ve iyi adamlar inşallah faydalı olurlar burak özellikle taraftarın yıldızı olabilir hırslı ve rakibi ısıran bir oyun tarzıvar ilhan gibi..... |
Alıntı:
|
Burak'tan cok sey bekliyorum bu sene bence super bi genc transfer insallah basarili olucaktir. |
topuz da parasal bir sorun yoktu ki Ertuğrul bırakmadı o kadar da istemez kayseri 4 milyon euro yuh artık |
serdar....... arkadaslar bursasporu yakından tanıyan arkadaslarım, serdarın cok yeteneklı bı futbolcu oldugunu teknıgının cok ıyı olmasının yanıda cok mucadelecı ve deli ibo gibi bitmek bilmeyen bi enerjisi oldugunu ve besiktasımızın bu transferın anlamını nekadar buyuk oldugunu sezon ıcınde cok ıyı anlıyacagını soyluyolar. bu kadar iddalı olmasalar buraya yazmazdım insallah hocanın elinde yeni bir yıldız daha dogar. bu arada serdar sadece bek oynamıyor sag acıktada cok ıyı oldugunu soyledıler neden yenı bır nıhat dogmasın ne dersınız........ |
bunlardan iyisi çölde kayısı maşallah hepside altın gibi. değerleri yükselir yine düşmez |
mehmet topuz bir ise yaramaz |
ya bnce baki ii oyuncu ama siz olsanız nerede oynatırdınız bn deliyi oynatacağıma onu solda kullanırdım ya siz? |
Altyapıdan Emre Özkan ve Gökhan Aydaş'a şans verilirse süper star olurlar...Emre'yi zaten çoğumuz tanıyoruz ama Gökhan'ı ben BJK TV de izldemiştim süper bir santrfor olacak haberiniz olsun... |
ßence Hepsi Çok Yetenekli Futbolcular..! Fatih Terim Onlara Güvenip A Milli Takıma Aldı..! Bence Hepsi Beşiktaş'ımıza Çok Faydalı Olacaklardır..! Fahri ve Burak Özellikle...! |
Fahri dışındakileri tanımıyorum ve izlemedim. Ama Fahriye kefilim. Burak da parlamaya aday bir diğer oyuncu. Baki ve Serdarı izlemek lazım, gene de beklerde bu sene direk oynayamazlar gibi geliyor. |
tiganın düşünceleri (burak ve gokhan)için çok olumlu ama onlrı onmlı olan sahada gormk..bklım gorucz ama genc olmaları bjk'ye cok fydalı |
yonetım gecen yapılan yanlıs transferlerden ders cıkartmıs gıbı gozukuyor. alınabılecek en ıyı genclerı kadromuza kattılar gerısı genclere ve tıganaya kalmıs. ben bu gennclerın besıktasımıza uzun yıllar hızmet edeceklerını dusunuyorum |
ewt gçn sene tam grksiz 33 milyon$ hrcnmışş...!!bunun sebebide KIVANC OKTAY!!adam fenerin ve gs'nin bütün artıklarını almış..bu sene ulker'in de syesinde 10 milyon$ altında bir para hrcnmıs |
ben bakiyi uefa kupasinda ve bir iki genclerbirligi macinda izledim...kötü kumas degil...ben ona defansin göbeginde sans verirdim..ama gökhan ve ibrahim daha agir basiyorlar...ama güvenilir bi alternatif..solda is yaparmi bilmem cünki orda oynamak icin hücuma da cikmasi lazim...bekleyelim görelim.. |
bence türkler harika ama yabancılar konusunda böyle düşünmüyorum yabancılar bizi yukarıya taşıyacak adamlar değil özellikle bobo,nobre,runje üçüde yanlış seçimm |
Arkadaşlar bana göre Beşiktaşımız yerlisi ve yabancısıyla çok güzel transferler yaptı.Hepsi mükemmel oynayacak buna eski oyuncularda ayak uyduracak,Beşiktaşımız emin ellerde,önümüzdeki sezonla beraber uzun yıllar zirveden inmeyecek,ben bir Beşiktaşlı olarak yürekten inanıyorum,saygılar selamlar. |
hersey cok güzel ama belki bi dunya yıldızı alınabilirdi.yurtdısındaki türklerden biri cok ii olabilirdi.mesela carewle hamit |
ya geçen yıl kocaeline kiralık verdiğimiz bi ibrahim kaş vardı mevkiini tam bilmiyorum ama defansın göbeğinde oynuyo sanırım müthiş bi sezon geçirmiş diyolar kocaelinde bir iki maçına baktım fiziğide tekniğide iyi kimse yazmıyo ama ibrahim kaş bu sezon forma bulabilir bence |
alınabılıcek turkleri aldilar valla yonetımın hakkını yemıyelım.. ama yıldıray ve hamıtden bitanesını alsalardi cok daha ii olurdu.. |
yerli transferlerimiz de en az yabancılar kadar iyi..ben en çok fahri yi beyendim..milli takımdan falan..orta sahanın ortasında geçen sene de çok ii işler yaptı..inş.bu sene delgado,fahri,kleberson çok ii işler yapacaktır.. |
Baki MERCİMEK ten bahseden yok ama göreceksiniz onbirin değişmezi olacak,hocanın dilini konuşması ve altyapısı yurt dışı olması avantajları... NOT: PARDON AMCASI DAHA ÜNLÜ OLDUĞU İÇİN ONUNLA KARIŞTIRDIM |
fahri ve bakiyi biliyorum onlar iyi oyuncularda serdar ve burağın oyunlarını seyretmediğim için bir şey diyemiyecem ama tigana bunları istemişse bu oyuncularda mutlaka iyidir |
baki mercimek ya adamın adı süleyman mercimek değil Zaman gostercek iyi olup olmadıklarını ama bu kadro tutmassa 5 sene toparlanamayız bu kadro tutarsa ise bizi 5 sene kimse tutamaz |
bu seneki takımdan .ok ümitliyim. hepsi başarıya aç. ayrıca takımda delgado kleberson nobre gibi kaliteli isimler de var. bu sene herşey iyi olacak. ama sağ açıkla solbek sorunlu gözüküyor. oralara yerli transferler yapılmalı... |
bize gelene kadar ii performns sergilediler inşaallah beşiktaşa yakışır şekilde devaam ederler |
delgado nun bir özelliği warmış adam sürekli pres yapıomuş bnce bu özellik kleberson un çok işine yarayacak daha önce forwetler basmıyordu kimse basmıodu klebersonda çok geri yaslanıodu we kendi özelliklerini gösteremiodu ama bu sene delgado nun gelişiyle kleberson da patlama yapacak sizceee???:):):) |
besiktasın gencleri cok iyiii,tartısılmazz. |
Ben bakiden tırsıyom gençlerde pek iyi oynamadı ama??? |
Alıntı:
|
beşiktaş en büyük transferi akçaabatta kiralık oynayan serdar özkanı geri getirerek yaptı..bu çocuk geleceğin sergeni demiyorum çnkü ondan da ii oyuncu olacak.. |
Türkiye`de Saat: 14:55 . |