![]() |
Alıntı:
|
Burak'tan cok sey bekliyorum bu sene bence super bi genc transfer insallah basarili olucaktir. |
topuz da parasal bir sorun yoktu ki Ertuğrul bırakmadı o kadar da istemez kayseri 4 milyon euro yuh artık |
serdar....... arkadaslar bursasporu yakından tanıyan arkadaslarım, serdarın cok yeteneklı bı futbolcu oldugunu teknıgının cok ıyı olmasının yanıda cok mucadelecı ve deli ibo gibi bitmek bilmeyen bi enerjisi oldugunu ve besiktasımızın bu transferın anlamını nekadar buyuk oldugunu sezon ıcınde cok ıyı anlıyacagını soyluyolar. bu kadar iddalı olmasalar buraya yazmazdım insallah hocanın elinde yeni bir yıldız daha dogar. bu arada serdar sadece bek oynamıyor sag acıktada cok ıyı oldugunu soyledıler neden yenı bır nıhat dogmasın ne dersınız........ |
bunlardan iyisi çölde kayısı maşallah hepside altın gibi. değerleri yükselir yine düşmez |
mehmet topuz bir ise yaramaz |
ya bnce baki ii oyuncu ama siz olsanız nerede oynatırdınız bn deliyi oynatacağıma onu solda kullanırdım ya siz? |
Altyapıdan Emre Özkan ve Gökhan Aydaş'a şans verilirse süper star olurlar...Emre'yi zaten çoğumuz tanıyoruz ama Gökhan'ı ben BJK TV de izldemiştim süper bir santrfor olacak haberiniz olsun... |
ßence Hepsi Çok Yetenekli Futbolcular..! Fatih Terim Onlara Güvenip A Milli Takıma Aldı..! Bence Hepsi Beşiktaş'ımıza Çok Faydalı Olacaklardır..! Fahri ve Burak Özellikle...! |
Fahri dışındakileri tanımıyorum ve izlemedim. Ama Fahriye kefilim. Burak da parlamaya aday bir diğer oyuncu. Baki ve Serdarı izlemek lazım, gene de beklerde bu sene direk oynayamazlar gibi geliyor. |
Türkiye`de Saat: 18:13 . |