![]() |
Baki MERCİMEK ten bahseden yok ama göreceksiniz onbirin değişmezi olacak,hocanın dilini konuşması ve altyapısı yurt dışı olması avantajları... NOT: PARDON AMCASI DAHA ÜNLÜ OLDUĞU İÇİN ONUNLA KARIŞTIRDIM |
fahri ve bakiyi biliyorum onlar iyi oyuncularda serdar ve burağın oyunlarını seyretmediğim için bir şey diyemiyecem ama tigana bunları istemişse bu oyuncularda mutlaka iyidir |
baki mercimek ya adamın adı süleyman mercimek değil Zaman gostercek iyi olup olmadıklarını ama bu kadro tutmassa 5 sene toparlanamayız bu kadro tutarsa ise bizi 5 sene kimse tutamaz |
bu seneki takımdan .ok ümitliyim. hepsi başarıya aç. ayrıca takımda delgado kleberson nobre gibi kaliteli isimler de var. bu sene herşey iyi olacak. ama sağ açıkla solbek sorunlu gözüküyor. oralara yerli transferler yapılmalı... |
bize gelene kadar ii performns sergilediler inşaallah beşiktaşa yakışır şekilde devaam ederler |
delgado nun bir özelliği warmış adam sürekli pres yapıomuş bnce bu özellik kleberson un çok işine yarayacak daha önce forwetler basmıyordu kimse basmıodu klebersonda çok geri yaslanıodu we kendi özelliklerini gösteremiodu ama bu sene delgado nun gelişiyle kleberson da patlama yapacak sizceee???:):):) |
besiktasın gencleri cok iyiii,tartısılmazz. |
Ben bakiden tırsıyom gençlerde pek iyi oynamadı ama??? |
Alıntı:
|
beşiktaş en büyük transferi akçaabatta kiralık oynayan serdar özkanı geri getirerek yaptı..bu çocuk geleceğin sergeni demiyorum çnkü ondan da ii oyuncu olacak.. |
Türkiye`de Saat: 06:05 . |