![]() |
2006-2007 sezonu fikstürü Lig Fikstürü Çekildi 07.07.2006 14:46 Turkcell Süper Ligi’nde 2006-2007 sezonunun fikstürü çekildi. Futbol Takımımız, ilk hafta deplasmanda Vestel Manisaspor ile karşılaşırken, yeni sezonun ilk derbisi ise Beşiktaşımız ile Galatasaray arasında 6. haftada Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak. Ataköy Olimpiyatevi’nde yapılan fikstür çekimine Kulübümüz’ü temsilen İletişim Komitesi Başkanımız Fikret Ercan ile Basketbol Komitesi Başkanımız Yahya Kemal Gençer katıldı. Beşiktaşımız, 4-5-6 Ağustos’ta oynanacak maçlarla başlayacak olan Turkcell Süper Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Vestel Manisaspor ile karşılaşacak. Yeni sezonun ilk derbisi ise Siyah Beyazlılarımız ile Galatasaray arasında 6. haftada Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak. Ekibimiz 5. haftada BJK İnönü Stadı’nda Trabzonspor ile karşılaşırken, 14. haftada ise Kadıköy’de Fenerbahçe ile mücadele edecek. http://img87.imageshack.us/img87/310/fikstur6be.jpgFikstür Düzenleme KaraBey:cool: ---------------------------------------- Bugün saat 14.00'da Atatürk Olimpiyat evinde Türkcell Süper Ligi fikstürü çekiliyor.. ben ilk hafta şehir dışındayım inşallah deplasman oynarız. :D :D Şimdiden büyük BEŞİKTAŞ'ımıza hayırlı olsun... |
abi valla ben cinconlari istiom onlari yenmek bana her zaman ezikleri yenmekten daha fazla haz vermıstir...ins onlar cikarda onlari yenıp sezona super gireriz... allahın izniyle super kupayi da alıcaz.. |
ilk mac ilk maz inönude eziklerle olsa ne guzel olur:) |
Alıntı:
|
ilk maz inönude eziklerle olsa ne guzel olur inşallah |
ilk 3 hafta icinde inönude eziklere karsi olur ins, oraya gelecem ozaman :) |
Alıntı:
helal ya aynen bende senın gibiyim ezikleri zaten hep yenıoz.. cıncona karsi hep ssansiziz hakemlerle işi goturuyorlardi... CİNCONU DEL-GADO :D :D |
İlk haftalara derbi getireceklerini zannetmiyorum,bizim ilk hafta içerde zayıf bir takımla olursa iyi olur, yeni takımız geçen sene gibi zor deplasmanla başlarsak iyi olmaz.Mesela içerde rize veya antalya iyi olur... |
bencede ilk haftaya derbi maçı vermezler ben zaten oldum olası bu fikstur çekiminden kıllanmışımdır. |
büyük BEŞİKTAŞIMIZA hayırlı bir fikstür diliyorum.. |
bence ilk 7-8 haftaya derbi gelmesin,takım ancak rayına oturuyo..gelcekse de dışarda olsun bence,içerde beraberliğe dahi tahammülümüz yok!! |
beşiktaşıma hayırlı 1 fikstür diliyorum |
hayirli Fiksür Olur Inşallah.. |
ilk maçlar kolay olsun seri galibiyetlerle kendimize güvenimizi kazansak gerisi gelir zaten. hayırlı bir fikstür olur inş. |
Derbilerin haftası belli oldu! (Canlı) Turkcell Süper Ligi'nde fikstür cekimi Ataköy Olimpiyat Evi'nde yapılıyor. 2006/2007 sezonun fikstür çekimini canlı olarak yayınlıyoruz. Yeni sezon 4, 5 ve 6 Ağustos'ta yapılacak maçlarla başlayacak. 8, 9 ve 10 Aralık'ta oynanacak 17. hafta karşılaşmalarıyla da ligin ilk yarısı sona erecek. 26 Ocak tarihinde ikinci devresi başlayacak olan Turkcell Süper Ligi, 27 Mayıs'ta oynanacak son hafta maçlarıyla tamamlanacak. 6, 14, 16. haftalar derbiler haftası olacak. 07.07.2006 Kaynak : SuperSpor.com 6.HAFTA EZİKLER LE OYNARIZ İNŞALLAH:) |
6. hafta cinconla oynucaz. ilk hafta ise deplasmanda manisa ile oynucaz hayırlı olsun |
6. hafta galatasaray-beşiktaş 14. hafta fenerbahçe-beşiktaş ilk hafta vestel manisa-beşiktaş hayırlı olsun... |
1. Hafta Vestel Manisa Deplasmanindayiz Millet:( Puh Ulan Bi Kendi Sahamizda Başlayamadik...14. Hafta Eziklerle,,,6. Hafta Cinconla Oynuyoruz. |
hadi hayırlısı |
hayırlı olsunn fark etmezz yine de heryerde çakarızzz |
İLk yarıdaki 2 derbi dısarıda sampiyonluk yarısına girersek 2. yarı cok buyuk avantajımız var |
Tümörü s..... tarihimiz gec oldı biraz mayısta galiba |
İşte derbilerin tarihleri: 6. haftada Galatasaray ile Beşiktaş Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacak. 14. haftada ise Fenerbahçe ile Beşiktaş, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılacak. 16. haftada ise Fenerbahçe ile Galatasaray, Şükrü saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. OH 2. YARI DERBİLER KENDİ SAHAMIZDA,,EZİKLERLE CİNCONLARINDA SON HAFTADAN 1 HAFTA ÖNCE OYNAMASI SÜPEER BİRBİRLERİNE ÇELME TAKARLARSA KARAKARTALIMIZIN ŞAMPİYONLUĞU GELEBİLİR:) FİKSÜR BİZDEN YANA BAKALIM NELER OLACAK.. |
Derbi tarihleri iyi denk gelmiş. İlki 6. hafta da olması iyi. Gerçi ilk maç içerde olsa daha iyi olurdu ama neyse , hayırlısı olsun. |
ilk yarı derbiler deplesmanda arkadaşlar ilk derbi 6 hafta cın conla deplasmanda eziklerlede 14 hafta yine deplasmanda:) |
ben tümöre üzülüomm yaaww inönüye gelemicek belkide yaa askere giderseee:( |
sezonun ilk macı vestel manısayla arkadaşlar sezonun ilk macı vestel manısayla deplasmanda:) |
ilk maç vestelle deplasman dayizzz |
ilk içerde kimle oynuyoruz bilen varmı |
arklar derbilerin deplasamanda olmasi bence ikinci devre bize yarar saglicak.. |
ya tümör e bi çare bulmuştur onlar :mad: yoksa bu kadar rahat davranamazlardı. |
5. haftada Beşiktaş-Trabzonspor |
beşiktaşımızın fikstürü 1.Hafta Manisa (d) 2.Hafta G.Antep 3.Hafta Denizli (d) 4.Hafta Konya 5.Hafta Trabzon 6.Hafta Galatasaray (d) 7.Hafta Ankaragücü 8.Hafta Erciyes (d) 9.Hafta Gençlerbirliği 10.Hafta Ç.Rize (d) 11.Hafta Sakarya 12.Hafta Antalya (d) 13.Hafta Sivas 14.Hafta Fenerbahçe (d) 15.Hafta Bursa 16.Hafta Ankara (d) 17.Hafta Kayseri |
Alıntı:
|
yine son hafta dışarda offfffffffffffffffff |
sampıyonluk turunu deplasmanda atacazz:mad: |
bu derbi haftaları onceden belli oluyoo niye boyle yapılar anlamıyorumm bilgisayar otomatik atsa daha iyi olmazmıı |
ilk 5 hafta gene zor ya ufffffffff |
Alıntı:
|
bi türlü ilk ve son haftada içeride oynayamadık tüh be |
Türkiye`de Saat: 06:08 . |