![]() |
Solda İ.Akın var ya sağda ? arkadaşlar sol tarafta alternatif oyuncularımız var.üstelik bunların başındada i akın geliyor.bnce solu bırakıp sağ tarafa transfer gerekiyo.çnkü akın bu sene evlendi ve baya düzeldi.hatta idmanlarında yıldızıymış hazır bu hale gelmişken kaybetmesek dha ii olur bnce..ama aynı şekilde sağ tarafta kimsemiz yok.o yüzden bnm fikrim sol değil sağ..bu fikrime katılanlar var mıdır acaba ? |
bence sağ tarafa nobre gelir nobre sağda çok iyi oynar forvetde boboyla delgado oynarsa çok iyi olur |
Alıntı:
Hehheh koşamayan adam geçemeyen top süremeyen santraforu kanada, bütün bunalrı yapabilen kanat oyuncusunu da forvete neden koyalım yahu :) |
Alıntı:
|
gökhan sence de sağ dha önemli dimi ? çnkü solda adam bol ama sağ boş.. |
sağda Burak da oynayabilir. |
Solda i.akin diyosunuz tamam ama birazda orta yapmaya calismali bencil oynamakla bir yere gelemez, bu sene ibonun daha olumlu oynuyacagni saniyorum. |
ben ibrahim akina güvenmiyorum... sagda altenatif cok..ali tandogan..ali günes...serdar... |
arkadaşlar bizdeki sol kanat oyuncuları hiç birinin asıl görevi o değil ibrahim akın dan verim almak istiyorsak serbest adam oynayacağız mehmet sedef daha yeni ısınıyor ibra him üzülmez beşiktaş oynayacak kapasite sahibi değil sol kanant allaha emanet yani:)))) sağ taraf derseniz bence türkiyenin en iyi sağ lanat oyuncusu var ama tigana onuı hep defans ta düşündüğü için verim alamadık tabiki ali tandoğan ali güneş bir maç var bi maç yok ayrıca defans yönü daha iyi olmaya başladı ali güneşin tek umudum burask sağ kanat oynabilecek kapasiteye sahip biri hayırlısı olsun bakım |
o saydığın Ali lere güveniyo musun sen?ayrıca serdar da beck oyuncusu..ben öle biliyorum ya da en azından |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kesinlikle solda adam var sağa şart oda govou olur yada gökdeniz |
Alıntı:
|
uzaktan şutları etkili bi oyuncu gerek ama gene sol olsun sağ boş kalmaz bence doldurulur,serdar,burak nobre sağı doldurabilirler bence |
solda sorin alınırsa önüne i.akın sağ kanatta ise serdar kurtuluş fena değil ayrıca sağ kanatta bura ta oynayabilir ancak bence aslın sağ kanat kleberson ! |
Yönetimde böyle düşünüyor..solda İ.Akın ı harcamamk gerekir.bu sene çok ii.Vardar da aynısını söledi..bnce defasa ya da sağa adam alabiliriz... |
Ya savunmada kim var??? |
ewt kim var ? |
kleberson da sag oynayabilir , ali gunes ali tandogan , burak var |
sağ kanatta ali tandoğan bence bu sezon çok iyi olacaktır abi mehmet topuz fln alınmazsa ayrıca i.akının sol kanatta nedense orta açmıyor sürekli ortaya giriyor kanadı kullanmıyor bu yüzden i.akın bence delgado ile yanyana oynamalı ! |
Solda adam var diyosunuz ama : Ya ben körüm ,yada siz serap görüyorsunuz.Solda adam filan yok İ.AKIN ı gördük.Son maçta en kötü oynayan oydu.Onun gerçek yeri forvet arkası veya forvettir.Sağ kanada gelince geçen sene çok iyi olmasa da A.Tandoğan var. |
ya beyler nedır bu ya 8 tane transfer yaptı tigana içlerinde 1 tane kanat youk kendiside bılıo beşiktaşın kanatlarında sorun olduğunu fakat yinede kanada adam almak daha yeni aklına gelıo 8 oyuncu yerine 2 kanat bi libero bi forvet bı orta yeterdi ama bence bu senede çok transfer az verım olcak |
sag tarafı allah bılır |
sola ze roberto sağa m.topuz bu iş biter. ama yattarayı tek geçerim |
yattarayı bırak da sola ze roberto sağa mehmet topuz la bu ligi sallarız. ama eğer olmazsa bunlar,aynen 1.sayfada olduğu gibi fason sağ açıklar ve sol açıklar yaratılırsa way halımıze. burak yılmaz a sağ açığa geç demek küfür etmek gibi bir şey.sonra herkes hani o kadar övdüğünüz burak bu mu der bize.arkadaşlar yazıktır.adamın kariyerine böyle bir tekme vurmaya kimsenin hakkı yoktur.adam kendi yerinde oynayark kendini geliştirmelidir. ibrahim akın geçen seneki bir söyleminde hoca beni sola koyuyor ama benim asıl mevkim sol değil.kendi yerimde oynarsam daha iyi performans göstereceğime inanıyorum demişti.haklı adam. eğer sağ a transfer yapmayacaksan koy orya ali tandoğanı.başka hiç mi hiç yolu yok çünkü.toraman sağa olmaz.2-3 hafta sonra gökhan zan sakatlanır toraman onun yerine geçer. çok eksiğiz çooookkkkkkk.ama yönetime göre tamız. biz bilmiyoruz o zaman hiç futbolu.ama bizim bildiğimiz liglerde hep 34 hafta sürüyo. yönetim alıştırmış kendini 6 haftalık liglere.bu seneyide öyle düşünüyorlardır. |
bence sol kanata bi adam alıp sag taraftada burakı oynatıcaklar..milan modeli gibi sag kanat oyuncusu olmayan bi oyun tarzı olucak.. |
Bence sola Gustavo Nery sağa da Mehmet Topuz alınsa orta saha çok iyi olur. |
bakalım hangimizin dediği olacak.gerçekten çok merak ediorum.ama bu yönetimle nery bile piyango olur.bir umut işte... |
soyle soyleyeli eger sagda serdar kurtulus onundede ali tandogan oynarsa sagtaraf cok iyi islemeye baslar 2 mac alısma sureci dersek 3 mac sonra sag kanat tıkır tıkır isler ali denizlideyken sag cizgiden yaptıgı deparlar ve ortalarla meshur olmustu untmayın ve bu potansiyel onda fazlasıyla var ama solda dedign gibi ibo yu hapsedersen onu koreltirsin cunku o hazırlık maclarında dikkat ettiyseniz cizgiden kopup ortaya yoneliyo ve sol taraf bombos kalıyo iste sorun bu bu kadar yetenekli forvet arkası bi adamı oraya hapsetmek hem zor hemde insafsızlık olur |
A.Tandogan oyun ortasinda disiplini cok fazla kaybediyor ve Tigana bu tur oyunculari sevmiyor, yoksa en 'kanat adami' diyebilecegimiz isim acik ara Ali Tandogan. |
Arkadaşlar Serdar`ı defans için düşünülmüştü. Ancak oyuna girdikten sonra sağ açık mevkii dediğimiz yerde hatasız oynadı diyebilirim. Bence ortasahanın sağında oynarsa hem Beşiktaşımız hem Türk Futbolu iyi bir orta saha oyuncusu kazanmış oluruz. |
Alıntı:
|
solda Artik Ibo Değil Zero Var!! Ahahahaha |
Kleberson zaman zaman sağ kanatta oynayan hatta iyi de sağ kanat oynayan bir oyuncu. Brezilyadaki takımında ve Brezilya milli takımında sağ kanat oynadığı maçlar da var, iyi de oynuyor. Gerek duyulduğunda sağ kanatta gayet iyi oynayacaktır. |
sağ tarafta serdarda fena oynamadı son maçta..acaba o oynasa iş yapar mı ? az kaldı ama çok şey yaptı bnce.2 orta da hedefe gtti |
arkadaslar zeroberto gercekten bu takıma eklenirse efsane bir kadromuz olacak. İbrahim Ü. sol bek mevkiine gecicek ve orta 4 lü delgado fahri kleberson ve zeroberto olacak.. Sag bek imizi ben hep Ali Güneş olarak düşünüyorum. Çabuk iyileşirse cok iyi olur bence Ali Tandogandan cok daha iyidir... |
Alıntı:
|
.. O güvendiğiniz Ali tandoğan da gitmek istyormuş..demek oluyo ki sağ tarafta dha da zayıflıcak |
bu arada sölemeyi unuttum...ali güneşi sağ bek e koydun diyelim.toramanı yedek mi oynatcaksın..nasıl bir geri dörtlü düşünyosun arkadaşım |
Türkiye`de Saat: 07:32 . |