![]() |
A.Tandogan oyun ortasinda disiplini cok fazla kaybediyor ve Tigana bu tur oyunculari sevmiyor, yoksa en 'kanat adami' diyebilecegimiz isim acik ara Ali Tandogan. |
Arkadaşlar Serdar`ı defans için düşünülmüştü. Ancak oyuna girdikten sonra sağ açık mevkii dediğimiz yerde hatasız oynadı diyebilirim. Bence ortasahanın sağında oynarsa hem Beşiktaşımız hem Türk Futbolu iyi bir orta saha oyuncusu kazanmış oluruz. |
Alıntı:
|
solda Artik Ibo Değil Zero Var!! Ahahahaha |
Kleberson zaman zaman sağ kanatta oynayan hatta iyi de sağ kanat oynayan bir oyuncu. Brezilyadaki takımında ve Brezilya milli takımında sağ kanat oynadığı maçlar da var, iyi de oynuyor. Gerek duyulduğunda sağ kanatta gayet iyi oynayacaktır. |
sağ tarafta serdarda fena oynamadı son maçta..acaba o oynasa iş yapar mı ? az kaldı ama çok şey yaptı bnce.2 orta da hedefe gtti |
arkadaslar zeroberto gercekten bu takıma eklenirse efsane bir kadromuz olacak. İbrahim Ü. sol bek mevkiine gecicek ve orta 4 lü delgado fahri kleberson ve zeroberto olacak.. Sag bek imizi ben hep Ali Güneş olarak düşünüyorum. Çabuk iyileşirse cok iyi olur bence Ali Tandogandan cok daha iyidir... |
Alıntı:
|
.. O güvendiğiniz Ali tandoğan da gitmek istyormuş..demek oluyo ki sağ tarafta dha da zayıflıcak |
bu arada sölemeyi unuttum...ali güneşi sağ bek e koydun diyelim.toramanı yedek mi oynatcaksın..nasıl bir geri dörtlü düşünyosun arkadaşım |
Türkiye`de Saat: 13:10 . |