![]() |
arkadaş kim sallıyo bunları eziklerimi calışıyosunuz anlqamadım gitti |
Alıntı:
seninle tartismam bileee !!!!!!! |
takımın hepsi yeni runje baki serdar burak delgado nobre. uyumun 1 maçta belli olacağına inanıyosanız yazı yazmayın. ama delgado hakikaten hayal kırıklığı. idmansız olabilir ama pas hataları topu yana ve geriye kullanması moralimi bozdu.dikine kullanıp kaybetse anlarım. ama ümit verici şeyler var gökhan ve baaki nin defanstaki oyunu burağın ortasahadan ileri top taşıyıp pozisyona girip pozisyon hazırlaması ibrahim akının akıllanma yolunda olması ve en önemlisi kleberson tam bir dinomo gibiydi. gökhanın yerine bobo girince ileride daha iyi basan bir takım olucaz.delgado hazır olunca ve sol ve sağ a bir adam la kesin kafaya oynarız(mehmet topuz yada gökdeniz ve ze roberto) |
birbirinizi kırmayacak şekilde yazmaya dikkat edin arkadaşlar. Rastgelsin. |
yazilan herseye inanmayın!!!! öle bişi yoq bu sene de her sene gene gibi önemli.. |
Alıntı:
|
arkadaslar bence bırazdaha tatlı dılle konusmalıyız. burası besıktasımızın forumu ve hepımız gonul vermısız bu renklere. tartısmak guzeldır ama uslubu bozmadan tabıkı saygı cercevesınde fıkırlere ıtıraz da edıcez onaylıcaz da ama rıcam herkesten bu sıtede bırbırımızle kavga etmeyelım. hepımız burenkler ın askıyla gonul bagıyla bırbırımıze baglıyız ve kardesız. |
tiganaya karismayin 40 yilda bir akilli tek.dir geliyor , sonra cok arayacaz tiganayi gittiginde |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama oyle olmuyor kardes , topic aciyorsun herkez gorusunu bildirecek , boyle senle tartismam falan hikaye , demekki okadar ii susturmus seni ki sen tartismaaya girmek istemiyosun ben bunu anladim .... |
Türkiye`de Saat: 02:48 . |