![]() |
Yeni Sezonda Kadroda Nouma'yi Da Görmek Ister Misiniz???? :) :) :) aslında teknik direktör de fransız bir yarım devre kadar görsek bize yeter ondan sonra stadtaki atmosferi düşünemiyorum:) :) |
gelsin gelsin çocukları diskoya götürür... |
valla 1o yıl sonrada gelse ben kabul ederim ruhu yeter ruhuuuu!!!!! |
tabiki gelsin bu ne bicim soru :D |
50 sene sonra da artik inlerisiniz Nouma diye. Artik ilerleyin arkadaslar, Nouma ne kadar bizim sevgiliz olduysa bile onun Besiktastaki futbolculuk donemi bitmistir, artik boyle gereksiz topic acmayalim, zaten 1231 tane Nouma topigi var.... |
hakkatten ne biçim bi soru bu...ağamız gelsin istemeyene karşıyız |
futbolcu olarak değilde. görevli olarak gelsin. tigana da fransız. bi görev verilsin. kopar bu takım |
oynayamayacagını bılıyoz ama gelsın oynamasada costursun stadı |
mantikli dusunursek gelmesin!!! duygusal dusunursek gelsin!!! |
ha bunlara ya.. hala nouma deniyor!! adam film çekiyo artık ne futbolu. nouma yı bizde severiz unutamadıgımız futbolculardan biri. ama sanki nouma olmadan tribünler coşmuyor ve atmosfer yaratılmıomus gibi konusmayalım.sanki tribünleri nouma organize ediyor. hey allahım yaa oldu olacak ferdinand la,amokachi yi de getirelim. arkadaşlar kadrodaki futbolculara sahip çıkalım o zaman ne nouma lar çıkar görürsünüz..!!! |
Gelsin gelsin tek ilerdeki sezon degilde, ömür boyu bjk ye imza atsin, ayni ilhan mansiz gibi onunda gelmesini istiyorum... Böyle Besiktaslilar gelmeli, Besiktasimizi icten sevenler, Besiktasimiz icin Oynayanlar... |
bırakınb şu şarlatanı artık yaw, ne bu ya, noumaymış, gidin beşiktaşımızı amatör kümede ioynatın bari, hay allahım yarabbim yawwwwwwwwwwwwwww.. |
gelsin tabi kaç sene sonra olsada yine gelsin o adamın ruhu yeter RUHUUUUU............... |
Alıntı:
|
gELSİN GELSİN ÖLÜSÜ BLE YETER ! (allah korusun tabi ) http://img470.imageshack.us/img470/4962/bjkulan0wc.jpg |
Alıntı:
|
ya boyle soru mu olur .. gelirse de futbolcu olarak gelmez o kesin... |
Valla Ben Gelmesinden Yana Diilim çünkü O Bizim Gözümüzde Bir Numara şimdi Geri Dönüşünde Tam Verimle Oynayamicak Ve Oyundan Düşük Görünecek Ve Herkes üzerine Gidecek Sonra Iiice Bitirecekler Noumayi O Yüzden şu Anki Halinde Hatirlamak Istiorum Ben Noumayi Birakin Gelmesin Onun Yeri Kabimizde Gönlümüzün Köşkü |
pascal nouma artık tombalacı olmuş diyolar dorumu beşiktaş gecelerinde tombala çeksin ben öle görmek isterim:D |
gelsin amigo olarak gelsin bu sefer futbolcu olarak değil |
hala gelsin diyenlere inanamıorum ya.hatta bu topiği açanada inanamıorum.ne nouma sıymış bu zamanda.şimdi sırasımı.biz yeni sezonu açtık yeni topçularımız geldi.adam nouma gelsin mi diye topic açmış.provakatör müsünüz olm siz.kabak tadı verdi artık bu nouma muhabbeti.noumayı falan istemioruz.hatta aklımıza bile gelimio.nouma öldü.şimdi delgado,ibrahim akın,ibrahim toraman,burak,fahri,nobre,kleberson var,sonuna kadarda ruh var...... |
Arkadaşlar Yeni Noumalar Geldi Buraği Izlemedinizmi Veya Gökhn Güleçi Onlarin Hirsi Noumadan Fazla Ruhlari Yetecekse Bu Gençler Var Bunlara Destek Lütfen Ayip Oluyor Artik |
taraftar olarak olur... |
bence menajer yardımcısı motivasyoncu olarak getirilebilir noumanın motve edemeyeceği topcu yoktur sıkıyosa yenilsinler soyunma odasında nouma var forza pascal forza nouma :D:D:D |
bende naumayi severim ama bu konunun ciddi oldunu sanyiyorum herhalde güzel bi saka o zate artik artis olmadimi:D |
bu topic nouma sevgisinin dışa vurumundan başka bi ifade taşımıyo arkadaşlar tabii ki gelmeyecek nouma futbolcu olarak bu soruyu sormak kadrodaki futbolculara ayıp etmektir Nouma nın yeri yüreğimizdedir gelsin tribüne yanımıza onu bağrımıza basalım ille futbolcu olarak gelmesi gerekmiyo hem güzel enstantaneler olur maçlarda :) |
yeniden dönmesini isterim ben çünkü bu yürekler ona hep aşık ve öyle kalacak gelsin abicim gelsin :) |
Ölümüne Nouma ama biraz gerçekçi olmak lazım Noumanın ne işi var bu saatten sonra iş mi yapar geçen sene olsa neyse ama artık geçti:( |
ya biraz dikkatli olalım bişey sorarken. kişiler değil takım önemli. takımda o kadar eksik war sen nouma gelsin diyosun. bu zihniyet değişmezse bir adım ilerleyemeyiz. kendimize gelelim... |
Süper Olur |
Pascal tribüne gelsin.Bütün maçlar ful dolar. |
tabi kiiiiii biz noumanın beşiktaş çevresinde bile olmasına razıyız bide oynasa offf adam avr yhaaa manyak bişe yhaa keşek beşiktaşta tekrar oynasaaaaa |
geisın hele onu sahaya taraftar kucaklarında tasıyarak cıkarır |
adam hem sempatisiyle hem de oyunuyla herkezin gönlünü topladı..ztn oyunda forvette iki kişiilk yer tutuyo nrdeyse..glse grçktn süper olur...bi de ilhan glir..aha 3 sene şmpion oluruz :D:)abartım |
Futbolcu olarak değil ama sportif a.ş de görev alabilir |
Bİrİ Kİtlesİn Artik Şu TopİĞİ.noumadan Nefret Ettİrecekler Adama. |
Hala Nouma Gelİrse İlhan Gelİrse Şampİyon Oluruz Dİyenlere Hayret Yaaaa.adamlar Bİzde KaÇ Sene Oynadi Ve Bİz KaÇ Kere Şampİyon Olduk.hİÇ Mİ Kafaniz ÇaliŞmiyo ArkadaŞlar.hayal DÜnyasinda YaŞamayin. |
Nouma KlÜbÜn ÖnÜnden GeÇmesİn.hala Onun Adini Zİkretmek Şİmdİkİ TopÇularimiza En BÜyÜk Hakaret.tabİkİ Onun Zamaninda YÜrekten Oynayan DİĞer TopÇularimizada.ne YapmiŞ Nouma BeŞİktaŞa.kaÇ Kupa KazandirmiŞ?kaÇ Kere Şampİyon YapmiŞ Bİzİ?? |
ARTIK NOUMA UNUTMALIYIZ arkadaşlar takıma genç oyuncular geldi onlar beşiktaş formasının buyukluğunun farkında formanın hakkını fazlasıyla verceklerdir ruhlarıyla oynuycaklardır.artık gençlere destek vermeliyiz!!!!!!!!!!!!!! |
bisde sevioruz nouma yı ama baydı bu nouma dönsün muabbeti... modlar görüosanız kilit lütfn |
Türkiye`de Saat: 06:10 . |